ivancho napisao: Gde mi idemo. Dodje direktor "krsetene" firme, sa svojim novim autom 2014g) i kaze napravila mi se rupa na patosnicama, jel mozete to da mi zakrpite, znate gumene su.
Svratim ja juce do Sove, i dosao decko sa plasticnom navlakom za volan, da mu skrate (smanje obim), posto je velika.
Mi svi stojimo, gledamo, nikome nije jasno
ivancho napisao: Gde mi idemo. Dodje direktor "krsetene" firme, sa svojim novim autom 2014g) i kaze napravila mi se rupa na patosnicama, jel mozete to da mi zakrpite, znate gumene su.
Imam i ja rupu na patosnici,nisam znao da i to radite
Lopovija bre. Zakomplikovali su to maximalno, jbt, jel nije moglo normalno da se rešenja dostave do maja recimo, rok za placanje 1.7. i zdravo. Ovako, uplati unapred, pa cekaj, pa dodje resenje, pa kvartalno qrac palac... I sve to da bi se ubacila neka kamata samo...
ftj napisao:I nema da brines kamatu ce ti sigurno fakturisati ako ne platis prvu ratu. Mozda u ns nisu tako revnosni al u bg je sigurica.
Meni kada su izlistali kamatu zato sto sam placao sve na kraju godine, a ne kvartalno nije mi dobro bilo.
Zato i jeste kamata na dnevnom nivou
Jebote, pa i ja tako plaćam već 5-6 godina, kad mi dođe rešenje - platim sve odjednom (bolje rečeno - na kraju godine). A iznos je nekih 4-5.000 din. Kolike su bile te kamate, ako nije tajna? Inače dobiće ih od mene malo sutra... Nikad mi ništa sem rešenja o iznosu nije stiglo.
Edit: poslednja cifra koju sam platio za stan bila je 5.778.43 din, grrr...