To nisam znao. Znači, hoćeMilos napisao:Rasim je drugi na listi SNS.Floyd napisao:BS je odradio solidan posao za SNS.
Šta mislite, hoće li Rasim biti u vladi?

To nisam znao. Znači, hoćeMilos napisao:Rasim je drugi na listi SNS.Floyd napisao:BS je odradio solidan posao za SNS.
Šta mislite, hoće li Rasim biti u vladi?
priča ili ne ali to se upravo desiloHKS napisao:Najjaci su mi oni sto se zale kako je lose stanje, nema para, nije zadovoljan ovo ono i kad ga pitas jesi li glasao kaze nisam (ili jos gore glasao za vladajuce).
@Crni
Ta prica da je pusten da sjebe Dveri je u rangu one da bi dolaskom na vlast izazvao rat. Gluposti.
Sent from my m2 using Tapatalk
BS nije uradio nikakav posao za SNS, manite se tih kontra-obaveštajnih mantri. Ljudi ceo život pljuju po sistemu, samo je to sad odjednom postalo "naručeno" i "dogovoreno".Floyd napisao:BS je odradio solidan posao za SNS.
Captain Slow napisao:Ja mislio ovo slušaju klinci u OŠ, nisam znao da to smeće sluša bilo ko sa pravom glasa.
Poslao je poruku "svi su isti" i naložio klince koji to slušaju da ubace beli listić koji odgovara kome?Vladapetr napisao:BS nije uradio nikakav posao za SNS, manite se tih kontra-obaveštajnih mantri. Ljudi ceo život pljuju po sistemu, samo je to sad odjednom postalo "naručeno" i "dogovoreno".Floyd napisao:BS je odradio solidan posao za SNS.
Jesi li uopšte pogledao koliko ima nevažećih listića na ovim izborima, i to uporedio sa dosadašnjim izborima?Floyd napisao:Poslao je poruku "svi su isti" i naložio klince koji to slušaju da ubace beli listić koji odgovara kome?Vladapetr napisao:BS nije uradio nikakav posao za SNS, manite se tih kontra-obaveštajnih mantri. Ljudi ceo život pljuju po sistemu, samo je to sad odjednom postalo "naručeno" i "dogovoreno".Floyd napisao:BS je odradio solidan posao za SNS.
Mogao je tu pesmu da objavi i posle izbora a ne 10 dana pre istih dok AV gradi fabrike i zapošljava ljude a opozicija ne zna gde udara.
NisamMr.Rotor napisao:Floyd jel si glasao?
Ma nema šanse, ja ne verujem da takvi postoje.methane.master napisao:Začudio bi se koliko 40+ godišnjaka se loži na BS.