Sport
Re: Sport
Moje je skromno mišljenje da ja nisam kapacitet da stignem ni Aleksandru Krunić (bez ikakve zle namere prema njoj), pa ko sam onda da ocenjujem Novakovu igru. Moje je samo da se radujem njegovim pobedama. Ako to ne mogu, onda tek nisam ni za šta (kad je tenis a i sport uopšte u pitanju).
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Pozlatili su se muški četverac u sastavu Milenko Zorić, Ervin Holpert, Aleksandar Aleksić i Dejan Terzić, kao i Dalma Benedek Ružičić.
Četverac je u disciplini K-4 1.000 metara bio najbrži u vremenu 2:58,670 minuta. Ovo je prva zlatna medalja za četverac u istoriji srpskog kajaka.
Aco,
!
Četverac je u disciplini K-4 1.000 metara bio najbrži u vremenu 2:58,670 minuta. Ovo je prva zlatna medalja za četverac u istoriji srpskog kajaka.
Aco,

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Bravo Aco, cestitke tebi i ekipi. 
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Svaka cast!
Sramota je to sto je potrebno kopati po blic / b92 sajtovima da bi se doslo do vesti...

Sramota je to sto je potrebno kopati po blic / b92 sajtovima da bi se doslo do vesti...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

Ipak ne padajmo u euforiju, sačekajmo Ogija...

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Vamos!
Bravo za Acu i ekipu!
Zvezda na -2...šta ocekujete u derbiju?!?
Sent from my Sirona C1 treatment center
Bravo za Acu i ekipu!
Zvezda na -2...šta ocekujete u derbiju?!?
Sent from my Sirona C1 treatment center
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Čemer i jad, pa šta od to dvoje pobedi...