Dobro veče
Re: Dobro veče
Dobro jutro 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Šta ga je vrednih.
Tapatalk
Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jutro, ja već na poslu, beat that 
Huawei P6 TT

Huawei P6 TT
Bitch please, ja već više od pola sata, kafu sam već popio...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Koji je tebi djavo sa tim spavanjem ?
Koliko su samo ćerki firmi imali, plaćali sami sebi rentacar po nekim suludim cenama, ćerke firme prodavale kartice...Rakhil napisao:Drzava mi da licencu i monopol na mobilnu telefoniju, uleti sa pola kinte i ful logistiku kroz PTT, premijer mi otvori svecano liniju, visi sud registruje firmu mimo propisa, naplacujem kartice i telefone deset puta skuplje nego igde na svetu, porez placam onako...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Bio sam zelen onda kada se sve to desavalo, ali sam ubedjen da su digli hajku na njega jer nije hteo da deli (makar ne koliko su trazili).
Znam da je su matijevica negde pre uzeli sikanirati, provlaciti po sudu i policiji, slati inspekcije i onda odjednom sve stalo.
Reketiranje na najvisem nivou
Послато са GT-N7100
Znam da je su matijevica negde pre uzeli sikanirati, provlaciti po sudu i policiji, slati inspekcije i onda odjednom sve stalo.

Reketiranje na najvisem nivou

Послато са GT-N7100
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Raspascu se, legao u 3 ustao u 7
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Dobro veče
Bell Pagete je 1994. prvi u Srbiji dobio licencu za postavljanje mreže mobilne telefonije, a onda ih je Karić zajašio i na kraju i preuzeo. Ovde ima ponešto o tome:Grujic napisao:Bese jako bitna za nastanak mobtela?Saša napisao:Bell Pagete, seća li se iko više te firme?Vladapetr napisao:Koga je to Karić sahranio da bi razvio biznis?
http://www.vibilia.rs/dokument_new.php? ... 94&lang=sr
TT
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ma nije moguce, pa vidis da je sve stvorio svojom sposobnoscu, ovo su klasicna klevetanja iz ljubomore u zemlji, gde se svi fini ljudi koji su se obogatili devedesetih, nepravedno nabijaju na kolac.
O Boze, ja ne znam da li je Vlada nekako rodbinski povezan sa Karicima ili se nekome slihta, ali tuga sta neko, navodno informisan, moze da izjavljuje.
Sent from my Sony
O Boze, ja ne znam da li je Vlada nekako rodbinski povezan sa Karicima ili se nekome slihta, ali tuga sta neko, navodno informisan, moze da izjavljuje.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.