Dobro veče
Re: Dobro veče
Ma sta nisu znali, mi u Srbiji smo znali da se sprema najjace nevreme u istoriji... kontam da se kod njih na televiziji samo o tome pricalo...
Pritom, nije ovo novi SL koji kosta 80.000 i moze sutra da ode da naruci drugi isti takav... Ovakav auto ne treba ni na obicnoj kisi da se ostavlja napolju, a kamoli na uraganu...
KAd smo vec kod kise, zamalo da naje*em kod tvoje zgrade. Preko puta Tuck-a pala grana sa drveta 10 metara ispred mog auta. Jedva sam je obisao... Tj zakacio sam je, presao preko nje, ali onaj najtanji deo...
Pritom, nije ovo novi SL koji kosta 80.000 i moze sutra da ode da naruci drugi isti takav... Ovakav auto ne treba ni na obicnoj kisi da se ostavlja napolju, a kamoli na uraganu...
KAd smo vec kod kise, zamalo da naje*em kod tvoje zgrade. Preko puta Tuck-a pala grana sa drveta 10 metara ispred mog auta. Jedva sam je obisao... Tj zakacio sam je, presao preko nje, ali onaj najtanji deo...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ovo sam i ja hteo reci. Dzaba osiguranje kad ne mozes kupiti nov. Verujem i da vlasniku nije do tih para, vec do auta. Mada, mozda i nije, kad ga je onako ostavio...NexT napisao: Pritom, nije ovo novi SL koji kosta 80.000 i moze sutra da ode da naruci drugi isti takav...
Ili nije bas najbistriji i kontao je kako ce "zastita" odraditi posao, ili je frka za pare, a auto zestoko osiguran...
Tptlk
Sendi, nastavak

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Zbogom odlazim
Zaboravio da uplatim internet, poslali mi mail da me isključuju u ponoć

Zaboravio da uplatim internet, poslali mi mail da me isključuju u ponoć

Never Say Never Again
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Tu sam, nisu me isključili
Lagano ću sutra da uplatim, nisu ovi kao Parking servis da odmah kažnjavaju nesavesne korisnike

Lagano ću sutra da uplatim, nisu ovi kao Parking servis da odmah kažnjavaju nesavesne korisnike

Never Say Never Again

eh kuba...
stvarno odlicna slika, bio sam tamo pre nekoliko meseci i mogu samo da zamislim kako sad izgleda...mnogo mi ih je zao, mnogo vise od onih idiota amera...
stvarno odlicna slika, bio sam tamo pre nekoliko meseci i mogu samo da zamislim kako sad izgleda...mnogo mi ih je zao, mnogo vise od onih idiota amera...
- methane.master
to sto ljudi kazu, to nije istina 

I meni je takodje jako zao Kubanaca i zalosno je sto o steti koja je njima naneta niko ne posvecuje znacajniju paznju,dok se o amerikancima prica na sva zvona.Sto se amerikanaca tice,jako mi je zao sto nisu imali mnogo vecu stetu kakvu su zasluzili.I jako mi smeta kad se neko nadje pametan i kaze "Pa to je obican narod koji nema veze sa politikom".E pa nije bas tako.Ja taj obican narod nisam video da se ikada oglasio povodom svih zlodela koja su njihovi politicari uradili (niti prema Srbiji niti prema bilo kojoj drugoj zemlji),a na kraju krajeva oni i glasaju za te iste idiote i na nedvosmislen nacin im pruzaju podrsku za sve sto rade.Da ne govorim o tome sto se amerikanci i englezi svuda ponasaju nadmeno i bahato misleci da mogu da gaze sve ispred sebe.Imao sam priliku da upoznam zaista dosta amerikanaca i engleza (sto u americi i britaniji,sto van nje) i najveci broj njih je stoka nevidjenih razmera.Pogotovo,kada je rec o englezima koji su bez premca dno dna u svakom mogucem smislu.Niste svesni kako se ti ljudi kao turisti ponasaju gde god da se nadju.Ko je posetio bilo koju turisticku destinaciju gde je u blizem komsiluku imao bar nekoliko engleza,zna dobro o cemu pricam.dragan napisao:eh kuba...
Zalio sam Japanace kada im se sve ono izdesavalo prosle godine i nedaj Boze da im se ikad vise takvo nesto dogodi,a amerikancima (i "Ostrvljanima") zelim sto vise ovakvih scena u buducnosti i nimalo mi ih nije zao,cak naprotiv !
- methane.master
DObro vece gospodo
Ja sad cekam da mi jave dal krecem za Hrvatsku

Ja sad cekam da mi jave dal krecem za Hrvatsku

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3