Dobro veče
Re: Dobro veče
I zasto
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Odvojeno sa mnom .Predlozi se ne spajaju sa zamenicama,inače bi bilo snjim,stobom,sonim...
- mrNitroSleeper
- Pridružio se: 28 Maj 2014, 12:34
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jel to nešto opasno?
Meni su kada sam uzimao 50 litara azotne kiseline, tražili sve do čukun babe poreklo. Pa sam poslao kolegu da mi kupi
Meni su kada sam uzimao 50 litara azotne kiseline, tražili sve do čukun babe poreklo. Pa sam poslao kolegu da mi kupi

- mrNitroSleeper
- Pridružio se: 28 Maj 2014, 12:34
Hvala methane.master!
Nekada treba uzeti jednostavniji put...
Valjda nije
Sluzi za poliranje stakla, i ofkors ga u srbiji nema.
E sad, da li uopste pokusati preneti preko granice via posta?!
Nekada treba uzeti jednostavniji put...

Valjda nije

Sluzi za poliranje stakla, i ofkors ga u srbiji nema.

E sad, da li uopste pokusati preneti preko granice via posta?!

Kako da ocistim rernu izmedju dva stakla upala neka masnoca,sad me nervira,a da ne pokvarim rernu.Nigde ne vidim neku rupu za sraf,dal da naprskam nesto i rupice ili sta ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ok,imamo pomak u savetima.
Takodje koliko je stetno da upalim dodatnu centrifugu da ves masini.Jel to ujebava ves,ima neki program od 8 minuta,poslednja dva se masina cuje kao JTD na 4250 obrtaja.
Takodje koliko je stetno da upalim dodatnu centrifugu da ves masini.Jel to ujebava ves,ima neki program od 8 minuta,poslednja dva se masina cuje kao JTD na 4250 obrtaja.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ove nove mašine sve to same kao nešto mudruju. Pusti je da pegla dok ne završi.
Ova moja čak ne reaguje ni na šta dok ne završi svoje.
Ova moja čak ne reaguje ni na šta dok ne završi svoje.
Vidim ja da cu sa cekicem da pregovaram sa belom tehnikom,sporet za sad ne reaguje na verbalne pretnje.
Stavi ga u gepek, pa skotrljaj negde pored puta kada naiđeš na zgodno mesto.
npr. ovako nešto

npr. ovako nešto