Zato što je uobičajeno da npr odeš u restoran i naručiš flašu vina uz večeru sa porodicom. Smatra se normalnim. Ono drugo se ne smatra.stefanan napisao:A zašto je društveno prihvatljiv to je pravo pitanje
Dobro veče
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Dobro veče
Širim haos!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Vidis da se smatra da je normalno duvati po ulici... Pa i po kaficima se moze sve cesce videti..
Brzine idu u H-a !!!

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Pa mora da se ubaci alkohol u pricu kao najbliza uporediva stvar. Niste mi nista rekli, zasto jedno ne a drugo da. Ja i sam znam sta je drustveno prihvatljivo, mene zanima zasto jedno ne a drugo da - bez drame i zgrazavanja i optuzbi da duvam (tebe gledam, DW).
Dakle, zasto ne moze da se duva dzoint u kaficu gde gazda istakne da je dozvoljeno?
Dakle, zasto ne moze da se duva dzoint u kaficu gde gazda istakne da je dozvoljeno?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ali "duvati po ulici", koja floskula, ko da sa svojom bakutom pričam.
Zapravo legalnom prodajom bi se došlo i do toga da je droga kvalitetnija (proveravaš legalno kvalitet, niko se ne boji i ne beži), kao i da ima manje narkomana koji ne mogu da se snađu u nekom momentu pa naprave sranje. Plus naravno porez od prodaje.
Ja bih i prostituciju legalizovao. Iskreno, ne verujem da je i jedan muškarac ikada rekao "u, jebe mi se kurva ali neću jer je nelegalno". Može da neće zbog žene i dece, može da se stidi, da se boji bolesti, da mu bude jadno, ali legalnost garant nikada nije bila prepreka.
Ja bih i prostituciju legalizovao. Iskreno, ne verujem da je i jedan muškarac ikada rekao "u, jebe mi se kurva ali neću jer je nelegalno". Može da neće zbog žene i dece, može da se stidi, da se boji bolesti, da mu bude jadno, ali legalnost garant nikada nije bila prepreka.
Poslednja izmena od AcaKayak u 25 Apr 2015, 19:54, izmenjeno 1 put ukupno.
- Day Walker
Konzumiranjem alkohola ne moras da se useres sebi u zivot i da se prepijes kao idiot.
Rakhile zasto onda ne dozvoliti heroin na sred kafica?
Urose prosetaj malo gradom!
U potpisu baka.
P.S. Svrati na bakine krofne
Urose prosetaj malo gradom!
U potpisu baka.
P.S. Svrati na bakine krofne
Brzine idu u H-a !!!

- Uroš S.
Ne smem, ima kafića gde duvaju a možda mi neko sipa drogu u piće, a i duvaju po ulici pa da ne pređe na mene.
- Day Walker
Bolje da sedis za kompom, sto je sigurno sigurno. Treba biti karakter i ne probati kad te drustvo ponudi.
Brzine idu u H-a !!!

- Rakhil
Nemoj na pitanje odgovarati pitanjem, ispadas smesan. Dakle, ako ti se diskutuje, fire away, daj argumente.Day Walker napisao:Konzumiranjem alkohola ne moras da se useres sebi u zivot i da se prepijes kao idiot.
A s obzirom da već imate državu gde je legalizovana droga, što ne pogledate zvanične objave do kojih je promena došlo nego što idete po sistemu šta bi bilo kad bi bilo?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ja se ne secam kad sam u kaficu video da se duva
- Day Walker
Cekaj, sta si ti konkretno naveo kao argument u korist duvanja trave na javnim mestima npr?!Rakhil napisao:Nemoj na pitanje odgovarati pitanjem, ispadas smesan. Dakle, ako ti se diskutuje, fire away, daj argumente.Day Walker napisao:Konzumiranjem alkohola ne moras da se useres sebi u zivot i da se prepijes kao idiot.
Brzine idu u H-a !!!

- Uroš S.
Day Walker napisao:Bolje da sedis za kompom, sto je sigurno sigurno. Treba biti karakter i ne probati kad te drustvo ponudi.
DW, inače najveći klaber grada i boem since Đura Jakšić prim. ur.
- Rakhil
Brate, ozbiljno postajes smesan. Lepo te pitam, objasni zasto ne moze da bude kafic gde ljudi duvaju vutru, ako se vlasnik sa time slaze. Ocekujem da mi objasnis sta tu tebe pogadja, pa da se moze diskutovati lepo.
Uticaj marihuane i alkohola nikako nije isti. Mozete vi pricati da se svi isto ponasaju i normalno reaguju, ali to jednostavno nije istina.
Jednostavno moze izazvati halucinacije, jer i jeste halucinogen, samo je pitanje koliko ce na nekoga da utice.
Sent from my Sony
Jednostavno moze izazvati halucinacije, jer i jeste halucinogen, samo je pitanje koliko ce na nekoga da utice.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.