Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Re: Dobro veče

Post od maxer »

Ameri bi takvog pretvorili u Švajcarski sira (onaj rupičast) zajedno sa automobilom a posle toga bi FBI poapsio celu njegovu bližu i dalju rodbinu ... elem a ovi naši ... pustili ga da to uradi "nekoliko" puta :dobarvic:

A bre ko tu 'ebe koga :thumbdown: ... ili lažu ili nisu ni ovce da čuvaju a ne precednika države :kuku:
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

NexT napisao:Ljudi, kako komentarisete "presecanje" NIkoliceve kolone po pratnjom?

I to sve pod nadleznoscu naseg omiljenog generala Simica...
To je tvoj fah, daj da cujemo komentar, verovatno si i bio negde u blizini :D
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Dobro jutro!

In the past week, 20 owners of Porsche Panameras and Cayennes in Amsterdam have had their headlights stolen. The police suspect that the headlights are being stolen for use as grow lights for marijuana.

Porsche’s xenon headlights are ideal for growing because they give off a great deal of heat and light, but consume very little power, reports De Telegraaf.

Once this news spreads to California, there won’t be a Porsche with headlights in the entire state.

Slika

Slika
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Kasnis Gagi, bilo vec u drugoj temi :)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Nije smesno! :P
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

maxer napisao:Ameri bi takvog pretvorili u Švajcarski sira (onaj rupičast) zajedno sa automobilom a posle toga bi FBI poapsio celu njegovu bližu i dalju rodbinu ... elem a ovi naši ... pustili ga da to uradi "nekoliko" puta :dobarvic:

A bre ko tu 'ebe koga :thumbdown: ... ili lažu ili nisu ni ovce da čuvaju a ne precednika države :kuku:
Ne shvatam poentu cuvara na kraju kolone ako je on prosao njega... Moze da ima blinkere i crni audi do sutra, to je najmanji problem nabaviti.
U normalnoj drzavi, cuvaru bi bio posao samo njega da izbaci sa puta, pa cak i po cenu da se sudari s njim. Pritom bi morali da pozovu pojacanje, a sama kolona najvecom mogucom brzinom da nestane odatle.

Isto mislim da je ili laz, tj samo dizu frku zbog price o prisluskivanju, ili su retardirani...

[quote="nikaragva"
To je tvoj fah, daj da cujemo komentar, verovatno si i bio negde u blizini :D[/quote]

Nisam bio u Srbiji kad se to izdesavalo :) :P
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Biće ovo samo povod (ne razlog) za čistku u policiji, BIA ili sl.
Korisnikov avatar
Incognito
Reactions:
Pridružio se: 01 Apr 2012, 22:06

Post od Incognito »

Sto se tice Tome Nikolica,ne znam sta je tu od svega toga istina,ali znam da su takve stvari (bilo da je rec o obicnoj provokaciji ili necemu mnogo ozbiljnijem) potpuno nedopustive u jednoj ozbiljnoj zemlji ili bar onoj koja pretenduje da to bude.

Ja bih ovog kvazi generala osudio na bar pedeset godina zatvorske kazne,oduzeo mu sve cinove,pa neka se onda ponovi qrci sa svojim bolesnim idejama.

A da treba da se obavi cistka u policijskom vrhu,treba itekako i to je ono sto najvise zameram novoj vlasti ... sto nisu prvo pocistili sve poltrone i lopove koje je prosla vlast postavila.pa onda krenuli da rade nesto konkretno.Ovako bez napravljene osnove,ne da nece nista pametno moci da urade,vec ce samo udariti glavom u zid.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

NexT napisao:Ljudi, kako komentarisete "presecanje" NIkoliceve kolone po pratnjom?

I to sve pod nadleznoscu naseg omiljenog generala Simica...
Ista fora kao i sa 'prisluskivanjem', za 100 dana nisu uradili nista pa moraju narodu da skrecu paznju glupostima.

