Dobro veče
Re: Dobro veče
Tamo TDI/CDI dominiraju 

Ubise me drzavne ustanove i njihovo odlazenje na dorucak u 8h uz redovnu opasku "sacekajte malo"
Dobar dan
Tapatalk
Dobar dan

Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ubijaju me razne takve ustanove već nekoliko decenija. Nažalost ne mogu da oguglam.
Širim haos!
Pa jel' treba da pocrkaju od gladi ?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Dace bog 

Kako ih hraniš, i 'oće 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Onda nema ćevapa, ne može to takoDay Walker napisao:Nikakva steta za Pazar i okolinu
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Na bolovanju sam, nek se snadju 

-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Mislis, zabole te 

Trebalo je da ustanem u pola 10, probudio sam se u pola 12 poslao poruku da sam se uspaovao i da ću kasniti i zaspim opet,gde je 2 sata tu je i 3
Moze li neko da mi da poverenu informaciju u vezi placanja poreza na imovinu za 2015. (Novi Sad), ljudi oko mene spominju da je danas rok za uplatu prve rate (iznos jednak iznosu poslednje rate poreza za prethodnu godinu), i da iako jos nismo dobili resenja za porez za ovu godinu, da bi izbegli kazne i zatezne kamate najbolje je da se danas uplati ta prva rata.
Da li je ovo istina? Ja inace placam ukupan iznos kada mi stigne resenje, s obzirom da jos nisu izdali resenje, zasto sam u obavezi da platim prvu ratu?
Da li je ovo istina? Ja inace placam ukupan iznos kada mi stigne resenje, s obzirom da jos nisu izdali resenje, zasto sam u obavezi da platim prvu ratu?
Ma kakvi. Ja platim jednom godišnje 
Nikakve kamate nisam imao.
Inače možeš da odeš po svoj porez, ne moraš čekati da dođe.

Nikakve kamate nisam imao.
Inače možeš da odeš po svoj porez, ne moraš čekati da dođe.
Prva rata za ovogodisnji porez je isti koliko i poslednja rata za 2014.
Kamate su na dnevnom nivou. Do ove godine sam placao sve odjedared kad stigne resenje, medjutim stigle su mi neke silne kamate jer nisam placao redovno. Taj sistem je smislio pametni ex ministar
Tapatalk
Kamate su na dnevnom nivou. Do ove godine sam placao sve odjedared kad stigne resenje, medjutim stigle su mi neke silne kamate jer nisam placao redovno. Taj sistem je smislio pametni ex ministar
Tapatalk
Pa i meni tako logicno zvuci, ako hoces sve odjednom da platis sacekas resenje (ili kao sto kazes odes u poresku), izgleda da su ljudi pogresno razumeli ovu situaciju oko placanja prve rate....pominju da iako nismo dobili jos resenje po nekom zakonu je obaveza da se plati akontacija za ovu godinu (ta prva rata)....
Samo ti plati sad prvu ratu. Posle kad stigne resenje uplati ostatak i miran si.
Tapatalk
Tapatalk