Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: Dobro veče

Post od Day Walker »

@Urose
:thumbup:
Ajd da krenemo s licnim prozivkama, mozda je tako i najbolje.

@rakhile
Droga je droga, laka ili teska i kao takvu je ne podrzavam. Znaci moze delovati stetno i na one koji je ne kozumiraju a nalaze se u neposrednoj blizini.
Imam druga koji je leceni narkoman (od heroina), vise puta se vracao istom, sad koristi blokatore. E kad budes imao primer u svojoj okolini kako izgleda narkoman koji ti je drag kao osoba i kad vidis kroz sta prolazi, onda mozda shvatis koliko je ta droga opasna. Naravno sad duva konstantno i u kurcu je.
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Evo nije me mrzelo da tražim, ovo su činjenice koje su iznete u izveštaju Kolorada nakon 10 meseci legalizacije marihuane:

Arrests: Smanjenje hapšenja za posedovanje marihuane 90%. Ušteđeno 8000 hapšenja po ceni u proseku od 300 dolara. Ušteda 2.4 miliona.

Crime rates: Smanjenje ozbiljnih krivičnih dela za 2.2%. Smanjenje provala u kuću 9.5% a smanjenje upadanja na posed je bilo nešto ispod 9%.

Iznos dobiti od poreza 40.9 miliona dolara za 10 meseci.

Saobraćajne nesreće: Smrtni slučajevi se smanjili sa 449 na 436, pad od 3%.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Grujic napisao:Ja se ne secam kad sam u kaficu video da se duva
Sećaš li se uopšte tog izlaska? :D

Apsolutno sam za legalizaciju vutre i prostitucije iz mnogo razloga. Većina je već napisana, a treba imati u vidu da legalizacije ne znači nužno povećanje konzumenata. Ko hoće da duva, duvaće bilo to dozvoljeno ili ne.
Znači smanenje kriminala, veće prihode, bolju robu i veću kontrolu.

A za piču vutra vs alkohol, predlažem da se alkohol zabrani jer imamo mnogo više alkoholičara nego duvača.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Meni ne smeta, sta god da se legalizuje, samo kazem da se ne preteruje u predatavljanju vutre kao bolje stvari od alkihola :) A kurvanje bih svakako legalizovao, jer nelegalnost nema nikakvog loginog smisla.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Paja napisao:
Grujic napisao:Ja se ne secam kad sam u kaficu video da se duva
Sećaš li se uopšte tog izlaska? :D

Apsolutno sam za legalizaciju vutre i prostitucije iz mnogo razloga. Većina je već napisana, a treba imati u vidu da legalizacije ne znači nužno povećanje konzumenata. Ko hoće da duva, duvaće bilo to dozvoljeno ili ne.
Znači smanenje kriminala, veće prihode, bolju robu i veću kontrolu.

A za piču vutra vs alkohol, predlažem da se alkohol zabrani jer imamo mnogo više alkoholičara nego duvača.

Da je legalno ja bih dunuo povremeno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :djavo:
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Vidi ima još stranica izveštaja, nisam video odmah. Nastavak:

Ekonomija: Kolorado je najbrže rastući deo Amerike. Trenutno je na svom istorijskom minimumu po broju nezaposlenih. 16000 ljudi dobilo je licencu za rad s Marihuanom.

Ulaganja u edukaciju: Od dobijenih sredstava plaćanjem poreza 8 miliona dolara usmereno je na edukaciju mladih. Piše i detaljna podela al me mrzi da prevodim.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

DW, prvo si pretpostavio da duvam, sad pretpostavljas da nikad nisam imao nekog bliskog ko se drogira. Rekosmo da batalis pretpostavke i da se drzimo argumenata.

