O presretačima
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: O presretačima
pecaju, vidim ih ja povremeno... pre par vikenda su radarom snimali, po noci, saobracaj iz pravca Mitrovice ka Sidu, stajali su na ulazu u benzinsku stanicu i snimali...
U poslednjih nedelju dana ih vidjam svako vece od gazele do plavog mosta, tako da pazite na ogranicenje.
U koliko sati? Prvi put čujem da je radar radio noću tu na ap...Risto napisao:pecaju, vidim ih ja povremeno... pre par vikenda su radarom snimali, po noci, saobracaj iz pravca Mitrovice ka Sidu, stajali su na ulazu u benzinsku stanicu i snimali...
Sent from my D5503 using Tapatalk
- Risto
Bilo je tipa 17-18 casova, cetvrtak je bio (20-ak dana), video sam ih posle ponovo na istom mestu u ponedeljak. Punto stoji okrenut u kontra pravcu i radarise...
Punto stoji okrenut, ali ne radarise 
To je patrola koja 24/7 stoji na toj pumpi jer se tu skupljaju autobusi sa migrantima. Ima cak i ogradica ispred punta

To je patrola koja 24/7 stoji na toj pumpi jer se tu skupljaju autobusi sa migrantima. Ima cak i ogradica ispred punta

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ima radara nocu na AP. Pod nocu mislim posle 16h, posto sada pada mrak rano 

- Risto
Next, obradovao si me
Ja sam razmisljao da li cu mozda dobiti kaznu jer sam brzo vozio...

-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Mislio sam da sa ovim novim radarima nema nocnog snimanja.. Bar nisam video do sad, uvek ih vidjam po danu da rade..
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Pa sama tehnika rada radara nema veze sa time da li je dan ili noc, nocu uglavnom ne pecaju na neosvetljenim putevima zato sto kamera ne moze lepo da usnimi kola.
Nemojte sad da me drzite 100% za to, al svaki put kad sam video punto, ili je bio prazan ili su samo sedeli, bez radara na sedistu.
Nisu snimali kad sam prošišao pre 20tak dana. Čak je bio okrenut nekako ukoso, kao da blokira isključenje sa autoputa, ne da snima bilo šta.
Tapatalk
Tapatalk
Da li zaustavljaju?branja napisao:Rece mi prijatelj koji poznaje lika sto vozi presretac da ih ima dosta po gradu, potez od Bubanj Potoka do Simanovaca. Spartaju svaki dan. Ovaj vozi crni A6 ali ne znam koji. Kaze nema sad toliko turista pa pecaju oko gradova
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ima svaki radar i nocni rezim ali je domet da se vide tablice i to oko 150 metara po mraku. Tako da se snima gde je lepo osvetljenje.Igor napisao:Mislio sam da sa ovim novim radarima nema nocnog snimanja.. Bar nisam video do sad, uvek ih vidjam po danu da rade..
Sent from my Xperia E4 using Tapatalk