Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Re: Sport

Post od Gaginh0 »

Ko zna mozda su bolji Duda, Zeljko i kompanija, ali mi je subjektivan osecaj da Dule ima neki njuh da nadje igrace, tj ima i dobre skaute, i da od njih napravi nesto.
On je odveo Partizan u F4 sa budzetom od 1,5 milion evra, da igra sa mnogo bogatijim timovima, na kraju je Partizan ispao od Olymp., tima koji ima budzet 50 miliona evra, sto je u kosarci ogroman kapital.

@ penzos Stefan - on je toliko toga uradio za Part da mi nebi bilo zao ni da nije usao na F4, ne mozes napraviti slona od misa. Zvezda ima jaku ekipu, Radnicki takodje, moze svasta biti...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Jedan od pokazatelja njegove uspesnosti je i vodjenje reprezentacije kao i njegov epic kiks u evroligi dok je vodio CSKA... Tada je imao i milione i dobre igrace.. ;)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Kuzmanovic napisao:Bane, shvatio sam koje si ti igrace nabrajao, nego mi je na osnovu tvoje poruke palo na pamet da se malo prisetimo starih igraca.
Niti sam ja hteo da isticem United, niti da dokazujem kako je on veliki klub. Nego njihovu ekipu iz tog doba najbolje poznajem, pa sam njih i nabrojao.

:doubleup:

:kokice:
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:

Post od Gaginh0 »

Nije znao Engleski... CG reprezentaciju solidno vodi. On voli autoritet, sto nije mogao da postigne u nasoj reprezentaciji...

Slika
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Kada je Vujošević bio selektor nije bio problem autoritet već selektiranje ekipe...
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Re: Одг: Sport

Post od Piros »

Problem je bio i sto mnogi nisu hteli da igraju za reprezentaciju. Kad bi po tome gledali Zeljko je najgori trener, jer je imao najjacu ekipu, a nista nije uradio. Nije sve bas tako jednostavno u sportu.

Послато са Blade III користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Svi koji su mogli, hteli su da igraju za reprezentaciju. Bilo je povreda, i otkaza, ali se mogla stvoriti daleko bolja reprezentacija od tadašnje, koja je na pojedinim pozicijama bila apsolutni i nezamislivi horor.

4 Vukčević
5 Koturović
6 Bogavac
7 Avdalović
8 Stojaković
9 Ostojić
10 Jarić
11 Drobnjak
12 Aškrabić
13 Vujanić
14 Perović
15 Gurović

Željko Obradović je imao igrače, ali nije imao tim...
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Re: Одг: Sport

Post od Piros »

Da rezimiram, u pravu ste bane i Day walker , Dule Vujosevic je nikakav trener, a splet srecnih okolnosti je bio to sto je uzeo toliko trofeja, a da su vas konsultovali celnici Evrolige nikada mu ne bi dodelili titulu za trenera godine. Sva sreca po ostale Srpske klubove sto je on toliko ostao u Partizanu inace ne bi uzeli nijedan trofej.

Послато са Blade III користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Čekaj bre, šta spominješ mene sad???

Ja sam spomenuo Vujoševića u kontekstu reprezentacije, i veličini tog promašaja. Nisam ja rekao da je Vujošević loš trener, ali nisam rekao ni da je dobar. Tako da mene se mani...

On je tada za EP u Švedskoj vodio Kostu Perovića koji je imao 18 godina!!! Pa ja Kostu ne bih vodio ni danas kada je u potpunosti razvijen igrač. Ostojić je bio igrač godine u našoj ligi, kasnije u Nemačkoj suvi prosek. Bogavac je jedan običan ispod prosečan plejmejker, kao i Vukčević. Peđa Stojaković je tada na pripreme došao povređen i sa OGROMNIM PROTIVLJENJEM lekara Sakramento Kingsa. Drobnjak je bio i ostao back up igrač, koji ima neku svoju ulogu kada i ako uđe. Aškrabić večiti talenat FMP-a i Ukrajinske lige.

Apropo Vujoševića. Domaću košarku ne pratim. OGADILA MI SE!!! Voleo bih da jednom neko izgubi i nakon toga normalno čestita svom rivalu. Da ne bude minimum 3 tehničke po utakmici, i da se ne govori o suđenju i delegatima nakon svega toga... E da i o budžetima takođe...

Jer da se ja pitam, sve bih ja njih privatizovao. Pa ako hoćeš da zarađuješ od igrača zarađuj transparentno. I tada nema pomoći države, ako propadaš, propadaj do kraja. Isto važi i za fudbal.
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:

Post od Gaginh0 »

To za tehnicke... Od kosarkaskih strucnjaka sam cuo da Dule namerno pravi presiju nad sudijama dok ne dobije tehnicku, a onda je po difoltu blazi kriterijum prema treneru u daljem toku utakmice...

I neretko se tako i dogadjalo...

Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Gaginh0 napisao:Nije znao Engleski... CG reprezentaciju solidno vodi. On voli autoritet, sto nije mogao da postigne u nasoj reprezentaciji...
To je i tragikomedija. Kurci se tolikim procitanim knjigama, a ne zna je*eni engleski :glavomuzid:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Da, to je tačno. Skine pritisak sa svog tima, i totalno promeni sudijski kriterijum.

Mada, ja sam samo donekle mislio na te i takve tehničke. Poprilično je degutantno kada Vujoševiću pročitaš sa usana šta sve govori sudijama u tim trenucima...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Za to treba da bude kaznjen svaki put, pa da vidimo da li bi mu ponovo palo na pamet :twisted:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

Gaginh0 napisao:To za tehnicke... Od kosarkaskih strucnjaka sam cuo da Dule namerno pravi presiju nad sudijama dok ne dobije tehnicku, a onda je po difoltu blazi kriterijum prema treneru u daljem toku utakmice...

I neretko se tako i dogadjalo...
^^ Pa naravno da vecinu tehnickih pravi namerno, to je deo njegove taktike.
Sto se tice Koste Perovica ni ja ga ne volim kao igraca, ali je kao klinac puno obecavao tako da mogu da razumem zasto ga je zvao. I na cuvenoj utakmici protiv Rusa u Madridu 1986 sam se pitao odakle ideja Cosicu da zove Divca u reprezentaciju, a on je posle postao jedan od stubova reprezentacije. I on je tada imao 18 godina. Isto i kad je Duda uzeo srebro sa Srbijom, mislio sam u prvom momentu da ta reprezentacija nema nikakve sanse i da je izbor igraca pogresan, ali nas je sve demantovao. Neuspeh Vujoseviceve reprezentacije je bio tada skandal, a kasnije ce se ispostaviti da taj neuspeh je cak bio bolji od svih plasmana nase reprezentacije do pojave Srpske reprezentacije na celu sa Dudom, ali je ostao zabelezen kao pocetak kraha jedne kosarkaske velesile
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Slika
Odgovori