Stigla zima...
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Re: Stigla zima...
Zato se takav (a trebalo bi svaki) auto kupuje sa grejačima u šoferci ... to je zakon za zimu 

jos da ima i standheizung pa uvek ulazis u topao auto...
Jedino sam kod Subarua video da grejači u šoferci idu u serijskoj opremi.
Passat je krcat opremom, al to očigledno nerma.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Adrei,
Slažem se!
Pajo,
pa treba doplatiti ... ako ima za mog Fokusa ima i za Pasata.
Slažem se!
Pajo,
pa treba doplatiti ... ako ima za mog Fokusa ima i za Pasata.
Poslednja izmena od maxer u 25 Jan 2014, 22:45, izmenjeno 1 put ukupno.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Za Svedsko trziste mozda i ima. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
neverovatno ali znam par A8ica koje su kupljene nove i placene 100+k evra a samo jedna ima standheizung iako imaju brdo bespotrebne opreme...
po meni je to must have u toj klasi, mada je pozeljno da ih imaju i jeftiniji automobili jer nije toliko velika doplata

po meni je to must have u toj klasi, mada je pozeljno da ih imaju i jeftiniji automobili jer nije toliko velika doplata

Nisam siguran da passat tdi uopste moze da se zagreje u leru.
Kod Forda je to odavno uobicajeno, ili je reseno na drugi nacin da ne postoji izrazen taj problem kod drugih. Volvo npr kao i Subaru ima indirektno grejanje metlice brisaca tako da se brzo odmrzne i spreman je za rad i kada je napolju -30C. Serijski, cak se i ne pominje kao oprema vec se podrazumeva.paja napisao:Jedino sam kod Subarua video da grejači u šoferci idu u serijskoj opremi.
Bitna oprema kod VWa je oduvek bila nesto cege nema serijski, ispada da nema ni sistem odmrzavanja resen kako treba. I ja bi bio "zadovoljan" autom kome treba pola sata da se osposobi za voznju

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Stigla zima...
Kazi mu da sa klimom greje auto, jer se tada pali grejac dodatni u kabini.
Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Lim očigledno ne može, a kaže da je u kabini bio pakao od vrućine.ftj napisao:Nisam siguran da passat tdi uopste moze da se zagreje u leru.
Inače auto je star par meseci, 2.0 tdi DSG sa svašta od opreme. Nije se štedelo jer je službeni, a kod njega je 24/7.
Nismo mnogo diskutovali ni kad ga je naručivao, a ni nakon toga, al znajući ga predpostavljam da je uzeo onaj koji je bio na lageru ili koji je najmanje morao da čeka, a da je imao sve od opreme što je njemu bitno i bio crn.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Moj Polo se zagreje toliko da ne bude hladno, ali ne krene da dize temperaturu kad je minus. Tj mozda bi krenuo da stoji sat vremena. Mada ne verujem posto smo vec pisali negde da mi na minusu padne kazaljka temperature na pocetni polozaj...ftj napisao:Nisam siguran da passat tdi uopste moze da se zagreje u leru.
Kad si pomenuo Svedsku,ima ih kolega na Saab-u 9000 iz '97.dragvorl napisao:Za Svedsko trziste mozda i ima.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Mene je Fiesta iznenadila danas koliko je brzo pocela da odledjuje i greje kabinu, iako je bio minus napolju i auto radio u mestu. Vec posle nekoliko minuta pocelo da deluje, a posle nekih 10 kabina je bila topla, a led popustio.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Clio se isto brzo zagreje 1.4 benzinac. Na onom juce kijametu, bilo je oko nule vec je posle minut-2 poceo da odlepljuje kazaljku sa 0.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money