Noćas ih možda i bude, ali su što se mene tiče, opet omanuli. Sv Nikola se je toliko velika slava da se ide u po nekoliko kuća pa je početi akciju kao kad su splavovi u pitanju besmisleno. Morali su od npr 17h da postave brdo punktova.H4wkeye napisao:Danas je Sveti Nikola i jos petak, veceras bi trebalo da bude policije na svakom cosku. Ili ako je Pajina teorija tacna da ih ne bude nigde
Dobro veče
Re: Dobro veče
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Samo da se ne nakupuje patika uzalud.Kuzmanovic napisao:Sta je, ladno za sladoled pa si presao na toplije varijante a?H4wkeye napisao:Ja video dve saobracajne patrole i jednu interventnu ali nisu stajali kruzili su okolo. Inace svratio do Djaka da pogledam neke patike i ona devojka sto radi tamo, auuu, vise sam gledao u nju nego u patike jebote![]()
Noge i dupe vrh i jos nosi neke helanke kao, blejah ko tele

Širim haos!
Medak,Zarkovo,Vidikovac nigde ih nema...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
DapKuzmanovic napisao:Sta je, ladno za sladoled pa si presao na toplije varijante a?H4wkeye napisao:Ja video dve saobracajne patrole i jednu interventnu ali nisu stajali kruzili su okolo. Inace svratio do Djaka da pogledam neke patike i ona devojka sto radi tamo, auuu, vise sam gledao u nju nego u patike jebote![]()
Noge i dupe vrh i jos nosi neke helanke kao, blejah ko tele

@Methane

- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Malopre sam prosao kroz centar grada i kroz dva prigradska naselja, nigde nema P od policije.
Nema ih nigde.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- H4wkeye
Nista ne kontam. Kad nema nicega, subota uvece, policija po svim ulicama zaustavljaju sve zivo. Najveca slava + petak vece nema ih nigde?
Jedino da stoje na nekim netipicnim mestima ili van grada (ili mozda vise po naseljima nego u samom centru mada TDI ih nije ni tamo video)

- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Prvu i jedinu patrolu danas videh pre pola sata na bulevaru, odmah iznad cvetka!
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
- H4wkeye
Jurija Gagarina ugao sa Gandijevom sve zaustavljaju.
Pojavise se i.po.gradu na par mesta od jedno 3 sata...
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Ja prodjoh tom raskrsnicom pre pola sata, i to sam ga malo stis'o da prodjem na zeleno, nigde ih nije bilo.H4wkeye napisao:Jurija Gagarina ugao sa Gandijevom sve zaustavljaju.
Zapravo, navozah se po celom nbg i centru, jedinu patrolu videh kod Hajata, ne znaju ni sami sta su radili.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Apsolutno se slažem. Treba ljudi kad krenu na slavu da vide patrolu na samom ćošku pa će očekivati isto i u povratku. To mu dođe kao prevencija.Paja napisao: Sv Nikola se je toliko velika slava da se ide u po nekoliko kuća pa je početi akciju kao kad su splavovi u pitanju besmisleno. Morali su od npr 17h da postave brdo punktova.
Posetite www.garaza.rs !
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,