Zna se kako

A što se tiče novca, on je potreban, ali ne i dovoljan.
AcaKayak napisao:Nisu Karići uspeli, već jedan Karić. Između ostalog zato što nije gledao da gura rodbinu po bitnim pozicijama, možda je neke i stavljao da se vode kao nešto ali se ništa bitno nisu pitali.
Drugi razlog je naravno ogromna podrška, ali isto tako i što bi neki rekli "imati talenat za pare". Treba to i iskoristiti, a 99% ljudi ne bi iskoristilo toliko dobro.
Inače daleko od toga da volim bilo kog Karića ili da podržavam to, čak nam i duguju baš dosta novca, ali ne volim ni Felpsa pa ne mogu da kažem da ne zna da pliva.
A komentari tipa to bih i ja mogao su krajnje smešni, zato sam i pomenuo temu. Sve bi svaki Srbin mogao, da ima dobrog trenera i Bolta bi pobedio u trčanju.
Vidim generalno u svetu, ko god je dobio pare na lotou izrastao je u biznismena jer je imao taj milion za početak. Jeste al malo sutra.
Kojim podacima raspolazeš?Mr.Rotor napisao:Pa bolje da oni mlate pare nego da neko iz Evrope izvlači profit. Vidimo kako se Hrvatska dobro provodi u EU. Sve im je procvetalo.
Što država ne subencioniše domaće firme da zaposle radnike nego skidaju gaće kada dođu iz Evrope. Što su dozvolili da najveće srpske brendove kupe Hrvati? Jel taj puta treba da podržavamo? Pa draži mi je jedan Mišković i Beko nego neki hrvatski tajkun.Dzoni_m napisao:Ajde? Bolje je da neko domaci mlati pare tako sto koristi povlastice* u poslovanju nego da se napravi zdravo trziste na kojem ce da uspe samo onaj koji ponudi najbolju uslugu? Ili je problem sto se plasis da bi to bilo lose po tvoju firmu?
*neisplacivanje zarada radnicima, izbegavanje placanja poreza, mito.........dopisi po zelji.