Dobro veče
Re: Dobro veče
Eto, utorak... A ne petak
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pogledajte na Russia Today ima dokumentarac 10 Days in North Korea. Vrlo zanimljivo. Nisam siguran da je u pitanju naše oko nenaviknuto na istočnjačku fizionomiju lica ili ne, ali meni se čini da se ne smeju ljudi.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
Nisi primetio da nema ni ljudi?Nikolaa napisao:na stranu broj automobila, ali pogledajte ulice i trotoare, travu, zgrade, sve je PERFEKTNO, nigde flasica, kesica, papirica...
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Dobro jutro.Počinje mi radna nedelje po pojačanom režimu rada zbog praznika.A najveća je ironija što nikad ne znam kad radim ili ne radim tokom Novogodišnjih praznika.

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Hvala Bogu ne,oni rade i za Novu godinu i za oba Božića,a stolice nemaju i ne smeju da.koriste.To je tek tuga.Ja sam u transportu.Brm brm. 

Flašice, kesice i papirići - od čega tačno...?Nikolaa napisao:nigde flasica, kesica, papirica...
Nije neka uteha, ali makar im je kanabis legalan.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Danas uz Kurir

- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
pa i kod nas samo zvanicno nije legalan, ja ne znam osobu koja ne zna osobu koja moze isti da joj nabavi za 5min ovde 
ne znam, mene fascinira kako je sve to savrseno cisto, pokazuje da na neki nacin funkcionise sistem(iako si uskracen nekih osnovnih sloboda).
na kraju krajeva, clanci iz "demokratskih" zemalja mi nikad nisu bili tako uverljivi... barem dok ne vidim sam svojim ocima kako je obicnom narodu tamo

ne znam, mene fascinira kako je sve to savrseno cisto, pokazuje da na neki nacin funkcionise sistem(iako si uskracen nekih osnovnih sloboda).
na kraju krajeva, clanci iz "demokratskih" zemalja mi nikad nisu bili tako uverljivi... barem dok ne vidim sam svojim ocima kako je obicnom narodu tamo

Poslednja izmena od Nikolaa u 23 Dec 2014, 15:15, izmenjeno 1 put ukupno.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Isto i uz 24sata, s unutra članak i slika Šteumfete sa uredno vezanim pojasom. Da sam bio u kolima kad sam video isekao bih pojas i izbušio airbag od muke.H4wkeye napisao:Danas uz Kurir

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
methane.master napisao:Isto i uz 24sata, s unutra članak i slika Šteumfete sa uredno vezanim pojasom. Da sam bio u kolima kad sam video isekao bih pojas i izbušio airbag od muke.H4wkeye napisao:Danas uz Kurir
Sent using Tapatalk

- methane.master
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Zvanican sajt Severne Koreje...pavle napisao:Meni je SK bas nekako zbog svega toga i u neku ruku egzoticna zemlja...
Voleo bih da jednog dana odem tamo, ako je to uopste moguce...

http://korea-dpr.com/index.html
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master