Dobro veče
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Dobro veče
U auto od 500e sipam pun rezervoar svaki put. Za 800 nemam ni do kuće da odem 

- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Kad je visok datum, desi se i meni da sipam za 500 dinara. A sipaju za istu kolicinu novca i oni sa mnogo boljim kolima od mojih, sto sam mnogo puta video. Dobra kola nisu pokazatelj da neko ima novca. 90% ljudi je u kreditima do guse ili kako to nas narod kaze, duznickom ropstvu i kraj sa krajem od plate do plate ne moze da sastavi ili jedva uspe da sastavi. Tako da to sto neko sipa gorivo za 500 dinara, a kolicinu sa kojom moze jedva da predje 50 km ili ne moze ni toliko, uopste nije za cudjenje, bar ne u nasoj zemlji.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Nikad necu zaboraviti facu radnika na pumpi u Vranju, kad sam mu rekao da sipa pun... Kao da je video rokfelera... Tuga!
Opet nema spavanja
Ali Fox Crime sabija, Monk je bio odlican, Criminal Minds odlican, New Tricks odlican...
Da mi je neko pricao da je ovakva zabava na ovom kanalu, ne bi verovao
Ali Fox Crime sabija, Monk je bio odlican, Criminal Minds odlican, New Tricks odlican...
Da mi je neko pricao da je ovakva zabava na ovom kanalu, ne bi verovao
McGruja napisao:Opet nema spavanja

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Dobro jutro. Mc, ti bar gledaš Fox, ja Nodija i ostale crtaće od 5 jutros. Sve se nadam da će zaspati, ali zasad su male šanse.
Posetite www.garaza.rs !
Nece uz Nodija i akciju da zaspi 
Moja nikad nije htela uz te crtace
Samo Baby TV je radio

Moja nikad nije htela uz te crtace
Samo Baby TV je radio
Nemojte decu navlačiti na te crtaće, pogotovo Baby TV. Jako loša su nam iskustva, budio se noću da traži crtani, a bio je baš mali. Čitajte im knjige, pričajte priče...
Tek sada vidim da sam sa svojim sinom koji sada ima 13 meseci imao MNOGO MNOGO sreće. On je lepo spavao svaku noć osim kada je imao grčeve i par puta temperaturu. Sada mu rastu četvorke pa malo slini i to ga probudi inače, pesma.
Izgleda da ne znam šta znači nespavanje zbog bebe
Izgleda da ne znam šta znači nespavanje zbog bebe

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Razlika je harač za povrat novca na adresu pošiljaocanikaragva napisao:Sad sam dobio pošiljku post express.
Pošljika je 3650,00 i poštarina 239,50 dinara. Piše na onom papiru. A kurir mi naplati 4003 dinara.
Gde ode ~113 dinara razlike?

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.