Edit: Inkognito, problem prosle vlasti je bio nedostatak politicke snage da ocisti policiju od kadrova koje su Toma Vucic(Perisic) postavljali krajem devedesetih, tako da je sada zapravo stara druzina opet na okupu. Ali posto vec debelo krsim pravilnik foruma ovde cu se iskljuciti.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

NexT napisao:
maxer napisao:Ameri bi takvog pretvorili u Švajcarski sira (onaj rupičast) zajedno sa automobilom a posle toga bi FBI poapsio celu njegovu bližu i dalju rodbinu ... elem a ovi naši ... pustili ga da to uradi "nekoliko" puta :dobarvic:

Ne shvatam poentu cuvara na kraju kolone ako je on prosao njega... Moze da ima blinkere i crni audi do sutra, to je najmanji problem nabaviti.
U normalnoj drzavi, cuvaru bi bio posao samo njega da izbaci sa puta, pa cak i po cenu da se sudari s njim. Pritom bi morali da pozovu pojacanje, a sama kolona najvecom mogucom brzinom da nestane odatle.

Isto mislim da je ili laz, tj samo dizu frku zbog price o prisluskivanju, ili su retardirani...
Ja ne shvatam šta se tačno desilo. Da li ih je sustigao ili je krenuo da seče kolonu? Ako ih je sustigao to i mogu da razumem. Danas svaki malo jači bizMismen ima eskort crnih limuzina. Ako nisu radile rotacije na krovu, a mislim da često ne rade ovaj od pozadi i ne može da prepozna da se radi o eskortu. Rećićete da je bila noć i da je morao da vidi odsjaj blinkera, ali i za njih je pitanje da li rade na, verovatno, praznom autoputu jer noću jako iritiraju.

Druga varijanta da je presekao kolonu ili izleteo ispred nje je potpuno kriminalna i nedopustiva i tu je jedan od pratećih vozača morao da reaguje i da ga, ako treba i nabode i skloni s puta.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Blineri (iz mog iskustva) se ne gase uopste dok je "paket" u koloni. Upaljeni su cak i dok kola stoje ispred SIVa, ili u dvoristu u centru.
Meni je jednom do Subotice A6 ispred iskopao oci zbog je*enih blinkera, a pljustala kisa, pa je jos pojacavala prelamanje svetla.
Pogotovo ne smeju da se gase kad je preCednikova kolona...
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/351559 ... cionalizma

Šta god da se desilo, nije smeo da im pobegne. Negde su morali da ga nahvataju.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

RTS nezvanično saznaje da je vožac izjavio da je sustigao predsedničku kolonu, ali da nije pokušao da je obiđe, da je vozio iza kolone i da se kod Smedereva isključio sa auto-puta.
Ovo nije nikakav problem, ako je ostao iza poslednjeg u koloni.
Drugo je pitanje kako je on sustigao kolonu koja se kretala 160-180 :kezo:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Suviše je nejasnoća da bi dali pravi komentar.
Ne mogu da shvatim da je moguće preseći kolonu. To znači da su vozili suviše opušteno i razvučeno. Nije isto kada se vozi eskort većeg broja vozila koji na početku i na kraju ima policijsku pratnju u jasno obeleženim policijskim vozilima i kada ide eskort 3 vozila.
U prvom slučaju je i moguće, a verovatno i preporučljivo držati razmak, dok je u drugom slučaju obavezna vožnja na braniku.

Ne bih nikako voleo da budem u koži vozača 3. vozila jer on ništa ne vidi a mora da vozi ko manijak. Prvi po pravilu drži više desno, glavni ide više levo i vidi ispred prvog, ali zato potpuno blokira trećeg.
NexT napisao:
RTS nezvanično saznaje da je vožac izjavio da je sustigao predsedničku kolonu, ali da nije pokušao da je obiđe, da je vozio iza kolone i da se kod Smedereva isključio sa auto-puta.
Ovo nije nikakav problem, ako je ostao iza poslednjeg u koloni.
Drugo je pitanje kako je on sustigao kolonu koja se kretala 160-180 :kezo:
Možda su vozili po ograničenju :mrgreen:

Ako ih je stvarno sustigao ne razumem čemu ovolika frka.
Korisnikov avatar
somi-car
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
Garaža: Skoda Superb, Opel Combo

Post od somi-car »

Nisam mogao da pronadjem drugo mesto za moj post...

Ako neko planira neko mini okupljanje sad za vikend neka mi javi na pp. U Bg-u sam od cetvrtka do ponedeljka pa bih svratio.

Pozdrav!
Odgovori