Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Re: Sport

Post od Heineken »

:kezo:
Isto navijam za Arsenal ali i uvek protiv Uniteda...
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Heineken, udji na moj profil i dodaj me za neprijatelja(sala naravno). :pivo:

Aj kad je Bane krenuo da nabraja igrace koji su ranije igrali, navescu i ja par iz Uniteda. Bilo bi lepo da i ostali nabroje neke igrace iz kluba za koji navijaju.

-Golmani: Smajhel i Bartez -Odbrana: Geri i Fil Nevil, Jap Stam, Denis Irwin, SIlvestre -Sredina: Roj Kin, Niki Bat, Skols, Giggs, Bekam, Krojf -Napad: Endi Kol, Ole Gunar Solsker, Jork, Van Nistelroj itd. :klanjamse:
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

:kezo: :pivo:
Korisnikov avatar
Captain Slow
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19

Post od Captain Slow »

Kuzmanovic napisao:-Golmani: Smajhel i Bartez -Odbrana: Geri i Fil Nevil, Jap Stam, Denis Irwin, SIlvestre -Sredina: Roj Kin, Niki Bat, Skols, Giggs, Bekam, Krojf -Napad: Endi Kol, Ole Gunar Solsker, Jork, Van Nistelroj itd. :klanjamse:
:klanjamse: :klanjamse: :klanjamse:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

:srbin:
Komentar je suvisan :lujka:

Vujošević šokirao: Najveći uspeh je što me navijači Zvezde mrze; Binić: Ovo je bolest, poziv na pokolj!

http://www.smedia.rs/sport/vest/73600/k ... VIDEO.html
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Debelom Duletu dovoljno je samo da covek pogleda facu i da vidi koliko je to bolesna i iskompleksirana osoba :glavomuzid:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Kuzmanovic napisao:Heineken, udji na moj profil i dodaj me za neprijatelja(sala naravno). :pivo:

Aj kad je Bane krenuo da nabraja igrace koji su ranije igrali, navescu i ja par iz Uniteda. Bilo bi lepo da i ostali nabroje neke igrace iz kluba za koji navijaju.

-Golmani: Smajhel i Bartez -Odbrana: Geri i Fil Nevil, Jap Stam, Denis Irwin, SIlvestre -Sredina: Roj Kin, Niki Bat, Skols, Giggs, Bekam, Krojf -Napad: Endi Kol, Ole Gunar Solsker, Jork, Van Nistelroj itd. :klanjamse:

Kuzmo, nisam ja nabrajao igrače iz timova za koje navijam, već iz timova koji su mi u pojedinim vremenskim intervalima bili izuzetno simpatični, i dobri za gledanje.

Inače sam operisan od bilo kakvog navijačkog slepila i zaluđenosti (mada, trenutno mi Majami Heat opasno ide na nerve)...

P.S. Ovo ovde je verovatno Krojf junior. Njega se na primer uopšte ne sećam iz Mančestera, ali sam ga zapamtio iz one legendarne postave Alavesa...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Day Walker napisao::srbin:
Komentar je suvisan :lujka:

Vujošević šokirao: Najveći uspeh je što me navijači Zvezde mrze; Binić: Ovo je bolest, poziv na pokolj!

http://www.smedia.rs/sport/vest/73600/k ... VIDEO.html
Verujem da Binic nije ni pogledao snimak, jer da jeste shvatio bi da je u pitanju sala, a i normalno je da ga navijaci Zvezde mrze kad ih je tolike godine ubijao u pojam
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Njega mrze i Partizanovci zato sto je covek totalno antipatican + ponasa se kao da je pobegao iz Laze.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

Ako te bas zanima njega Partizanovci mrze kao predsednika SD, a skidaju mu kapu i postuju kao trenera KK , ali to nije tema za ovaj forum.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Bane, shvatio sam koje si ti igrace nabrajao, nego mi je na osnovu tvoje poruke palo na pamet da se malo prisetimo starih igraca.
Niti sam ja hteo da isticem United, niti da dokazujem kako je on veliki klub. Nego njihovu ekipu iz tog doba najbolje poznajem, pa sam njih i nabrojao.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Piros napisao:Ako te bas zanima njega Partizanovci mrze kao predsednika SD, a skidaju mu kapu i postuju kao trenera KK , ali to nije tema za ovaj forum.
Nemoj molim te... Ispasce da je prasic vrhunski kosarkaski trener :kezo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Dule Vujosevic je pojeo tri praseta :)

Dule je kralj, on je od drveta koje uspeva samo na balkanskim prostorima (Slavko Vranes) napravio koliko-toliko korisnog igraca, godinama je pravio vrhunske igrace od ne toliko perpektivnih momaka, skidam mu kapu, nikad ga necu mrzeti.
Kakvu je odbranu napravio protiv Zvezde, zona jaca od Zone Zamfirove! :bravo:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Re: Одг: Sport

Post od Piros »

Mi nemamo boljeg, a da je najbolji nije, jer jedan je Zeljko :grin:

Послато са Blade III користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Zbog takovog misljenja ne volim partizanovce... Iz razloga sto likujete posle jedne jedine pobede..
Kao da ste nas odrali ili ne znam ti ja sta...Uostalom, prbilizava se fajnl4 pa se tu pokazite :)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Odgovori