Dobro veče
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Dobro veče
Novinarske ekipe su uveliko bile ispred bolnice i cekale da dovezu bebu, cak je bilo i ukljucenja gde je neki doktor pricao da je sve spremno, da su angazovali dodatne pedijatre, anesteziologe... i naravno da bi se pre ili kasnije tu pojavio i neki ministar i kezio u kameru.Heineken napisao:
@ Uros
Odakle ti ove informacije o slikanju? Zakljucujes sam ili imas neki pouzdan izvor?
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
A tek taj Sutanovac, samo kenja kako treba sve vojno da rasprodamo. Ma bre naduvaju mi se jaja svi. A da nas sad napadnu azilanti nemamo se cime odbraniti. Ako nesto bude oni ce svoja dupeta skolniti, a ti se narode jebi.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Suluda prepirka, 6 zivota je ugaseno i jedan koji maltene jos nije ni poceo, necijom konkretnom greskom, ili spletom nespretnih okolnosti, ostaje da se sazna. U svakom slucaju suludo je sada optuzivati bilo koga i voditi takve rasprave, sta bi bilo kad bi bilo..verovatno za sve sto se desilo postoji neki razlog, ovaj ili onaj. Sudbina tog deteta izgleda nije bila da prezivi, nazalost.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
branja napisao:A tek taj Sutanovac, samo kenja kako treba sve vojno da rasprodamo. Ma bre naduvaju mi se jaja svi. A da nas sad napadnu azilanti nemamo se cime odbraniti. Ako nesto bude oni ce svoja dupeta skolniti, a ti se narode jebi.
Poslato sa Lumia 925
Ma sve su to ista govna!
Ako se varam pisalo je danas negde da su dobili kiseonik tamo dole.
TT
TT
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
U Ušću su navodno dodali kiseonik.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
opet tezgariš vikendom?H4wkeye napisao:

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Koliko beše kazna zbog neispravnih registracionih nalepnica
? Nama "smrtnicima" objašnjavaju da tačno tog dana kad ističe mora da se skine stara i postavi nova, a ovde 

