Dobro veče
Re: Dobro veče
Ma to je do mene, u glavi, jbg.
Ja te perionice uposte ne volim, jer nikad do sada gde god sam prao nisam bio zadovoljan rezultatom, a i ne volim da cekam. Istina ranije mi je ortak drzao perionicu ali to je bilo da zauzmemo jedno mesto i peremo kola i zezamo se. Najlepse mi je kad perem sam pa lagano do detalja 3 sata.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Danas sam prvi put prao na onoj novoj "Ehrle" u Veterniku... Kao prvo, dopalo mi se što ne koriste žetone već lepo guraš novac direktno u automat, a i čini mi se da daju više minuta nego drugi za iste pare. Pritisak pranja znatno jači nego u bilo kojoj drugoj perionici gde sam prao, osetiš baš na pištolju i moraš ga dobro držati. Hemija im je jaka i obilna, a imaju i voskiranje (retko gde da ima u NS-u). Za prvi put samo sam odradio samo pranje i ispiranje, nisam išao na voskiranje i auto je bio bolje opran nego na drugim perionicama. Na drugim ako ga ne prebrišeš krpom posle toga - kao da nisi ni prao, ostane ona "siva" patina/tanka skrama dole po vratima. Ovde toga nije bilo, ali svejedno sam probao krpom da pređem preko krova i ostajalo je na njoj ono isto crno, dakle treba ipak prebrisati, biće lak zahvalan.
Zamerka: pošto nisam brisao auto ostale mi po haubi (ali samo po njoj) neke fleke koje neće da se skinu (kao kada se voda osuši), čini mi se da je u pištolju možda ipak bilo tog voska u nekom trenutku pranja. No, nisam siguran ni da je do njih, moguće i da sam nešto "pazario" dok je auto bio prljav, samo se nije videlo. Cenim da će se srediti bez problema sa malo one nazovi polir paste sa voskom.
Zamerka: pošto nisam brisao auto ostale mi po haubi (ali samo po njoj) neke fleke koje neće da se skinu (kao kada se voda osuši), čini mi se da je u pištolju možda ipak bilo tog voska u nekom trenutku pranja. No, nisam siguran ni da je do njih, moguće i da sam nešto "pazario" dok je auto bio prljav, samo se nije videlo. Cenim da će se srediti bez problema sa malo one nazovi polir paste sa voskom.

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kad preNexT napisao:Na auto-putu pocelo klanje bubica...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Dobro jutro!
Ne znam da li je bilo ovo
http://www.cycleworld.com/2014/09/30/20 ... ycle-show/
Brutalan je. Lambo u moto svetu.
Pozdrav
Ne znam da li je bilo ovo
http://www.cycleworld.com/2014/09/30/20 ... ycle-show/
Brutalan je. Lambo u moto svetu.

Pozdrav
Pozdrav
Dobro jutro, nista nisam spavao, a mogao sam

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Bogami ja se odvalih. Ali zato za vikend samo 2 sata za 2 noci. Nikad ne sedim za kompom duze od 2-3 sata, al me uhvatise ovi moji da pikamo neku online igricu. Ukocila mi se saka od igranja. Subota na nedelju preko 8 sati. Haos
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Poslednja izmena od branja u 02 Mar 2015, 07:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Ni meni nije jasno... I to, ima i kapitalaca vec, kad se rasprsne pokrije pola soferkeDelija napisao:Kad preNexT napisao:Na auto-putu pocelo klanje bubica...

Dobro jutro

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Molim te, ne pricaj to nikome vise, dosta je sto si rekao stotinama clanova ovde.branja napisao:Bogami ja se odvalih. Ali zato za vikend samo 2 sata za 2 noci. Nikad ne sedim za kompom duze od 2-3 sata, al me uhvatise ovi moji da pikamo neku online igricu. Ukocila mi se saka od igranja. Subota na nedelju preko 8 sati. Haos
Poslato sa Lumia 925
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Huawei P6 TT
Slabo za sad u periodu kada ja vozim, tj. ujutru oko pola 8 i poslepodne oko pola 5. Verovatno više zujiš u ovom lepšem periodu dana.NexT napisao:Ni meni nije jasno... I to, ima i kapitalaca vec, kad se rasprsne pokrije pola soferkeDelija napisao:Kad preNexT napisao:Na auto-putu pocelo klanje bubica...![]()
Dobro jutro![]()

Dobro jutro.
dobar dan...

Ogi napisao:Molim te, ne pricaj to nikome vise, dosta je sto si rekao stotinama clanova ovdebranja napisao:Bogami ja se odvalih. Ali zato za vikend samo 2 sata za 2 noci. Nikad ne sedim za kompom duze od 2-3 sata, al me uhvatise ovi moji da pikamo neku online igricu. Ukocila mi se saka od igranja. Subota na nedelju preko 8 sati. Haos

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V