Stigla zima...
Re: Stigla zima...
Ajd sad to progutaj...jebte pa to je PPVSloba napisao:Bljuc...

Poslednja izmena od superboss u 01 Feb 2014, 14:13, izmenjeno 1 put ukupno.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa dobro, lepo od njega sto je otisao da pomgne, a mogao je da kenja kao i mi preko ekrana i tastature 

Brzine idu u H-a !!!

Daj molim te, to NIJE njegov posao.
Jbt kupio sam tetrapak mleka malo pre, bojim se da ga otvorim
Jbt kupio sam tetrapak mleka malo pre, bojim se da ga otvorim

What i do for the livin'? I live for the livin'.
Na Kopu plus, ojuzilo, shit uslovi, moze bar da se skija...
Vetra nema uopste.
Sent from my ZTE-SKATE
Vetra nema uopste.
Sent from my ZTE-SKATE
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jasno je šta i kako, ali kad su ovakve situacije sasvim je normalno da neko iz vlade dođe na lice mesta, bio to PPV, ministar odbrane, unutrašnjih poslova ili ko kod...
Novak Đoković krenuo ka zavejanima, tamo već Vučić i Antić
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/439187 ... ic-i-Antic

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/439187 ... ic-i-Antic
Pobedili, nema dalje 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
A ako je još i početak predizborne kampanje, kud će veće sreće, oblače po dvoje dugih gaća i pravac helikopter.Grujic napisao:Jasno je šta i kako, ali kad su ovakve situacije sasvim je normalno da neko iz vlade dođe na lice mesta, bio to PPV, ministar odbrane, unutrašnjih poslova ili ko kod...

Edit: Evo ga i Novak... sa'će i Soraja, pa Vlada i Nata, pa Stankić i Boškić.

Širim haos!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Kako god kome izgledalo, od mene kapa dole što je došao na lice mesta. Ne samo da pomogne već i da vidi kakva je situacija, ako treba bilo šta da se obezbedi, on sigurno može u najkraćem roku da obezbedi sve što treba.
Ja sam juče snimao onaj klip kako sneg nanosi na put kod mene u naselju i bio sam napolju manje od 10 minuta, bez rukavica snimao to. Vetar je tako duvao da su mi se ruke tako smrzle za tih 10 minuta da je to neverovatno, kao da je -40 napolju, a bilo je možda -5 i jak vetar.
Tako da, ko god je otišao tamo da pomogne, svaka mu čast, bez obzira čiji je posao i ko je zakazao u celoj priči. Mada, realno nije tu niko ni zakazao. Putari nisu opremljeni za ovakve ekstremne uslove i normalno je da se akciji priključe svi koji mogu da pomognu.
Ja sam juče snimao onaj klip kako sneg nanosi na put kod mene u naselju i bio sam napolju manje od 10 minuta, bez rukavica snimao to. Vetar je tako duvao da su mi se ruke tako smrzle za tih 10 minuta da je to neverovatno, kao da je -40 napolju, a bilo je možda -5 i jak vetar.
Tako da, ko god je otišao tamo da pomogne, svaka mu čast, bez obzira čiji je posao i ko je zakazao u celoj priči. Mada, realno nije tu niko ni zakazao. Putari nisu opremljeni za ovakve ekstremne uslove i normalno je da se akciji priključe svi koji mogu da pomognu.
Posetite www.garaza.rs !
Mnogi politicari se samo pojavljuju na otvaranjima, prijemima i slicnom. I od mene svaka cast Vucicu.trojanac napisao:Kako god kome izgledalo, od mene kapa dole što je došao na lice mesta. Ne samo da pomogne već i da vidi kakva je situacija, ako treba bilo šta da se obezbedi, on sigurno može u najkraćem roku da obezbedi sve što treba.
A Čvarkov sedi u kancelariji...methane.master napisao:Evo ga i Novak... sa'će i Soraja, pa Vlada i Nata, pa Stankić i Boškić.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Aca BG napisao:Mnogi politicari se samo pojavljuju na otvaranjima, prijemima i slicnom. I od mene svaka cast Vucicu.trojanac napisao:Kako god kome izgledalo, od mene kapa dole što je došao na lice mesta. Ne samo da pomogne već i da vidi kakva je situacija, ako treba bilo šta da se obezbedi, on sigurno može u najkraćem roku da obezbedi sve što treba.

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ne zaboravi Karamelu. Iz istog su cirkusa. Domaćeg.methane.master napisao:A ako je još i početak predizborne kampanje, kud će veće sreće, oblače po dvoje dugih gaća i pravac helikopter.Grujic napisao:Jasno je šta i kako, ali kad su ovakve situacije sasvim je normalno da neko iz vlade dođe na lice mesta, bio to PPV, ministar odbrane, unutrašnjih poslova ili ko kod...
Edit: Evo ga i Novak... sa'će i Soraja, pa Vlada i Nata, pa Stankić i Boškić.
Samo da ne dobije neku politicku notu ova tema
Oskara, Oskara donosite
Oskara, Oskara donosite