Ojsa izgleda da se snima neka akcija na panĆevaĆkom putu. Vraćam se kući oko 4, prvo pomislio lančani sudar, vidim murija pod rotacijom i sa strane kamioni, dosta kola, kad ono filmska ekipa. Sad se vrćem za Bg kad na sred puta kombi vuče BMW 5icu na šlep prikolici, a kamere i reflektori sa svih strana zakačene na bembaru. A murije ki salate. Će se namlate love ako su strendžeri, a sigurno jesu, bar po kolima.
Gledao sam malo ponudu KIA-e. Picanto mi uopšte nije loš, makar što se enterijera tiče. Međutim kada sam hteo da pogledam cene, za njega nema. Prvi sledeći je Rio. Picanto se ne prodaje kod nas?
nikaragva napisao:Gledao sam malo ponudu KIA-e. Picanto mi uopšte nije loš, makar što se enterijera tiče. Međutim kada sam hteo da pogledam cene, za njega nema. Prvi sledeći je Rio. Picanto se ne prodaje kod nas?
Prodaje se, ali slabo. Cene možeš saznati samo preko telefona ili maila.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Jutros temperatura, aritmija, kijam svakih 5 min. nos mi curi kao iz slavine. Odvukao sam se četveronoške u RFZO da overim jbnu knjižicu, okliznem se na stepenicama, zgazim u go*no u povratku.... Šta još danas da očekujem? ... Ako budem mogao da stojim odoh da uplatim loto.