Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Re: Sport

Post od Ogi »

Jeste li videli sta je dominacija ? Poniziti Federera ovako. Tek kada vidim ovu budalu kako igra shvatim kako se Djokovic ponasa kao neki pe*erko a u poslednje vreme tako i igra. Svako ko misli da on moze da osvoji RG je potpuno lud covek. Ok, svi znamo da ovaj nije bio povredjen ali svejedno, nije igrao vise od pola godine, vratio se i sve osvojio (skoro). Potpuno neverovatno. A Novak kada ne igra 10 dana kuka i treba mu 3 meseca da se vrati u formu. To je razlika i zato opet kazem, nije taj kalibar. Samo je pitanje vremena kada ce se Rafa vratiti na prvo mesto ali mi svakako bi trebalo da budemo zadovoljni ovime sto je Novak do sada uradio, iako realno tesko da ce vise nesto veliko postici. I ovo je super.
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Aj ne zezaj... posle povrede zgloba, Djokovic je osvojio turnir i pobedio bas tog velikog Rafu u finalu :kezo:
A i izem ti igraca koji dominira samo na jednoj podlozi... Djole je Rafa na svim podlogama :mrgreen:
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Captain Slow
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19

Post od Captain Slow »

Ogi napisao:Jeste li videli sta je dominacija ? Poniziti Federera ovako
Jeste ga ponizio stvarno, ali kako onda nazivaš Rafina osvojena 3 gema na završnom Mastersu u Londonu 2011?
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Nadal ima 56 titula. Koliko ima na sljaci?

Sent from my Sirona C1 treatment center
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

42 sa ovom cini mi se

Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Neću ulaziti u polemiku oko toga da li je Novak lošiji od ove dvojice. Smatram sebe srećnim što mogu da gledam takvu četvoricu igrača koji definitivno beleže neku novu istoriju tenisa, i samim tim uživam gledajuću jednog Srbina na broju 1. već duže vreme... Ok je da svako ima svoje mišljenje, ali po meni on je upravo u rangu sa ovim dvojcem (Federerom i Nadalom), i smatram da samo finese (čitaj tip podloge) donose prednost jednom u odnosu na drugog i trećeg.

Ko je raspoložen, večeras je prva utakmica u seriji Memfis-San Antonio. Počinje u 21 i 30.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

stvarno je rafa danas delovao mocno, ali mislim da ne bi bio takav da je sa druge strane imao novaka.
da je federer pametan ostavio bi tenis jos pre godinu dana i otisao u legendu.
ostao je verujuci da jos moze nesto da uradi jer su svi osim ove cetvorke teska buranija, ali i on pocinje da zaostaje pa cemo sve cesce vidjati ponizavanje kralja. u parizu ga ponovo ceka debakl, ali sam je kriv za to.
sto se novaka tice pao je u formi i sve mi vise lici na onog novaka iz 2010. godine, kao da nema snage za najvece domete, ali jos uvek mislim da moze pobediti rafu i federera ako se sklope sve kockice.
rolan garos je prekretnica. ako ga ne osvoji sledi ozbiljan pad iz koga se nece lako oporaviti, a rafa ce nezadrzivo juriti ka prvom mestu
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Gle cuda, Milan penalom u 83. minutu stize do izjednacenja, a onda i do pobede i Lige Sampiona...
A Viola utace 5 komada (od cega 3 Ljajic), kao da su imali neke sanse :kezo:
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Evo vijest o komediji u Rumuniji, stvarno su smijesni...
http://www.mozzartsport.com/vesti/names ... rkus-video

Jedna vijest iz Italije, Mazzari napusta kormilo Napolija i vjerovatno preuzima Inter... Meni kao simpatizeru Intera ta vijest zvuci dobro, mozda i previse dobro, jer mi nije jasno sto Mazzari prelazi u trenutno losiji klub bez ambicija i novca za nesto vise od prosjeka italijanskog fudbala. Jedina nada mi lezi u tome da se nesto radi povodom prodaje Intera, bilo je interesanata, ali iskreno ne vjerujem da ce se to dogoditi...

Derbi necu komentarisati, nemam snage da pisem o porazima i razocaranjima vezanim za moj omiljeni klub, mi navijaci i simpatizeri smo uvijek uz klub ali problem nije u nama (nazalost)...
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

San Antonio razvalio Memfis... Greg Popovic je verovatno najbolji trener ikada, svih vremena.

Sent from my ZTE Blade III using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:

Post od Risto »

gledajuci utakmicu veceras i sam sam razmisljao u tom pravcu, stvarno je covjek trenercina i svaka mu cast... nisam ocekivao ovakvo ciscenje Grizzlies-a, stvarno su dobri, volio bi da vidim finale SAS-Heat...
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

No, no...

Indijana-SA

Sent from my ZTE Blade III using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:

Post od Risto »

ja ne volim Miami ali ne vidim nacin da ih Indiana izbaci... bilo bi lijepo da si upravu ;)
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Mogao bi da razglabam do pola noći o Nba, i trenutnim finalistima, ali realno gledano nisam siguran niti u jedan tim. Svaka kombinacija finala je apsolutno moguća.

Možda se razgoropadi Memfis, a SA padne procenat za 3 poena, i bude svašta. Možda Majami ponovi istu igru kao protiv Čikaga (izuzev one 2. utakmice u seriji kada su dobili sa 40 razlike) i onda lagano (ali lagano) izgubi od Indijane koja nastavlja da igra krvničku odbranu. Po meni, sve je otvoreno.

Naravno da Majami ima najveće šanse za finale, a samim tim i za titulu. Imaju najjači tim, 3 superstara, gomilu veterana koji su u svojim najboljim danima bili u vrhu statistike po SAMO POJEDINIM PARAMETRIMA (samo skok, odbrana, napad, 3 poena), i nijedan od njih nije bio all-round igrač. I naravno strašno, ali strašno dobre role igrače.

Iskreno, ponajviše navijam za SA. Ta družina zaslužuje još jedan prsten i naravno penziju (Manu i Timi vrlo verovatno uzevši u obzir slobodne agente ovog leta).

Indijana ima neverovatno mladu ekipu, ali potpuno zrelu. Moguće je da će im u seriji protiv Majamija nedostajati jedan poenter kao što je Deni Grejndžer, ali to im je što im je. Oni su moja druga navijačka želja za osvajanje prstena.

Slična situacija je i sa Memfisom. Ne znam koliko je trejd Rudi Geja bio pametan potez. Oni možda i igraju bolje sada, jer su dodatno ojačali odbranu, ali videlo se da nešto nedostaje ekipi kada su Zek i Gasol zatvoreni. Sinoć je samo Pointdekster pogađao šuteve spolja.

I da se razumemo, ne mrzim ja Majami. Ali mi nešto prosto smeta u vezi te ekipe. Čitav taj hajp oko LeBrona (koji je NEVEROVATAN košarkaš), i tog mini Dream Team-a mi je suvišan, i donekle je onemogućio mnoge da uživaju u neizvesnoj košarci.

Jedna nepotvrđena vest. Pošto Dvajt verovatno odlazi iz Lejkersa, i to najverovatnije u Hjuston, govori se da će Peković u LA kod Kobija. Ništa se još tačno ne zna, ali ovog leta kao što sam već rekao ogroman broj jako kvalitetnih igrača će biti ograničeni ili neograničeni slobodni agenti, i može biti svašta, uključujući tu i neke jako velike potrese...
Odgovori