Opet ću da napišem da sam ispao jer ukrštam profile
Ko se bavi nekom trgovinom, montirao neke police kad su lopovi upali u radnju pa ga zaposlena zvala i postavila glupo pitanje kao signal...?
Njega sam ukrstio sam Vladapetr-om
Malo pre dosao iz Smedereva. U SD-u na izlazu alkotest sve zaustavljaju. Posle tamo kod Radinca negde ladno se jebeni teretni voz iz zelezare pokvario na sred pruznog prelaza!! Nema gde da prodjes. Sreca naisla policija i pitam ih sta bilo i gde mogu da prodjem. Oni mi kazu idi ovuda gde smo mi prosli ima dve velike bare i blato ali proci ces mi smo mogli sa Pezoom (Pug 308). I onda sam morao da prodjem kroz neko ogromno blato i usvinjio sam i auto i gume i sve kao da sam reli vozio jbt Serem se na voz.
Vratio se sa Bežanije na Zvezdaru. Vidro jednu patrolu na redovnom noćnom mestu (uključenje na auto put u pravcu grada iz Omladinskh brigada).
Kontrola alkohola za Sv Nikolu 0 poena.
Čekamo Novu godinu za sledeću inspekciju (ne)rada saobraćajaca.
Paja napisao:Vratio se sa Bežanije na Zvezdaru. Vidro jednu patrolu na redovnom noćnom mestu (uključenje na auto put u pravcu grada iz Omladinskh brigada).
Kontrola alkohola za Sv Nikolu 0 poena.
Čekamo Novu godinu za sledeću inspekciju (ne)rada saobraćajaca.
Video sam i dve patrole u Pozarevcu jedna na pocetku i jedna na kraju ulice, ali su nasumicno zaustavljali nije bilo ono da zatvore put pa da sve testiraju. Generalno, sobzirom da je slava i subota vece moglo je i vise da ih bude jos od 6-7 uvece da pocnu. U SD-u mi rece drugar da na jos 3 mesta su bile kontrole za alkohol. Mislim, bilo ih je 5 puta vise u drugoj polovini novembra i pocetkom decembra. Nije mi jasno.
Ovde izgleda navatali nekog u Jugu. Na kraju ulice patrola vidim nesto mu prica i on seda u auto i parkira ga na parking mesto i posle kad sam prosao nema ih vise tu ostao samo Jugo, i patrola na pocetku ulice. Ali me zbunili kad sam prosao, ja sam idem i oni stoje pored auta malo na putu i pricaju i ovaj u ruci drzi spustenu onu sargarepu i zeza je nesto po ruci ja gledam da li me zaustavlja ili ne, usporim vidim da ne masu nista i nastavim dalje.