Stigla zima...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Stigla zima...
Sad se ide da sva vozila imaju barem ozvucenje, a kasnije i kamere. Mislim da sva nova vozila koja saobracajna policija nabavlja sad dolaze sa kamerom i wireless mikrofonima. Plus, imas unutrasnju kontrolu, a oni imaju oci i usi svuda.
Jedva cekam dan kada to nece moci...Grujic napisao: To polako ide ka istoriji, ne zbog njih nego zbog tehnologije, te ozvučeni, te nema brisanja snimka itd... Sve je teže to raditi, nekad i nemoguće
... samo da ne bude "neki necete da mozete, a neki cemo da mozemo", jer imaju nekog u centrali ko ce to da obrise iz sistema.
A posle da uzorni gradjani prijavljuju sve koji kradu dizel iz kamiona i prodaju na crno, umesto da kupuju od njih.
BTW, mislim da vec nekoliko poslednjih postova moze da se prebaci u temu o srbiji ili neku o policiji...
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Sve nam je teze, ali jos uvek sve moze 
Stigla zima, po malim ulicama je led, po vecim sve suvo
Ljudi ne umeju da krenu po ledu, prosto neverovatne scene dok setam psa
Poslednji je bio Maruti do blokade

Stigla zima, po malim ulicama je led, po vecim sve suvo
Ljudi ne umeju da krenu po ledu, prosto neverovatne scene dok setam psa
Poslednji je bio Maruti do blokade

Takvima treba oduzeti doživotno dozvolu.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Mislim da je veći problem kada dođe zima taj što ljudi neće, ili ne mogu, ili nemaju vremena ili je nešto četvrto u pitanju...da očiste sneg ispred svojih ulaza u zgrade i dvorišta.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Evo i Madjara u akciji.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Uglavnom neće, čeka se neko drugi. Pa kad izađe jedan komšija i uradi pola posla, onda mu se pridruži možda još jedan, a kad oni urade još pola, onda izađu i ostali.Martin napisao:Mislim da je veći problem kada dođe zima taj što ljudi neće, ili ne mogu, ili nemaju vremena ili je nešto četvrto u pitanju...da očiste sneg ispred svojih ulaza u zgrade i dvorišta.
Posetite www.garaza.rs !
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Da je kazna 100 hiljada, ako on hoce 99 pre cu njemu dati 99 nego bilo kome 100, pa makar to bila i drzava. A to sto su ozvuceni je ku#ac... sedeo sam u ozvucenom Puticu i igrao se sa pandurom pantomime, kao dva idiota...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Panduri ozvuceni !? Zajebavate ? 

Svi novi srebrni puntići saobraćajne policije imaju kamere i mikrofone. Za ostala vozila ne znam.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Da Ogi - već mesecima unazad. Samo da dopunim Paju - srebrni puntići sa plavom oznakom sa strane!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ja rek'o panduri ozvuceni, ono kao zalepili im mikrofon za sisu... 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ja danas posuo so ispred zgrade. Puk'o mi film, zar zbog 100 din (3kg soli u Maxiju) neko da slomi vrat.trojanac napisao:Uglavnom neće, čeka se neko drugi. Pa kad izađe jedan komšija i uradi pola posla, onda mu se pridruži možda još jedan, a kad oni urade još pola, onda izađu i ostali.Martin napisao:Mislim da je veći problem kada dođe zima taj što ljudi neće, ili ne mogu, ili nemaju vremena ili je nešto četvrto u pitanju...da očiste sneg ispred svojih ulaza u zgrade i dvorišta.

Širim haos!
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Upravo u takvom sam obitavao... a stari beli nisu jos, ali da ne pisem vise...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
To se u uredjenim zemljama lako resava - ako neces sam da pocistis, komunalci to odradi za tebe i upostave ti dobran racun za to. Cao zdravo.trojanac napisao:Uglavnom neće, čeka se neko drugi. Pa kad izađe jedan komšija i uradi pola posla, onda mu se pridruži možda još jedan, a kad oni urade još pola, onda izađu i ostali.Martin napisao:Mislim da je veći problem kada dođe zima taj što ljudi neće, ili ne mogu, ili nemaju vremena ili je nešto četvrto u pitanju...da očiste sneg ispred svojih ulaza u zgrade i dvorišta.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...