Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
I kad mislis po tvojoj proceni da ih vise nece biti po parkovima BG-a, Kanjize, Preseva?
Nemacka ima 80 miliona stanovnika i medju najjacih 5 sila je u svetu, a mi imamo 6, od toga 2 miliona u jednom gradu i realno smo kurac od ovce.nikaragva napisao:Nemačka prima 800,000 emigranata. A mi kukamo zbog par hiljada.
Ogi je bio "najratoborniji" na rečima
"Upali brisače i samo gas" i slično
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
@aleksa
jos jedno 3 godine bar jbg.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ne razumem sklop mozga osobe koja bi uradila ovo. Sad lepo kad ih uhvate, treba da im odseku sake i onda vise nikad nece ni pomisliti da urade tako nesto.Velja napisao:Kod Užica kamenovan novi Štedlerov voz
Štadlerov elektromotorni voz na relaciji Beograd–Užice kamenovan je i oštećen u stajalištu Zlakusa, tri dana nakon uključivanja u redovan putnički saobraćaj.
Kako se navodi u saopštenju Železnice Srbije nijedna kamenica nije pogodila prozore na vozu, tako da nema povređenih putnika, ali je načinjena materijalna šteta.
Na mesto događaja izašli su policija i Komisija za vanredne događaje srpskih železnica, a osobe koje su oštetile voz još nisu otkrivene.
Iz Železnica su apelovali na građane da se odgovorno ponašaju prema vozovima i upozorili da će novi vozovi biti preusmereni na druge pravce ako se bahato ponašanje nastavi.
Kamenovanje novih vozova nije nova pojava na srpskim prugama, dodali su u Železnicama i podsetili da su prilikom uvođenja u saobraćaj kamenovani i novi ruski vozovi u Kragujevcu, Čačku i Paraćinu, kada je pričinjena velika materijalna šteta.
IZVOR: BETA UTORAK, 25.08.2015.

- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Jel postoji neki razlog kamenovanja tog voza? Iz nekog revolta ili tako nešto? Ili je ,,dečji nestašluk,,?
Ti već postao Arapin kad predlažeš seču ruku. Upravu je Ogi.
Mozda Rijad, Tel Aviv, Doha otvore svoje parkove za njih, pa ce nam biti lakse...ftj napisao:@aleksa

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kod Kragujevca je bila prica da je u pitanju autobusko-taksistička zavera, jer se gomila ljudi vratila vozu, od kada je nov i na vreme.TDI napisao:Jel postoji neki razlog kamenovanja tog voza? Iz nekog revolta ili tako nešto? Ili je ,,dečji nestašluk,,?
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Paja napisao:Ti već postao Arapin kad predlažeš seču ruku. Upravu je Ogi.

Tako nešto.
Ti sto kamenuju voz su deca delikventi od zla oca i jos gore majke, nema tu sta puno da se razume.
Ma dobro, malo se sprdam.Xepoj87 napisao:Nemacka ima 80 miliona stanovnika i medju najjacih 5 sila je u svetu, a mi imamo 6, od toga 2 miliona u jednom gradu i realno smo kurac od ovce.nikaragva napisao:Nemačka prima 800,000 emigranata. A mi kukamo zbog par hiljada.
Ogi je bio "najratoborniji" na rečima
"Upali brisače i samo gas" i slično
Sent from my Sony
Ali opet koja hiljada siromaha tamo vamo. Možda se neki od njih snađu, pa ne budu siromasi ...
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Danas sam negde procitao vest kako ce USA u 2016. prihvatiti 10-ak hiljada izbeglica od ne znam gde. Pretrgli se...