Stigla zima...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Re: Stigla zima...

Post od Gaginh0 »

Meni ne ledi nista sem zadnjih vrata, ali njih ni ne otvaram... Koliko je sve ukoupno lose uradjeno na zadnjim vratima, od izolacije preko tapacirunga i kedera...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Saša napisao:Ja na čepu rezervoara a ni na vratancima nemam bravu, tako da i nema šta da smrzne. Bravama na vratima ne prilazim - centralna i daljinac su mama i tata, a i gepek se otvara iznutra preko polugice... :D
Eto resenja za problem kradje goriva, bar dok su minusi. Kada uvece parkiras auto, zalijes vodom cep i mirno spavas. :mrgreen:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Saša napisao:
paja napisao:Kad krenuste da pričate o bravama shvatio sam da L nema otvaranje gepeka polugom iz kabine. Valjda štednja. Ima samo otvaranje posebnim dugmetom sa ključa i naravno manuelno.
Zgodna stvar kada nekom treba otvoriti gepek a da ne izlaziš iz auta... Pogotovo kada pada kiša ili slično... :)

No meni kod Punta smeta što od spolja gepek ne možeš otvoriti drugačije sem ključem, nema nikakvo dugme a ni daljinac nema tu opciju, odnosno ne postoji motorić u petim vratima... Sitnica, ali eto, voleo bih da i to ima... Svaki put pizdim kada u mraku spolja moram otvoriti gepek, nikako ubosti ključem u rupicu. Supruga je čak uspela i jednu ogrebotinicu ključem tu po farbi da napravi... :nonono: Zato je bolje ući unutra pa otvoriti polugicom...
Poklopili nam se postovi. Ja komentarisao klip, a ti utrčao između.

Jeste zgodno imati polugu, mada nisam oštećen jer mogu s ključa da otvorim. A slažem se i da je glupo što PC nema neki sistem ručnog otvaranja spolja nego mora ključem. Kod mene može rukom. Ja čak nemam rupu za ključ na petim vratima.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Nemam ni ja, ni taster. Tek od 2008me ima taster. Meni se sviđa što ne može spolja da se otvori gepek nikako, sem na daljinac.

Tapatalk 4
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Kod mene ima brava da se ručno otvori spolja, al nema rupa za lkjuč.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Najavljuju za veceras ledenu kisu, bice ujutro zahebano :kuku:
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Kuzmanovic napisao:Eto resenja za problem kradje goriva, bar dok su minusi. Kada uvece parkiras auto, zalijes vodom cep i mirno spavas. :mrgreen:
Jedini lek za krađu goriva je sipanje za "crvenu", veruj mi... :D
paja napisao:Kod mene ima brava da se ručno otvori spolja, al nema rupa za lkjuč.
Italijani ne bi bili Italijani kada nešto ne bi izostavili... Mada je možda i bolje što nemaš rupu za ključ... :)

Kod Punta je glupavo i što kad otvaraš gepek rukom hvataš bukvalno za lim petih vrata. Iznutra se farba već izlizala na ivici do osnovne bele...
Korisnikov avatar
djiuliju
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
Garaža: Clio II ph2 1.2 16v

Post od djiuliju »

OBUSTAVA SAOBRAĆAJA ZA TERETNA MOTORNA VOZILA ZBOG VREMENSKIH PRILIKA

JP ,,Putevi Srbije” obaveštava sve učesnike u saobraćaju da je zbog snažnog vetra i snežnih
nanosa obustavljen saobraćaj za teretna motorna vozila (šlepere i kamione sa prikolicom)
na sledećim putnim pravcima:

- Državni put IB reda broj 13 od Zrenjanina do mosta Čenta u oba smera

Predlog za zaustavljanje vozila: Zrenjanin, Bulevar Veljka Vlahovica (izlaz ka Novom Sadu), ulica Miletićeva, kao i dve trake izlaz ka Srpskoj Crnji, a iz pravca Beograda kod skretanja za Farkaždin

- Državni put IB reda broj 10, deonica Vatin-Pančevo, u oba smera

Alternativni pravci: mesta za isključenje, napuštena benzinska stanica u Vladimirovcu, terminal 1 kod graničnog prelaza, obilaznica oko Vršca.
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Na obilaznici ubija kako duva... kod Stare Pazove zavejano od iskljucenja pa do ulaza u Pazovu... :o
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:

Post od Gaginh0 »

Dobro jutro iz ravnice :)

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Au sunce ti, a ja moram na posao obilaznicom.

Tapatalk 4
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:

Post od Gaginh0 »

Sreca sto sam ovim putem prosao puno puta pa sam delove morao napamet da vozim, inace ovde zimska sluzba ne moze nista, a video sam dva kamiona na 10km...

Na sred trake neko ostavio Zastavu Poly i otisao, car! :kezo:

Slika
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

U Zrenjaninu je od jutros veselo... Tj u samom gradu je ok, ali svuda okolo... Uh....

HTC
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Jutros sam prepešačio uobičajenih 3km na relaciji kuća-škola-posao. I još razmišljam pre polaska, možda bi ipak mogao kolima, kao da nešto pirka napolju. Neka, ipak ću peške, to mi je sad glavna rekreacija. Kad me je oduvalo... :kuku:
Korisnikov avatar
iggyboy
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
Garaža: 407 coupe 2.2 petrol

Post od iggyboy »

Drama kod Zrenjanina: Šleperi blokiraju put, na desetine vozila zavejano

Na državnom putu prvog B reda broj 13, Zrenjanin-Beograd, na deonici Stajićevo-Perlez zbog dva šlepera koja su se poprečila i blokirala potpuno je obustavljen saobraćaj. U Jutarnji program RTS javio se jedan mladić koji je rekao da se zove Jovan Jovanović i da je s devojkom i drugom od tada zavejan u svom automobilu.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/438902 ... a-zavejano
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Odgovori