Ja sam izrazio misljenje da treba dekriminalizovati marihuanu i stojim iza toga, isto kao sto vidim i legalizaciju svih droga kao neki cilj u dalekoj buducnosti. To sto ti ili bilo ko ima nekoga ko je lecen u okolini i dalje ne odgovara na moje pitanje. Konzumiranje droge se desava pa se desava, pitanje je samo koliko drustvo kao celina treba da se sjebava oko toga. Mene savrseno zabole djoka ako neko punoletan duva, pije, pusi ili upraznjava bilo koji vid autodestrukcije dok to ne ugrozava druge ljude.
Pitam te, po poslednji put, zasto mislis da ne sme biti dozvoljeno da punoletna osoba sedi u kaficu koji je za to predvidjen i duva?
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Svi bi, al ih zent jer je zabranjeno, a možda nalete i na DW-a na ulici :kezo:
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Jel ima neko da ne misli da sam bezveze tražio ove podatke, tj da mu je drago da vidi? Čisto da znam da se sledeći put ne zajebavam s traženjem i prevodom ako nikog ne interesuje.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Xepoj87 napisao:Uticaj marihuane i alkohola nikako nije isti. Mozete vi pricati da se svi isto ponasaju i normalno reaguju, ali to jednostavno nije istina.
Jednostavno moze izazvati halucinacije, jer i jeste halucinogen, samo je pitanje koliko ce na nekoga da utice.

Sent from my Sony
I alkohol može izazvati halucinacije, gubitak pamćenja i u slučaju da je lošeg kvaliteta bolest, pa i smrt.

Tapatalk
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

AcaKayak napisao:Jel ima neko da ne misli da sam bezveze tražio ove podatke, tj da mu je drago da vidi? Čisto da znam da se sledeći put ne zajebavam s traženjem i prevodom ako nikog ne interesuje.
Lepo sa tvoje strane, mene je iskreno mrzelo jer retko kad daje rezultate. Kad neko iz iracionlnih razloga resi da mu nesto smeta ili da nesto podrzava, mozes do prekosutra da mu dajes brojke. Sacekaj sad jedno 5-6 postova da prodje i neko ce vec napisati kako raste kriminal kad legalizujes vutru. Dzaba.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Slažem se
Evo ja se ne sećam prethodne subote od pola 12 do 4 ujutru :kezo:
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Rakhil napisao:
AcaKayak napisao:Jel ima neko da ne misli da sam bezveze tražio ove podatke, tj da mu je drago da vidi? Čisto da znam da se sledeći put ne zajebavam s traženjem i prevodom ako nikog ne interesuje.
Lepo sa tvoje strane, mene je iskreno mrzelo jer retko kad daje rezultate. Kad neko iz iracionlnih razloga resi da mu nesto smeta ili da nesto podrzava, mozes do prekosutra da mu dajes brojke. Sacekaj sad jedno 5-6 postova da prodje i neko ce vec napisati kako raste kriminal kad legalizujes vutru. Dzaba.
Pa vidim, zato i pitam. Posle kad objavim podatak kao što je bio BMW brend i prenos na proizvod pola foruma se pobuni, a ja samo činjenice iznosim, kao i ovde. Da nisam napisao odakle mi podaci garant bi se neko javio u fazonu ajd sve ti znaš najbolje, a samo me ne mrzi da potražim.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

@rakhile
Da si procitao moj post, procitao bi i da sam napisao iz razloga sto to moze steti ljudima u neposrednoj blizini.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Meni juče dok smo sedeli na terasi Paja i Uroš skratili život za dva dana koliko su duvanili, al jbg, legalno je pa sam morao da ćutim. A i da nije legalno, opet bi me Paja dobio na sudu, tako da mi dođe isti kurac :D

Trojketa ubio dim, nije mogao posle ni da spava, a Rakhil na 15 minuta ostao bez teksta, mi mislili da sanjamo. Jbg, treba onda i pušenje i ljut kulen da zabranimo :D

Jedini Markoni preživeo, al i on je sišao dole i onda se setio da je zaboravio jaknu, dakle i on je oštećen.

Bolje da smo se drogirali :D
Odgovori