I ja to primetio
KAKO SE RAZBOLELA BEBA IZ HELIKOPTERA
Maloletna majka stradalo novorođenče hranila kravljim mlekom!
http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/malole ... ekom/89403
Majka bebe koja je u helikopteru poginula sa još šestoro ljudi, koji su pokušali da joj spasu život, ima svega 16 godina, a dete je imalo zdravstvenih problema jer ga je hranila kravljim mlekom iako nema ni nedelju dana.
Fazila Fejizović, majka bebe koja je poginula sa još šestoro ljudi u padu helikoptera, ima svega 16 godina. Ona je posle porođaja, na sopstvenu odgovornost, bebu odvela iz bolnice.
Kako "Alo!" saznaje, ona se posle dva dana vratila u Hitnu pomoć sa bebom i požalila da nije mogla da je doji, pa je novorođenče hranila kravljim mlekom.
Upravo zbog toga, beba je imala teške zdravstvene probleme, pa su lekari pokušali hitno da je prevezu u bolnicu u Kragujevcu. U tome ih je sprečio odron, a u spasavanje se uključio i vojni helikopter, koji je, na žalost, pao nadomak Aerodroma Beograd.
U helikopteru je poginulo šestoro ljudi i beba.
Kako "Alo!" saznaje, otac deteta je Aldin Ademović (28) koji je u zatvoru.
- Ademovići, roditelji oca, obilazili su porodilju i bebu u bolnici. Svi smo se čudili što oca nema, a tek naknadno smo saznali da je on u zatvoru, što su njegovi roditelji krili - kaže izvor "Alo" iz bolnice u Novom Pazaru.
Maloletna majka stradalo novorođenče hranila kravljim mlekom!
http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/malole ... ekom/89403
Majka bebe koja je u helikopteru poginula sa još šestoro ljudi, koji su pokušali da joj spasu život, ima svega 16 godina, a dete je imalo zdravstvenih problema jer ga je hranila kravljim mlekom iako nema ni nedelju dana.
Fazila Fejizović, majka bebe koja je poginula sa još šestoro ljudi u padu helikoptera, ima svega 16 godina. Ona je posle porođaja, na sopstvenu odgovornost, bebu odvela iz bolnice.
Kako "Alo!" saznaje, ona se posle dva dana vratila u Hitnu pomoć sa bebom i požalila da nije mogla da je doji, pa je novorođenče hranila kravljim mlekom.
Upravo zbog toga, beba je imala teške zdravstvene probleme, pa su lekari pokušali hitno da je prevezu u bolnicu u Kragujevcu. U tome ih je sprečio odron, a u spasavanje se uključio i vojni helikopter, koji je, na žalost, pao nadomak Aerodroma Beograd.
U helikopteru je poginulo šestoro ljudi i beba.
Kako "Alo!" saznaje, otac deteta je Aldin Ademović (28) koji je u zatvoru.
- Ademovići, roditelji oca, obilazili su porodilju i bebu u bolnici. Svi smo se čudili što oca nema, a tek naknadno smo saznali da je on u zatvoru, što su njegovi roditelji krili - kaže izvor "Alo" iz bolnice u Novom Pazaru.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Prema novinama, kiseonik su imali za nekoliko sati, kao sto su imali drumsku alternativu preko Kopaonika.
Odluceno je da poleti helikopter, i to podrzavam potpuno.
Tesla je tacno oko 22:15 zatvoren za saobracaj i sve je podredjeno sletanju Mi17. Gledao sam na Flightradaru kako 3 aviona u prilazu naglo prave 90 stepeni desno i pocinju da kruze van reona aerodroma. Onda su u 22:30 sva 4 (jos jedan se pojavio) dobili naredjenje da se naglo dizu i lete za Temisvar jer se ne zna gde je vojni helikopter, i moguce da tumara negde po magli.
Ako neko moze da mi objasni, kakav prilaz treba da ima helikopter? Ono, spusti ga vertikalno na reflektor ako treba? Posto Tesla ima jednu od najjacih oprema za sletanje po magli, a helikopter je opremljen i pilotirao je najbolji?
Tj zar nisu mogli lagano da ga navode dok su ga imali na radaru tacno iznad piste i onda vizuelno sa iste da ga navode za spustanje? Pa i sa 20 metara da je pao, ili prejako udario o zemlju, sumnjam da bi svi poginuli?
Jebem ti sunce, koja tuga za te ljude koji su radili svoj posao i pokusali da spasu jedan zivot, a sve zbog majke idiota

Odluceno je da poleti helikopter, i to podrzavam potpuno.
Tesla je tacno oko 22:15 zatvoren za saobracaj i sve je podredjeno sletanju Mi17. Gledao sam na Flightradaru kako 3 aviona u prilazu naglo prave 90 stepeni desno i pocinju da kruze van reona aerodroma. Onda su u 22:30 sva 4 (jos jedan se pojavio) dobili naredjenje da se naglo dizu i lete za Temisvar jer se ne zna gde je vojni helikopter, i moguce da tumara negde po magli.
Ako neko moze da mi objasni, kakav prilaz treba da ima helikopter? Ono, spusti ga vertikalno na reflektor ako treba? Posto Tesla ima jednu od najjacih oprema za sletanje po magli, a helikopter je opremljen i pilotirao je najbolji?
Tj zar nisu mogli lagano da ga navode dok su ga imali na radaru tacno iznad piste i onda vizuelno sa iste da ga navode za spustanje? Pa i sa 20 metara da je pao, ili prejako udario o zemlju, sumnjam da bi svi poginuli?

Jebem ti sunce, koja tuga za te ljude koji su radili svoj posao i pokusali da spasu jedan zivot, a sve zbog majke idiota

NexT napisao:Pa i sa 20 metara da je pao, ili prejako udario o zemlju, sumnjam da bi svi poginuli?
Teško je reći da li postoji bezbedna visina za ovakve stvari, ali mislim da je i pad sa 5-6m u ovakvoj kutiji prilično opasan.
What i do for the livin'? I live for the livin'.