Kompjuterske igre

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Re: Kompjuterske igre

Post od maxer »

superboss,
A kako si skontao da "ne znam šta je Warhammer" :delete: ... samo kažem da nisam nikada igrao tu igru jer sam isključivo ljubitelj FPS-a :mrgreen: ali je jesam jednom probao i to pre neku godinu (ne sećam se tačno) ... da ne tražim sada kako se tačno zove, i to sam probao isključivo zbog grafike i stvarno je grafika bila ekstra ali nije to tip igrica koje mene privlače (dao sam joj šansu jedno sat-dva ali me nije obrlatila da je zadržim, mada su mi oni plavi marinci bili simpatični sa svojim komentarima :)).
Poslednja izmena od maxer u 29 Apr 2016, 20:06, izmenjeno 1 put ukupno.
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Post od A170T »

Jel igra neko LoL? Uopste nisam bio fan takvih igrica, ali sam je provao i bas je zarazna.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

:cekic:
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:

Post od maxer »

Gezo,
Koga čukaš? :mrgreen:
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

A170T napisao:Jel igra neko LoL? Uopste nisam bio fan takvih igrica, ali sam je provao i bas je zarazna.
I to, kao i Dota i sve slicno sto ide u nedogled je zarazno :)
Nikad lakse gubiti vreme, nego sa takvim igricama, zato ih nikada nisam ni igrao, mada sam sve nadoknadio kroz Counter-Strike.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:

Post od maxer »

Kad spomenu Dotu ... pošto rekoh da nisam fan takvih igara pa nisam ni upućen u način igranja, jedan redovni pacijent :mrgreen: iste, mi je objasnio da su klinci u prednosti jer mogu neverovatno mnogo puta u sekundi da kliknu na taster miša da bace magiju ili šta god da već rade i da ovi stariji igrači to ne mogu toliko brzo da rade a samim tim i sebe stavljaju u nezavidan položaj tj. gube (dobro - ja sam ovo malo banalizovao i uprostio, jer nisam ni tačno zapamtio šta je on sve od "termina" koristio ali mi je bar ovoliko ostalo u sećanju).
Hteo sam da kažem da tek takve igrice - ne bih igrao ni u ludilu. Ebeš igru koja se (u neku ruku) svodi na brzinu kliktanja po mišu :pardon:
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Post od A170T »

Bas su ko namenjene za ovo vreme, samo sto krenem da igram i pogledam 30 min traje mec. A bas sam se odvikao od igrica i kompjuter mi sluzio samo za torentovanje.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Video igre ljudi , video igre su umetnost.
Igrice su ono sto nam zene rade.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

Ja LOL nisam igrao iako znam šta je, čini mi se da je popularnije među klincima, a i lakša je od DOTE, to mi kažu ovi što igraju obe. Uglavnom ja igram dotu već pa skoro 10 godina ahahha. CS jesam igrao, ali mnogo manje mozda davno tamo 2006,07. Dota mi je igra onako za opuštanje, jedva partija dnevno ili u par dana i ćao. Brzina kliktanja nije jedino bitno u njoj, rekao bih ni na prva 3 mesta, što pokazuju godine profesionalnih igrača, većina je od 20 do 25 godina. Meni je dota vise misaona igra, igra plana i strategije, odabira heroja, sinergije medju njima onoga sto zelis da postignes i kada, pa u zavisnoti sta ste izabrali ali i protivnici onda igraš prilagođavaš se. Pa tu su i buildovi mislim milion stvari ima, ali u suštini ako igraš radi zabave sve to možeš pa skoro da batališ. :D
Profesionalci već o tome svemu ozbiljnije razmisljaju jer jbg. turniri idu i na milion USD lagano.
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:

Post od maxer »

Da, to me je ušokiralo kad sam čuo ... reče mi čovek baš to - da je neki "klinac" (dal je 16 ili 18 god. ... tako nešto) zaradio te novce.
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

Da da ma i LOL je bruka plaćen možda i još više para. Samo Dota fanovi su onako više zagriženi i retko ko igra LOL, ili ga ne voli :D Nzm zašto obično kao važi to za mladje je Lol za starije Dota verovatno je povezano sa time što je dota prva nastala počela se igrati odavno kao mapa/mod i deo Warcraft 3 igre. I tako sve do pre 3,4 godine kada je nastala Dota 2, Valveova.
Trenutno na pro sceni ima dosta momaka 1990, 91. godište pa i par iz 80ih :D Doalze naravno i mlađi ima ih 97, 98. ali najviše tako nekako od 20 do 25.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Do cega dogura ovaj GTA, ja ne verujem :bravo: HD pustiti obavezno, kako su odradjeni modeli i enterijeri, vrh.

https://www.youtube.com/watch?v=oKsaDYO33V8

https://www.youtube.com/watch?v=pu5_8HHpzbk

https://www.youtube.com/watch?v=vsve6TAIG_w
Poslednja izmena od Scuderia u 02 Maj 2016, 23:31, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Skinuo sam najnoviju verziju koja je apsolutno bez bagova.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Slika
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Igram Dark Souls 3, ubiju me i izgubim 95.000 dusa, sto je oko 3 sata igranja...polomim ormar.
Nikako igrati ovo sa slabim zivcima.

A taj GTA tako izgleda samo u 4k, za koji ti treba masina od 2k eura da bi terao.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Treba skup PC, ali za open world igru izgleda bolesno. Ne mora 4k i 1440p uz dobar 27'' monitor je odlicno.
Odgovori