Isto navijam za Arsenal ali i uvek protiv Uniteda...
Kuzmanovic napisao:-Golmani: Smajhel i Bartez -Odbrana: Geri i Fil Nevil, Jap Stam, Denis Irwin, SIlvestre -Sredina: Roj Kin, Niki Bat, Skols, Giggs, Bekam, Krojf -Napad: Endi Kol, Ole Gunar Solsker, Jork, Van Nistelroj itd.
Kuzmanovic napisao:Heineken, udji na moj profil i dodaj me za neprijatelja(sala naravno).![]()
Aj kad je Bane krenuo da nabraja igrace koji su ranije igrali, navescu i ja par iz Uniteda. Bilo bi lepo da i ostali nabroje neke igrace iz kluba za koji navijaju.
-Golmani: Smajhel i Bartez -Odbrana: Geri i Fil Nevil, Jap Stam, Denis Irwin, SIlvestre -Sredina: Roj Kin, Niki Bat, Skols, Giggs, Bekam, Krojf -Napad: Endi Kol, Ole Gunar Solsker, Jork, Van Nistelroj itd.
Verujem da Binic nije ni pogledao snimak, jer da jeste shvatio bi da je u pitanju sala, a i normalno je da ga navijaci Zvezde mrze kad ih je tolike godine ubijao u pojamDay Walker napisao:![]()
Komentar je suvisan![]()
Vujošević šokirao: Najveći uspeh je što me navijači Zvezde mrze; Binić: Ovo je bolest, poziv na pokolj!
http://www.smedia.rs/sport/vest/73600/k ... VIDEO.html
Nemoj molim te... Ispasce da je prasic vrhunski kosarkaski trenerPiros napisao:Ako te bas zanima njega Partizanovci mrze kao predsednika SD, a skidaju mu kapu i postuju kao trenera KK , ali to nije tema za ovaj forum.