Dobro veče
Re: Dobro veče
Ja sam naisao na dve patrole, oba puta alkotestiran. I video sam jos 2 patrole.
Inace sam se sokirao malopre. Vozim Jurija Gagarina i prvo neki mentol sa Octaviom Mk1 prodje na 2 cista crvena, bez kocenja. Posle toga je majmun u A klasi Mk1 proleteo pored mene sa oko 130-140. Ja stajao na semaforu. Cisto crveno. Proleteo je bukvalno, a sekund posle njega je neki Punto usao u raskrsnicu. Jeza me je prosla.
Tapatalk Post
Inace sam se sokirao malopre. Vozim Jurija Gagarina i prvo neki mentol sa Octaviom Mk1 prodje na 2 cista crvena, bez kocenja. Posle toga je majmun u A klasi Mk1 proleteo pored mene sa oko 130-140. Ja stajao na semaforu. Cisto crveno. Proleteo je bukvalno, a sekund posle njega je neki Punto usao u raskrsnicu. Jeza me je prosla.
Tapatalk Post
Masovno ljudi prolaze kroz crveno,ja danas na semaforu u bulevaru i moj profesor na crveno prodje u traci pored,a stariji je covek...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Mene na Slaviji isekao neki lik sa NP tablama, vido me nije, priča telefonom, posle u Nemanjinoj prošao na crveno koje se upalilo, nije video na vreme jer je pričao, pre semafora je kao nešto probao da ukoči al tik pre semafora odustao i produžio
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Da nije Zika prosao, ja ga video isto pre neki dan???stefanan napisao:Masovno ljudi prolaze kroz crveno,ja danas na semaforu u bulevaru i moj profesor na crveno prodje u traci pored,a stariji je covek...

X5
pa polukruzno i na parking ulete

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Markoni, svaka cast sto ste ispostovali veceras 
Pada sneg :O

Pada sneg :O
Beli Stilo Karavan u V. Ilića, vuče se uzbrdo sav zamagljen. Kad sam ga prošao vidim na suvozačkom sedištu dva klinca sede nekako face to face, a pozadi ko zna koliko još dece (ne vidi se kroz zamagljene prozore).
TheWickerMan napisao:Markoni, svaka cast sto ste ispostovali vecerasivo:

Tapatalk Post
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Dobro jutro.Sunčano @ Novi Sad. 4°C
A sinoć od pola 1 do pola dva grmelo i duvalo kao u priči.Vreme je postalo totalno nepredvidivo.

A sinoć od pola 1 do pola dva grmelo i duvalo kao u priči.Vreme je postalo totalno nepredvidivo.

Jeste, prosto vredja razum i logikunikaragva napisao:All je loš i nepregledan ovaj novi tapatalk
Sad je suncano u Bg
Kod mene sinoć padao led nekih 5 minuta, jutros sam morao da sklanjam polomljene grane...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Dobro veče
I meni se učinilo sinoć (negde oko 01.00 h) da je padao i led, ali rekoh ma nije, gde sad led... A baš je kiša jako padala. Idem da vidim da li je bilo nekih posledica na autu. 
TT

TT
Bilo je stete na usevima?
Kojim usevima?
Ništa strašno za sada, bar koliko vidim po stanju na ulici.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...