Ostavi sam je u kući.Da se nađe.blaugrana napisao:Sta bi radio sa ovom kojoj istekne rok trajanja, bacio?
Tapatalk
Dobro veče
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Ja vozim sa onom fabrickom iz Nemacke vec 2 godineRakhil napisao:Koliko cu da izignorisem sve to oko prve pomoci sa velikim gushtom

Nemacka medicina najbolja na svetu.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Koliko sam shvatio, Alvirko je mlatio praznu slamu, popunio pola emisije i indirektno nam rekao da je zakonodavac u pravu, tj aj' stoko u prodavnice po nove komplete.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3

Banjica, nocas izgoreo CRV i zakacio Lanciu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Kako izgoreo? Neko ga zapalio?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Ajd beš japanca, nego ova lepota izgore.
Ostavio uključenu TA peć
Poslato sa Lumia 925
Ostavio uključenu TA peć
Poslato sa Lumia 925
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Bio do Smedereva veceras, dva puta me zaustavili, oba puta alkotest. Stavili cunjeve i zaustavljaju sve zivo. Inace policajac koji me je kontrolisao je imao mikrofon na uniformi primetio sam.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- branja
Ja 3 dana skoro nisam spavao.
Inače sinoć mi izgrebu kola ključem i to... O majku ti krvavu, samo da ih navatam. Što je najgore 2 puta sam u toku noći izlazio iz zgrade. I sad ti parkiraj Pa table u Bgu. A i retrovizore su mi slopili, a suvozačeva vrata imaju otisak noge, pošto je auto prljav pa se vidi.
Malopre prolazim maršala Birjuzova i vidim dva auta sa pokidanim retrovizorima, samo vise na sajli. Jedan u MB, a drugi 20m dalje u sremskoj.
Poslato sa Lumia 925
Inače sinoć mi izgrebu kola ključem i to... O majku ti krvavu, samo da ih navatam. Što je najgore 2 puta sam u toku noći izlazio iz zgrade. I sad ti parkiraj Pa table u Bgu. A i retrovizore su mi slopili, a suvozačeva vrata imaju otisak noge, pošto je auto prljav pa se vidi.
Malopre prolazim maršala Birjuzova i vidim dva auta sa pokidanim retrovizorima, samo vise na sajli. Jedan u MB, a drugi 20m dalje u sremskoj.
Poslato sa Lumia 925
Drugar zivi u BGu vec 7,8 godina, dva automobila na po table, nikada nista
Kakve veze imaju po table sa parkiranjem u BGu? Ako ne diraju hrvate, sigurno neko nema nesto protiv Pozarevljana 
A s obzirom da su ti i retrovizore sklopili i dodatno sutnuli auto, kapiram da je neko previse popizdeo zbog kulturnog parkiranja
Sent from my Sony

A s obzirom da su ti i retrovizore sklopili i dodatno sutnuli auto, kapiram da je neko previse popizdeo zbog kulturnog parkiranja

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- branja
Parkiranje je bilo kulturno, sve po PS-u, u zoni, na oznacenom parkingu. Ovo mi je drugi put u 4 godine da mi igrebu auto. Nije mnogo ali nervira.