passenger napisao:Onako laički bih rekao da vredi do 15 eura, ne 2000 eura sa servisom
Onda si bas laik
A i ne bi imao taj utisak da ga vidis uzivo ili stavis na ruku. Dobar je to sat.
Totalno je nebitna vrednost, svakako se i ne radi o nekom visokobudzetnom satu (iako jeste dobar sat).
Meni se jednostavno svidja, sasvim slucajno sam ga kupio posto nisam ni znao da bi ga drugar prodao. Juce bili zajedno i ja mu trazio samo da ga pogledam (iako od ranije znam taj sat posto ga dugo poseduje) i on sam reko da bi ga prodao i brzo smo se dogovorili.
Samo eto sto ja bas i ne volim polovne satove pa sam ga poslao da se malo sredi.
grujicd napisao:Jesi li plivao po moru sa Garminom? Može li u tim uslovima da meri koliko si preplivao? Na moru nikad ne znam o kojim se distancama radi.
Jesam.
Nema poseban program za plivanje ali vidim da na Garmin marketu (odakle se skidaju programi za njega kao za smart telefone, neke sam vec skidao i odlicno rade) postoje programi za plivanje pa cu ih testirati.
Ovako sada postoji opcija "Other Sport" (posto su fabricki instalirane sam 4 opcije: trcanje, biciklo, trcanje na traci i biciklo na trenazeru) gde program meri osnovne funkcije nezavisno od aktivnosti koju obavljas. Pa tako ti na kraju izbaci predjenu distancu, vreme, prosecnu brzinu, maksimalnu postignutu brzinu, vreme odmora, odkucaje srca, iscrta GPS kordinate na mapi.... sta god da radis, pa tako i za plivanje. Isto tako mogu da ga podesim da mi zavibrira na svakih 50-100m plivanja i na kraju treninga izbaci vremena na svakih 50-100m... A kada ubacim program onda ima vise opcija, poptu brojanja koliko sam zamaha imao tokom plivanje...