Man Utd-Norwich 2 8,50
Wigan-Liverpool 2 1,95
Real-Barcelona 2 2,50
Norwich je u prvom delu sezone pobedio Man Utd rezultatom 1:0 na svom terenu. Ferguson sutra sigurno nece izvesti na teren kljucne igrace, i sam je rekao pre nekoliko nedelja da ce biti vremena za utakmice na kojima ce se odmarati igraci, tako da ce verovatno ovo biti jedna od tih. U prvenstvu imaju dobru bodovnu prednost u odnosu na City, a u utorak na Old Trafford stize veliki Real Madrid. I sam da sam menadzer Junajteda, pustio bi "klince" da se istrce protiv Norwicha. Drugi par (po meni najmanje siguran od ova tri) Liverpool ne bi trebao da ima vecih problema sa ekipom Wigana. Kod crvenih postoji i dalje zelja a vise nada da ce i dogodine igrati u Evropi. I Suarez i Staridz su u timu, a oni su po mnogima trenutno najbolji napadacki tandem u ligi. Treci par, tj tip na Barselonu je po meni jako siguran jer se Real ispucao sad u kupu, do prvenstva im nije stalo, imaju mec protiv Mancestera u utorak, dok je Barsa skroz opustena. Ocekujem dvojku bez problema.
Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
za veceras
Vitese - Utreht - obe ekipe daju dosta golova valjda ce tako biti i nocas,zadnjih 8 puta su igrali GG3+ inace. Tipovi 3+(ovo bi trebalo da je "sigurno kvota 1.5),GG,GG3+
MVV Mastriht - Emen 1(1.6) - Mastriht je drugi i zaostaje 1 bod za prvoplasiranim, a emen 3. od pozadi.
Vulverhempton - Votford - slicna situacija kao sa mastrihtom w2 (1.6)
Juve razmisljam ppx
Ja sam batalio kladionicu na neko vreme,juce sam pao sve ( 5 ili 6 singlova kvote oko 1,5) i prilicno se iznervirao koliki baksuz treba da budes da se to desi... tako da sad pauziram
Drago mi je sto je Barsa izgubila. Ne mogu da svarim one prevarante i onog najboljeg igraca sveta koji daje Levanteu, Mursiji i drugim banana ekipama po 6 komada, a kad dodje neka ozbiljnija ekipa, nema ga nigde.
Kuzmanovic napisao:Drago mi je sto je Barsa izgubila. Ne mogu da svarim one prevarante i onog najboljeg igraca sveta koji daje Levanteu, Mursiji i drugim banana ekipama po 6 komada, a kad dodje neka ozbiljnija ekipa, nema ga nigde.