Dobro veče
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Re: Dobro veče
Ja sam prosle godine kupio novu ves masinu Gorenje i bogami prosta ki pasulj za uporebu.
A to cena po komadu. Idi u tempo. Uzmes nesto, tipa pirinac ili tako, sitno gore pise cena za kg, a u stvari je za pakovanje od pola kg.
Poslato sa Lumia 925
A to cena po komadu. Idi u tempo. Uzmes nesto, tipa pirinac ili tako, sitno gore pise cena za kg, a u stvari je za pakovanje od pola kg.
Poslato sa Lumia 925
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Jbt dolar danas 111. Da l' je moguce da ovoliko skoci? Izjednacice se sa evrom uskoro ako ovako nastavi. A NIS ce da ima jos izgovora da dize cenu goriva u nebo. 

Re: Одг: Dobro veče
Mora da stoji jedinicna cena za kg. Najjace kad vidim jedinicnu cenu za prasak za pecivobranja napisao:Ja sam prosle godine kupio novu ves masinu Gorenje i bogami prosta ki pasulj za uporebu.
Poslato sa Lumia 925

TT
Имам једно потпитање...
- branja
Brate u petak je skočio 3 puta. Znam jer pratim berzu. Znači bio je 108,19, pa 108,68 i onda odjednom 111,21. Ja gledam, ne verujem.H4wkeye napisao:Jbt dolar danas 111. Da l' je moguce da ovoliko skoci? Izjednacice se sa evrom uskoro ako ovako nastavi. A NIS ce da ima jos izgovora da dize cenu goriva u nebo.
Pa šta reći kad je u novembru bio oko 86 i onda podivljao na 112. To je jedina stvar koja je držala cenu bakra i ostalih metala.
- H4wkeye
Jbt. Kako to odjednom tako skocio kao lud? I ne samo prema dinaru, nego i prema evru. Jako se priblizo da bude 1 evro = 1 dolar.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Dolar jaca paralelno sa padom evra. Ko je kupio dolare pre godinu dana, sad je na konju, al jebga.
Koliko će tek sad da poskupi kompjuterska oprema...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Rakhil
Racunaj da je od prethodne nabavke pred novu godinu skocio 15%. Poznaju ci nase uvoznike, to ce se translirati u 40% poskupljenja 

- H4wkeye
Pa da, kad nasima ne odgovara 3-4% zarada po artiklu, to mora da bude 40-50%. Zato su pola njih i propali.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
daj ne preteruj, sa 3-4% ne bi mogao na kraju meseca pola hleba da kupis
- Rakhil
Naravno, svi treba da zarade adekvatno. Bez zajebancije, cene tehnike i hardvera kod nas su skocile vise nego sto realni faktori uticu, ja bih se opkladio malo i na politiku i alavost
- branja
Apsoštrmfno.
Malo ga cepaju, al jebaj ga. Valjda zato što narod i onako slabo kupuje, pa kontaju daj da uzmem nešto više.
Poslato sa Lumia 925
Malo ga cepaju, al jebaj ga. Valjda zato što narod i onako slabo kupuje, pa kontaju daj da uzmem nešto više.
Poslato sa Lumia 925
Eto ranije pominjani porez na imovinu je poskupeo skoro 65% u nekim delovima bg-a, treba to isplatiti.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Ja znam dosta njih koji gume prodaju za 4-5%, ali verujem da ne znaju sta je ekonomska isplativost, sta su rashodi , a sta prihodi.....Nikolaa napisao:daj ne preteruj, sa 3-4% ne bi mogao na kraju meseca pola hleba da kupis