Stigla zima...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Stigla zima...
Meni ne ledi nista sem zadnjih vrata, ali njih ni ne otvaram... Koliko je sve ukoupno lose uradjeno na zadnjim vratima, od izolacije preko tapacirunga i kedera...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Eto resenja za problem kradje goriva, bar dok su minusi. Kada uvece parkiras auto, zalijes vodom cep i mirno spavas.Saša napisao:Ja na čepu rezervoara a ni na vratancima nemam bravu, tako da i nema šta da smrzne. Bravama na vratima ne prilazim - centralna i daljinac su mama i tata, a i gepek se otvara iznutra preko polugice...

Poklopili nam se postovi. Ja komentarisao klip, a ti utrčao između.Saša napisao:Zgodna stvar kada nekom treba otvoriti gepek a da ne izlaziš iz auta... Pogotovo kada pada kiša ili slično...paja napisao:Kad krenuste da pričate o bravama shvatio sam da L nema otvaranje gepeka polugom iz kabine. Valjda štednja. Ima samo otvaranje posebnim dugmetom sa ključa i naravno manuelno.![]()
No meni kod Punta smeta što od spolja gepek ne možeš otvoriti drugačije sem ključem, nema nikakvo dugme a ni daljinac nema tu opciju, odnosno ne postoji motorić u petim vratima... Sitnica, ali eto, voleo bih da i to ima... Svaki put pizdim kada u mraku spolja moram otvoriti gepek, nikako ubosti ključem u rupicu. Supruga je čak uspela i jednu ogrebotinicu ključem tu po farbi da napravi...Zato je bolje ući unutra pa otvoriti polugicom...
Jeste zgodno imati polugu, mada nisam oštećen jer mogu s ključa da otvorim. A slažem se i da je glupo što PC nema neki sistem ručnog otvaranja spolja nego mora ključem. Kod mene može rukom. Ja čak nemam rupu za ključ na petim vratima.
Nemam ni ja, ni taster. Tek od 2008me ima taster. Meni se sviđa što ne može spolja da se otvori gepek nikako, sem na daljinac.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Kod mene ima brava da se ručno otvori spolja, al nema rupa za lkjuč.
Najavljuju za veceras ledenu kisu, bice ujutro zahebano 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Jedini lek za krađu goriva je sipanje za "crvenu", veruj mi...Kuzmanovic napisao:Eto resenja za problem kradje goriva, bar dok su minusi. Kada uvece parkiras auto, zalijes vodom cep i mirno spavas.

Italijani ne bi bili Italijani kada nešto ne bi izostavili... Mada je možda i bolje što nemaš rupu za ključ...paja napisao:Kod mene ima brava da se ručno otvori spolja, al nema rupa za lkjuč.

Kod Punta je glupavo i što kad otvaraš gepek rukom hvataš bukvalno za lim petih vrata. Iznutra se farba već izlizala na ivici do osnovne bele...
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
OBUSTAVA SAOBRAĆAJA ZA TERETNA MOTORNA VOZILA ZBOG VREMENSKIH PRILIKA
JP ,,Putevi Srbije” obaveštava sve učesnike u saobraćaju da je zbog snažnog vetra i snežnih
nanosa obustavljen saobraćaj za teretna motorna vozila (šlepere i kamione sa prikolicom)
na sledećim putnim pravcima:
- Državni put IB reda broj 13 od Zrenjanina do mosta Čenta u oba smera
Predlog za zaustavljanje vozila: Zrenjanin, Bulevar Veljka Vlahovica (izlaz ka Novom Sadu), ulica Miletićeva, kao i dve trake izlaz ka Srpskoj Crnji, a iz pravca Beograda kod skretanja za Farkaždin
- Državni put IB reda broj 10, deonica Vatin-Pančevo, u oba smera
Alternativni pravci: mesta za isključenje, napuštena benzinska stanica u Vladimirovcu, terminal 1 kod graničnog prelaza, obilaznica oko Vršca.
JP ,,Putevi Srbije” obaveštava sve učesnike u saobraćaju da je zbog snažnog vetra i snežnih
nanosa obustavljen saobraćaj za teretna motorna vozila (šlepere i kamione sa prikolicom)
na sledećim putnim pravcima:
- Državni put IB reda broj 13 od Zrenjanina do mosta Čenta u oba smera
Predlog za zaustavljanje vozila: Zrenjanin, Bulevar Veljka Vlahovica (izlaz ka Novom Sadu), ulica Miletićeva, kao i dve trake izlaz ka Srpskoj Crnji, a iz pravca Beograda kod skretanja za Farkaždin
- Državni put IB reda broj 10, deonica Vatin-Pančevo, u oba smera
Alternativni pravci: mesta za isključenje, napuštena benzinska stanica u Vladimirovcu, terminal 1 kod graničnog prelaza, obilaznica oko Vršca.
Na obilaznici ubija kako duva... kod Stare Pazove zavejano od iskljucenja pa do ulaza u Pazovu... 

Au sunce ti, a ja moram na posao obilaznicom.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Sreca sto sam ovim putem prosao puno puta pa sam delove morao napamet da vozim, inace ovde zimska sluzba ne moze nista, a video sam dva kamiona na 10km...
Na sred trake neko ostavio Zastavu Poly i otisao, car!
Na sred trake neko ostavio Zastavu Poly i otisao, car!

U Zrenjaninu je od jutros veselo... Tj u samom gradu je ok, ali svuda okolo... Uh....
HTC
HTC
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Jutros sam prepešačio uobičajenih 3km na relaciji kuća-škola-posao. I još razmišljam pre polaska, možda bi ipak mogao kolima, kao da nešto pirka napolju. Neka, ipak ću peške, to mi je sad glavna rekreacija. Kad me je oduvalo... 

- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Drama kod Zrenjanina: Šleperi blokiraju put, na desetine vozila zavejano
Na državnom putu prvog B reda broj 13, Zrenjanin-Beograd, na deonici Stajićevo-Perlez zbog dva šlepera koja su se poprečila i blokirala potpuno je obustavljen saobraćaj. U Jutarnji program RTS javio se jedan mladić koji je rekao da se zove Jovan Jovanović i da je s devojkom i drugom od tada zavejan u svom automobilu.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/438902 ... a-zavejano
Na državnom putu prvog B reda broj 13, Zrenjanin-Beograd, na deonici Stajićevo-Perlez zbog dva šlepera koja su se poprečila i blokirala potpuno je obustavljen saobraćaj. U Jutarnji program RTS javio se jedan mladić koji je rekao da se zove Jovan Jovanović i da je s devojkom i drugom od tada zavejan u svom automobilu.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/438902 ... a-zavejano
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