Rakhil napisao:
JA sam veceras hejterski nastrojen, jel se vidi?
Paaa, meni deluješ uobičajeno.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Ljudi zaista rade cudne stvari po Banatu.
Jedna traka (od Bg) pod smetom snega, obilaze te metar visoke (vetrom nabacane) i guraju se u suprotni smer, onda se desi svasta, ili se zaglave, ili ovaj sto ide suprotnom (prohodnom) trakom sleti sa puta
Bez problema moze da se vozi, samo da nema ovih careva i da ima malo vise zivaca
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Gaginh0 napisao:Ja krenuo kuci iz Temerina kad ono ne znam sta se izdogadjalo, ali koliko sam saznao neki sleperi, Passati, ne znam ni ja sta, kolona par kilometara... samo sam se okrenuo i otisao za NS preko Siriga, put 90% cist i suv...
Mislim da je razlog prevrnuta cisterna kod Bačkog Jarka.
Sto jes jes, verovatno bi se zalio na to da je sneg neravan i pun rupa vire sahtovi jebem ti drzavu svi da daju ostavke Nole nema pojma Nadal je kralj masa je mama
Zakazala policija, Služba za Vandredne situacije, putari........
Opušteno, tu je VS da vadi ljude iz neprilika - kada oni kojima je to posao ne mogu (čitaj - nisu sposobni da rade svoj posao!!!!).
I isto se dešava prilikom svakog jačeg snega i prilikom svake poplave.
Sad bi trebalo detaljno pregledati taj kamion i vozaca, uraditi vestacenje, pa ako se nadje bilo kakva neospravnost, ispostaviti i njemu licno i firmi racun za angazovanje spasilackih sluzbi