Delija napisao:Laki021 napisao:Ja sam neutralan, ali partizan je zasluzeno pobedio. Utakmica je bila losa, al je partizan bar nesto pokazao dok je zvezda bila nula.
Razliku prave L. Markovic i onaj indijanac M... sa upecatljivom frizurom (zaboravih prezime, podseca me na Balotelija jer izgleda ogroman potencijal al u glavi promaja), kontam da ce dogodine obojica napustiti partizan...
Zvezda ima jedva par igraca koji nesto vrede - Lazovic je jedan od njih - a on je ispao na samom pocetku.
Ono sto je Markovic kod njih to je Lazovic kod nas...
Mitrovic je indijanac sa promajom u glavi

Verujem.
Mene ne zanima dal ce pobediti zvezda ili partizan, samo gledam da vidim sta u perspektivi mozemo da ocekujemo u reprezentaciji.
Mislim da su ova dvojica iz partizana vece perspektive od Lazovica, cisto jer su par god mladji i imaju tek 18-19 god, igraju fantasticno za svoje godine, tim pre sto se Markovic jos oporavlja od ozbiljnije povrede. Konacno mi se cini da i u napadu u reprezentaciji mozemo nesto uraditi u narednim godinama.
Nije u redu da krivite Bajkovica za bilo sta, imao je par sjajnih odbrana, kod gola nije imao srece ali nikako nije njegova krivica.