Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: Sport

Post od Delija »

Филиповић napisao:Звезда је била лоша! Није добар дерби само када Звезда победи, него је тада вама циганима као мени сада-све равно и лепо. :D
Ја вас потпуно разумем, вама је сада све црно, али верујте ми-није све тако црно, има мало и белог.
Црно-белог. ;)
Naravno da bi bolji osecaj bio da smo dobili :D, ali mi "ravno" ne bi bilo sigurno - ja se secam vremena kada ni Zvezda ni Partizan nisu bili topovsko meso u Evropi - danas, kako god se okrene, koja god evropska liga/kup da se igra i jedni i drugi ispadnemo od ultra-mega-giga jakih kiparskih ekipa... Pateticno... :glavomuzid:

p.s. Ko me terao da dan pre derbija gledam finale spanskog kupa... :kezo:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Laki021 napisao:Ja sam neutralan, ali partizan je zasluzeno pobedio. Utakmica je bila losa, al je partizan bar nesto pokazao dok je zvezda bila nula.
Razliku prave L. Markovic i onaj indijanac M... sa upecatljivom frizurom (zaboravih prezime, podseca me na Balotelija jer izgleda ogroman potencijal al u glavi promaja), kontam da ce dogodine obojica napustiti partizan...
Mitrovic
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Laki021 napisao:Ja sam neutralan, ali partizan je zasluzeno pobedio. Utakmica je bila losa, al je partizan bar nesto pokazao dok je zvezda bila nula.
Razliku prave L. Markovic i onaj indijanac M... sa upecatljivom frizurom (zaboravih prezime, podseca me na Balotelija jer izgleda ogroman potencijal al u glavi promaja), kontam da ce dogodine obojica napustiti partizan...
Zvezda ima jedva par igraca koji nesto vrede - Lazovic je jedan od njih - a on je ispao na samom pocetku.
Ono sto je Markovic kod njih to je Lazovic kod nas...

Mitrovic je indijanac sa promajom u glavi :D
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Mitrovic je srpski Kevin Boateng :mrgreen:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Sledeci put bi grobari mogli da natope ceo teren, ne bi li se jos neko od igraca sjebao.. :thumbdown:
Ali Boze moj, njima tako odgovara..

A Bajko..... :kuku:
Od sjaja do ocaja! Pobedio nas je :uplakan:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Stefy
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 21:15
Garaža: Dacia Sandero II Laureate 1.2 16v

Post od Stefy »

+1
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Re: Одг: Sport

Post od Piros »

A verovatno i pre :lol: . Ja sam Partizanovac, ali moram reci da me je Zvezda razocarala. Mislim da su fizicki jako lose pripremljeni, a juce i potpuno lose vodjeni sa klupe. Sa Pintu su uvek krive sudije, a izasao je da pobedi bez klasicnog spica.Kljuc pobede je bio odseci Milijasa i Kadua sto su Lola i S. Markovic dobro odradili. Lazar je napravio razliku u drugom poluvremenu i to je bilo dovoljno za pobedu.
I za kraj bas mi je zao sto se povredio Lazovic i po njegovoj izjavi nije dobro, jer se koleno okrenulo i to mi najvise lici na ukrstene ligamente. I za ovo je kriv Sa Pinto, jer bolje da ga je sacuvao za drugo poluvreme kada i odbrambeni igraci imaju manje snage.

Послато са Blade III користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Kljuc vase pobede je povreda naseg najboljeg igraca zbog vaseg jbno natopljenog terena..
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Jeeeeste, jeste, sad je trava kriva :)

Bajko je branio super, i ne moze da mu se zameri onaj gol... udarac je bio jbno ubitacan :)
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Re: Одг: Sport

Post od Piros »

Lazovic je bio rovit i znalo se da mi uvek kvasimo teren. To je sigurno znao i strucni stab Zvezde i fizioterapeuti pa su trebali da mu zastite koleno.
Za komentar da bi dobili utakmicu sa Lazovicem mogu da samo da kazem " ko gubi ima pravo da se ljuti "

Послато са Blade III користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Sad mi reci u kom komentaru si procitao da bi mi pobedili sa Lazovicem?
Udarac je bio dobar, ali da je Bajkovic nije zakacio i uterao nogom, vaseg gola ne bi bilo... :pardon:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

Day Walker napisao:Sad mi reci u kom komentaru si procitao da bi mi pobedili sa Lazovicem?
Day Walker napisao:Kljuc vase pobede je povreda naseg najboljeg igraca zbog vaseg jbno natopljenog terena..
Nisam procitao vec izveo logican zakljucak, jedino ako nisi mislio da bi sa njim izvukli nereseno :mrgreen: :pivo:
Stvarno mi je zao Lazovica :uplakan: , odlican igrac i dobar momak http://www.telegraf.rs/sport/707152-laz ... prosli-put
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Delija napisao:
Zvezda ima jedva par igraca koji nesto vrede - Lazovic je jedan od njih - a on je ispao na samom pocetku.
Ono sto je Markovic kod njih to je Lazovic kod nas...

Mitrovic je indijanac sa promajom u glavi :D

Verujem.
Mene ne zanima dal ce pobediti zvezda ili partizan, samo gledam da vidim sta u perspektivi mozemo da ocekujemo u reprezentaciji.
Mislim da su ova dvojica iz partizana vece perspektive od Lazovica, cisto jer su par god mladji i imaju tek 18-19 god, igraju fantasticno za svoje godine, tim pre sto se Markovic jos oporavlja od ozbiljnije povrede. Konacno mi se cini da i u napadu u reprezentaciji mozemo nesto uraditi u narednim godinama.

Nije u redu da krivite Bajkovica za bilo sta, imao je par sjajnih odbrana, kod gola nije imao srece ali nikako nije njegova krivica.
Korisnikov avatar
Captain Slow
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19

Post od Captain Slow »

Bio juče, CZ igra na nivou trećeligaša, čestitke komšijama na zasluženoj pobedi i tituli.
Nadam se iskreno da će rasprodati 75% tima.
Pored naše očajne igre razočarao me i ogroman broj incidenata.
Derbi nije odlazak u pozorište, ali što je mnogo mnogo je, ne znam koji im je pa se mlate onoliko.
Odgovori