Ma to su turisti. Samo opusteno.TDI napisao:Mozda ste o tome vec pisali, ali nisam video, pa izvinite, ako ce se prica ponoviti. Odakle odjednom toliko migranata?
Podrucje odakle oni dolaze je vec duzi niz godina sa vremena na vreme pogodjeno ratnim sukobima, nemirima i ostalim sličnim stvarima. Pa ranije nisu migrirali u toliko primetnom broju. Moguce je i da nisam dobro informisan, ali sta je tacno uzrok pojave tolikog broja migranata?
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Culi da se dobija 5 soma za letovanje u Srbiji.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Koliko god pitanje bilo glupo vama koji znate i upućeni ste u situaciju...Ja ne znam odgovor i bilo sam slobodan da vas pitam. Na području gde oni zive (tačnije živeli su), stalno su neki nemiri i tako to, pa nisu do sada bezali u ovolikom broju. I sada odjednom svi odlucili da beze. Šta se to novo desilo, a što do sada već nije?
Poslednja izmena od TDI u 22 Avg 2015, 12:21, izmenjeno 1 put ukupno.
Zavera na sveckom nivou. Laminati, cuda muda ;-)
Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2
Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Desila se Islamska drzava, toga nije bilo pre. Nije bilo ni rata na celom prostoru Sirije, ni bezvlasca u Libiji I Iraku.
Bolje da ne potezes tu temu, prosli put je bilo bas ruzno.
U svakom slucaju, imas Google, pa procitaj.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Jesu junaci ti muškarci iz Sirije, niko neće da se bori za svoju zemlju, ne bi me čudilo da su ostavili žene tamo, pošto ih ja ne vidim u izbeglištvu.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ima i dece.
Međutim one su negde na "sigurnom" dok se oni ne snađu u Evropi.
Jbg, sve to snalaženje i drndanje do Evropu je mnogo teže sa decom.
Prvi bih ja tako uradio, ne bih vodio decu dok se ne snađem, da imaju gde da budu na suvom i da jedu kašikom.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... id=1029923
Međutim one su negde na "sigurnom" dok se oni ne snađu u Evropi.
Jbg, sve to snalaženje i drndanje do Evropu je mnogo teže sa decom.
Prvi bih ja tako uradio, ne bih vodio decu dok se ne snađem, da imaju gde da budu na suvom i da jedu kašikom.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... id=1029923
Nije ni tako ok. Jer je ratno stanje. Onda gledas da zena i deca sami da beze od najezde napadaca. Onako u panici i slicno. Taj tvoj sistem je ok ako je zemlja iz koje ides u normalnom stanju. Kao da ti sad hoces da se selis u Svedsku pa prvo ti pa tek onda zena i deca.
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Kako god, negde sam čuo - pročitao da ih ima na sirijsko turrskoj granici 3 miliona...škk žice i zidovi!
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
Ne znam, tako sam pročitao.
A gde ostavljaju decu, nemam pojma. Nije ni tamo svuda ISIS.
A gde ostavljaju decu, nemam pojma. Nije ni tamo svuda ISIS.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Za ovo prvo, hvala lepo! Volim kada dobijem prost odgovor na prosto pitanje.Rakhil napisao:Desila se Islamska drzava, toga nije bilo pre. Nije bilo ni rata na celom prostoru Sirije, ni bezvlasca u Libiji I Iraku.
A za drugo, necu, ne sekiraj se. Koja god da je tema, ako mozemo da pricamo normalno, super. Ako ne mozemo, necemo nikako. Ja ne mogu da shvatim da postoji čovek mentalnog sklopa kome je zabava da se pravi da te ne razume sta hoces da kazes...Ali dobro, ima nas raznih i sto se ljudi tiče, ne treba se iscuđavati ničemu. Sada znam sa kim ,,imam posla,, , za razliku od proslog puta.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja pricam o proslom putu kad se potegla diskusija o migrantima, ti nisi ni ucestvovao tad, a ni ja.
U celoj priči su dve grupe ljudi.
Prvi su Sirijci koji beže od rata u kome se ne zna ko na koga puca, ko je čiji, a čiji će biti sutra.
U Siriji, pored Asadove vojske i ISIS-a postoji čitav niz milicija, paramilitarnih pokreta... koje finansiraju svi redom. Neke Amerika, neke S Arabija, neke Iran....
Druga grupa ljudi su Avganistanci i slični koji uglavnom ne beže od rata već od nemaštine.
Prvi su Sirijci koji beže od rata u kome se ne zna ko na koga puca, ko je čiji, a čiji će biti sutra.
U Siriji, pored Asadove vojske i ISIS-a postoji čitav niz milicija, paramilitarnih pokreta... koje finansiraju svi redom. Neke Amerika, neke S Arabija, neke Iran....
Druga grupa ljudi su Avganistanci i slični koji uglavnom ne beže od rata već od nemaštine.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Koliko znam i u Avganistanu je rat,doduše nezvanično,ali talibani su tu i žarište postoji.
Jadni ljudi...Još došli ovde na Balkan da Makedonci šilje onu stvar na njima.Sramota.EU okreće glavu.Ja da sam Donald Tusk,naredio bih Grcima da nasele Sirijce na ona njihova ostrva gde im pasu dve koze i imaju 3 drvca masline...
A tek štobsu se Kroasani uprpili,bar po pisanju online Cro tabloida.Kod njih je opšta panika,oni bi da podignu žicu na Dunavu...
Jadni ljudi...Još došli ovde na Balkan da Makedonci šilje onu stvar na njima.Sramota.EU okreće glavu.Ja da sam Donald Tusk,naredio bih Grcima da nasele Sirijce na ona njihova ostrva gde im pasu dve koze i imaju 3 drvca masline...
A tek štobsu se Kroasani uprpili,bar po pisanju online Cro tabloida.Kod njih je opšta panika,oni bi da podignu žicu na Dunavu...