Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Kamo sreće. 

Tema pod ključ
Rotor, poslednje upozorenje
Rotor, poslednje upozorenje
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Evo, nek' ispliva, da ljudi ne traze 

E sad gde smo ono bese stali u oktobru 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Tema zatvorena sa ROTOR, POSLEDNJE UPOZORENJE. 

Srbija
Iskreno sam se nadao da cu se zajebati u procenimember napisao:Pa i to se lako resi ; osoba koja udje sa unapred zaokruzenim listicem, zaokruzi jos nekog i tad listic postaje nevazeci.
Ocekujem sns na 50% , vadikale na 7-8% , sps na 10% ,dss i ds na 5-6 % . Radule ,Tadic itd.ispod cenzusa.

DJB na sitnom uzorku 2.5%. Meni je to zaista neverovatno malo
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Ja sam znao da smo glup narod, ali sam se iskreno nadao da nismo bas toliko. Debelo sam sa zaje*ao... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
I to im je previše 

- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Au bre a sve mislim imaće manje nego prošli put, narod će ih kazniti svake dve godine izbori bezveze, vidite oko sebe stanje kad ono SNS dominacija. Mislim meni je jasno da su oni lepo procenili da im odgovaraju izbori i da na tom talasu popularnosti od 2014. i kasnije nekih lokalnih izbora mogu da razvale ali sam mislio (zeleo) da imaju malo manje nego 2014.
DJB je dobio moj glas prosle, pa me je iznenadilo koliko je malo imao, sada nisam ni izasao iako sam se opet nadao da će možda preći cenzus, a sada vidim da nema ništa od toga. Precenjujem ga očigledno. Tako da sada ni ne žalim ništa.
DJB je dobio moj glas prosle, pa me je iznenadilo koliko je malo imao, sada nisam ni izasao iako sam se opet nadao da će možda preći cenzus, a sada vidim da nema ništa od toga. Precenjujem ga očigledno. Tako da sada ni ne žalim ništa.
Kad vidim preliminarne rezultate,pa da raspali neki meteor ovde,jedino da ti bude zao biljaka i zivotinja.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Re: Dobro veče
E vala ovi rezultati su debakl, nadmasili su i najcrnja ocekivanja 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Dnevni list Danas

A menadzer kafica strepi za cenzus koliko i oni, tanka je linija izmedju kafe i vode i slavljenickog bahanalisanjaČlanovi Pokreta Dosta je bilo okupljaju se u Makedonskoj ulici u jednom od kafića. Lider tog pokreta, Saša Radulović u pola devet još nije stigao... U jednom trenutku je nekoliko pristalica aplaudiralo kada se na ekranima pojavio njihov lider...Odmah potom u kafe je ušao Saša Radulović što je opet propraćeno aplauzom, javlja naša reporterka sa lica mesta.

Zamolio bio one koji nisu glasali da ne komentarišu rezultate. Hvala.