Grujic napisao:Vladapetr napisao:Kako god da je postigao, postigao je. U vreme kad je svako sa 100DM u džepu valjao cigare ili benzin, neuki svirač sa Kosova je uložio pare u mobilnu telefoniju. Napravio firmu koja je valjda i dan-danas rekorder po vrednosti koja je dobijena prilikom prodaje.
Telenor je od preuzimanja odradio samo neke promene vezane za prilagođavanje novim trendovima i aktuelnim uslugama, sama organizacija firme i hijerarhija uveliko počiva na onome što je još Bogoljub postavio.
Takođe je tako neuk napravio u ono vreme najkvalitetniju televiziju. Čovek naprosto ume da investira, za ono što ne zna da radi unajmi najbolje moguće kadrove - i to je to.
Greh zbog kojeg ga vijaju i zbog kojeg je pobegao je ono što SVAKI privatnik u Srbiji radi: pokušava da izbegne plaćanje harača državi friziranjem troškova.
Ok, to pitam, ti misliš da je on to stvorio, postoje i druge priče koje se tiču početaka, tako da zavisi ko u šta veruje
Ma ovde uvek ima priča, ja gledam šta je iza koga ostalo. Da je u ovoj državi bilo 30 Bogoljuba, imali bi 30 firmi koje vrede i ubijaju kako rade - a i 30 puta više materijala za sprdnju estetski i logopedno superiornim likovima
Ovde je i Bidža iz Svilajnca bio predmet sprdnje jer priča seljački i nadimak mu je Bidža, Danilo Ž. Marković jer je debeo kao svinja i ima seljački naglasak a ministar je prosvete itd... da ne idemo dalje. Za to vreme nam ovi sa savršenom dikcijom i obučeni po ps-u yebaše majku...
@starac_vujadin: kako baš njih izabraše za te pokusne kuniće? Ako imaju toliko sreće, daj da ih pozovem za neki hint oko loto kombinacije

Priču o tome kako Bogoljub vodi posao i kako ga unapređuje sam slušao od dvoje ljudi koji su bili deo te hijerarhije. Ok, verovatno i oni imaju motiv da me lažu, porodična i lična poznanstva su slabija od pijeteta prema bivšem gazdi

Samo mi u toj slagalici fali delić: kako je neko, ko je vukao konce iz pozadine a Bogoljuba stavio kao marionetu "koja nije ništa realno pravila" - propustio da se zayebe pa napravi još neku tako dobru firmu?