Nema linka, gledao sam blic stream uzivo, mozda ima negde da se nadje ali ne bih da se podsecam.stefanan napisao:Daj linkDusan napisao:Gledam ovaj prilog na blicu o studentima. Bukvalno sramota.![]()
![]()
![]()
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Odakle je Srs dobila glasove? Iz koje rezerve glasova?
Biće ovde još dosta brojanja izgleda.
Pored SNSa, SPSa i Čede tebi u oči upada SRS?
Sent from my m2 using Tapatalk
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Nije mi logicno da ne povuce glasove od sns. Ako srs nije presla cenzus 2014.odakle su dosli glasaci?
pu, 'bem ti srbiju i srbe
ma treba nas istrebiti skroz
ću kur moj da više glasam...pošaljem ćerku preko, a ja u rudnicu, jedna koza, krava, plastenik i ebe mi se za bandu lažljivu i lopovsku
ma treba nas istrebiti skroz
ću kur moj da više glasam...pošaljem ćerku preko, a ja u rudnicu, jedna koza, krava, plastenik i ebe mi se za bandu lažljivu i lopovsku

Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Oni su mogli da uzmu glasove samo sns-u i dverima.schonenk napisao:Nije mi logicno da ne povuce glasove od sns. Ako srs nije presla cenzus 2014.odakle su dosli glasaci?
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Postaje vrlo zanimljivo...
- pankoz
- Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
- Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi
Biće ovo duga noć...
Kaže Radule da nam je premijer mnogo kiseo bio dok je držao govor,i da tu nešto ne štima kod njih...
Kaže Radule da nam je premijer mnogo kiseo bio dok je držao govor,i da tu nešto ne štima kod njih...
Rotore, nije valjda da si za DJB glasao? 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ja napisah da sam im dao glas još danas.
Realno mi se ni oni ne sviđaju. Ja sam za jaku desnicu ali je kod nas nema tako da sam želeo Radulovića u Skupštini da proziva naprednjake.
Realno mi se ni oni ne sviđaju. Ja sam za jaku desnicu ali je kod nas nema tako da sam želeo Radulovića u Skupštini da proziva naprednjake.
Pa Seselj je tad bio u Hagu.schonenk napisao:Nije mi logicno da ne povuce glasove od sns. Ako srs nije presla cenzus 2014.odakle su dosli glasaci?
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
I ja ne znam jednog coveka koji podrzava SNS . Pa meni je ovo neverovatno 1 500 000 znaci da je glasalo za njih. Ajd sto ne znam uzivo. Nego po netu svugde moze da se vidi sve protiv njega. Ali verovatno ti sto su protiv su ovi sto su ostali kuci...
Ja generalno sam zadovoljan sto je DJB usao u parlament po trenutnim rezultatima. Ali koliko sam srecan zbog njih, vise sam razocaran da je pickousti dobio 50% j*** lebac!!!!!
Nadao sam se da ce da padne na bar 40, msm to sam mislio, jer mora da ima neko ko je glasao za njih pre 2 godine jer je verovao a sad je razocaran.
Ja generalno sam zadovoljan sto je DJB usao u parlament po trenutnim rezultatima. Ali koliko sam srecan zbog njih, vise sam razocaran da je pickousti dobio 50% j*** lebac!!!!!
Nadao sam se da ce da padne na bar 40, msm to sam mislio, jer mora da ima neko ko je glasao za njih pre 2 godine jer je verovao a sad je razocaran.
Vracar ipak nije pao 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .