Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Re: Sport

Post od nuk »

MU, naravno :D :D
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

nuk napisao:Sportklub...
fala :pivo: dobro je da ga imam na SBBu...
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Delija napisao:Ne volim timove napravljene preko noci uz gomilu para.
Sa ovim se slazem, samo u ovom timu City-a nema nijednog igraca koji me nervira, mozda malo Nasri. Pokazali su veceras ko je gazda u gradu.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Jedna utakmica ne znaci nista. Gazda je onaj ko bolje odigra celu sezonu i onaj ko ima tradiciju, iskustvo i postovanje ostalih svetskih klubova, a ne neki tamo "novi" klub koji su Seici preuzeli da malo uzivo igraju Football Manager. ;)

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Manchester City :navijamo: :navijamo: :bravo: drago mi je da su pobedili.. :doubleup:
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:

Post od Woodoo »

Kuzmanovicu, gazda moze da bude i onaj ko ima vise navijaca u gradu a u ovom slucaju to je City. Vecerasnja pobeda je cista kao suza, potpuno zasluzena i igrom i statistikom, sto se za prvi njihov mec ne bi moglo reci. Mislim, koji to gazda na svom stadionu dozvoljava dominaciju protivnika?
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Pobeda jeste zasluzena, svaka im cast na pobedi. Ali i sam znas da jedna pobeda ne cini neku ekipu boljom u opstem slucaju. Da su oni bolji, sigurno ne bi kaskali za Junajtedom 15ak bodova, ne znam tacno koliko, spava mi se pa ne mogu da trazim.
Sto se tice brojnosti navijaca, ne znam kakva je situacija ali tesko da neko moze pouzdano da kaze ko ima vise navijaca(samo mi nemoj reci da City ima vise "lajkova" na fejsu od Uniteda).
O dominaciji o kojoj ti pricas je ponovo vezana za konkretan mec, sto je da kazem kratkotrajnog roka. Dominacija treba da se posmatrane kroz medjusobne susrete koji i nisu bas na strani Gradjana.

Ali da ne ulazimo u neku duboku raspravu, niti ces ti mene ubediti da je bolji City, niti ja tebe da je United bolji, vazno je da uzivamo u dobrom fudbalu, koji nam obe ekipe pruzaju. :pivo:
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

U Mančesteru mnogo više navijača ima City od Untieda. City je baš kako mu ime kaže gradski klub, klub radničke klase i običnih ljudi, dok je Junajted ipak nešto drugo...

Slično je i u Rimu. Roma je pravi originalni Rimski klub, klub svih običnih Rimljana. Sa druge strane Lazio je omiljeni klub bogataša koji žive po okolnim brdima (Laziuma), i skupim predgrađima, i koji su obično, ali ne i po pravilu doseljenici u grad.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Ima tamo interna fora Man City je klub iz grada Manchestera, a Man U klub iz sela Trafford. :kezo:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Treba i pomenuti koliko penala je MU sudjeno u prvim kolima prvenstva...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Penali i određene sumnjive sudijske odluke koje skoro uvek idu u korist baš Junajteda, su odavno već postale deo folklora engleske Premijer lige...

I naravno gosp. milicajac Howard Web.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Najjaci su mi vatreni navijaci citya, sto navijaju od pre par sezona. United je najveci klub na ostrvu i tu nema price. Kontinuitet je ono sto odvaja prosecne i najbolje. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Upravo to Dusane. Sve si rekao. :pivo:
A sto se tice penala, samo cu postaviti smajli :kuku:

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Pazi, ja se sećam ekipe City-ija čak i pre onog Tajlanđanina Šinavatre, posle kojeg su došli ovi naftaši... To je bila ekipa sa Darijusom Vaselom, Endi Kolom, Sibierskim...

Čak se sećam i Čelzija (kojeg sam obožavao) pre Abramoviča... Napadački dvojac Džimi Flojd Haselbak i Tore Andere Flo (posle došao Gudjonsen), iza njih dvojice moćni Zola, krilo Jasper Gronkjer!!! :klanjamse:

Mada tih godina mi je najmoćnija bila ekipa Boltona sa super star veteranim, Okoča, Jero, Juri Đorkaef, Ivan Kampo...
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:

Post od Woodoo »

15 i više godina koliko pratim Premier ne sećam se da je United bio ozbiljno oštećen od strane sudija, posebno ne u duelima sa ostalim velikim klubovima. Za mene su oni engleski Juventus.

Mnoge ekipe u Engleskoj ih previše respektuju, čim nije tako prođu kao sinoć, pod uslovom da im sudije ne pomognu.
Nisam ja navijač Cityja, već Arsenala, ali mi je drago uvek kad vidim Fergusona crvenog.

:D
Slika
Odgovori