Dobro veče
Re: Dobro veče

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
@nuk, fq, znaci ipak jesu leptiri zabranjeni, hvala
Ono kad istripujes prolece i izadjes u kosulji....
Jutro...
Jutro...
A ni grama salca.
Hevi.
Da voziš Volvo sedište bi te grejalo iz garaže.
Hevi.
Da voziš Volvo sedište bi te grejalo iz garaže.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ako si grunuo neki brufen pre toga, svejedno ti je koje je godišnje doba.NexT napisao:Ono kad istripujes prolece i izadjes u kosulji....
Jutro...

Širim haos!
nidza napisao:Da voziš Volvo sedište bi te grejalo iz garaže.

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ili jednostavno pogledaš vremensku prognozu. 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Sad pretražujem pojmove telenor po forumu i vidim priču od ranije, kako su Karići stvorili imperiju, pa su mnogi u fazonu to bih i ja mogao da sam imao uslove.
Oduvek mi je fascinantno kako 90% građana Srbije misli da bi i sami mogli da uspeju kad bi imali početne pare. Bi ali malo sutra
Oduvek mi je fascinantno kako 90% građana Srbije misli da bi i sami mogli da uspeju kad bi imali početne pare. Bi ali malo sutra

Pare su najmanji problem. Zašto često spominjani stranci ne ulažu u Srbiju, imaju keš?
https://www.youtube.com/watch?v=u7inpbefvL0
Drift sa 220 na sat.
Drift sa 220 na sat.
AcaKayak napisao:Sad pretražujem pojmove telenor po forumu i vidim priču od ranije, kako su Karići stvorili imperiju, pa su mnogi u fazonu to bih i ja mogao da sam imao uslove.
nikaragva napisao:Pare su najmanji problem. Zašto često spominjani stranci ne ulažu u Srbiju, imaju keš?
Karići nisu uspeli pomoću keša, već usled podrške tadašnjih političara.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nisu Karići uspeli, već jedan Karić. Između ostalog zato što nije gledao da gura rodbinu po bitnim pozicijama, možda je neke i stavljao da se vode kao nešto ali se ništa bitno nisu pitali.
Drugi razlog je naravno ogromna podrška, ali isto tako i što bi neki rekli "imati talenat za pare". Treba to i iskoristiti, a 99% ljudi ne bi iskoristilo toliko dobro.
Inače daleko od toga da volim bilo kog Karića ili da podržavam to, čak nam i duguju baš dosta novca, ali ne volim ni Felpsa pa ne mogu da kažem da ne zna da pliva.
A komentari tipa to bih i ja mogao su krajnje smešni, zato sam i pomenuo temu. Sve bi svaki Srbin mogao, da ima dobrog trenera i Bolta bi pobedio u trčanju.
Vidim generalno u svetu, ko god je dobio pare na lotou izrastao je u biznismena jer je imao taj milion za početak. Jeste al malo sutra.
Drugi razlog je naravno ogromna podrška, ali isto tako i što bi neki rekli "imati talenat za pare". Treba to i iskoristiti, a 99% ljudi ne bi iskoristilo toliko dobro.
Inače daleko od toga da volim bilo kog Karića ili da podržavam to, čak nam i duguju baš dosta novca, ali ne volim ni Felpsa pa ne mogu da kažem da ne zna da pliva.
A komentari tipa to bih i ja mogao su krajnje smešni, zato sam i pomenuo temu. Sve bi svaki Srbin mogao, da ima dobrog trenera i Bolta bi pobedio u trčanju.
Vidim generalno u svetu, ko god je dobio pare na lotou izrastao je u biznismena jer je imao taj milion za početak. Jeste al malo sutra.