Dobro veče
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Dobro veče
Ili ako si u PO onda moras da platis, zato sto je sada ovde prekrsaj ako ne platis i salju sudiji za prekrsaje. 

- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Kad citam ove vase postove o guzvi, secam se proslosti, sto su za mene ne guzve na Pančevačkom mostu, Gazeli i ostalim deonicama gde sam svakodnevno prolazio. Od kad postoji ovaj most Zemun - Borca, sto kazu stariji ljudi, rodio sam se ponovo. Jos malo, pa cu da zaboravim kako izgleda zastoj, guzva i akanje kola po istoj.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Sudar na pancevackom mostu i to skoro na istom mestu u oba pravca. Sa jedne strane kod odvajanja za Borcu u levoj traci alfa 159 nekog udarila, a u pravcu ka gradu malo posle spajanja putav iz Borce i Panceva njih troje se naguzilo.
TDI secam se tih guzvi pre 7-8 godina. Krenem iz Zemuna sa posla oko 5, zaspim u gradskom i vec sam odmoran dok dodjem do zelenjaka oko pola 7.
TDI secam se tih guzvi pre 7-8 godina. Krenem iz Zemuna sa posla oko 5, zaspim u gradskom i vec sam odmoran dok dodjem do zelenjaka oko pola 7.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Brate, ne pricaj mi nista. I kolima kad si isao, pa je bilo ubistvo. A kad ides gradskim prevozom, to je u svakodnevnu avanturu umelo da predje.
Hajde (ako pricamo o putovanju autobusom), ujutru nema guzve, znas kad ide koji autobus, uhvatis ritam i nemas problem. Ali popodne kad se vracas. Sto kazes, od Zemuna do Zelenjaka, finu partiju odremas. Posle kad presednes na neki autobus preko mosta, ako je guzva u B.D.Stefana, a sto se takodje nije retko desavalo, nebitno, leto ili zima, nastavis jos jednu partiju.
Posle kad sam kupio svoj prvi auto i poceo njime da idem na posao, a najvise sam ga kupio zbog toga, da ustedim to vreme od posla do kuce...Nisam ga nesto puno ustedeo, samo je bilo mnogo udobnije putovanje...I ako taj prvi auto nije imao klimu. Zimi nije bio nikakav problem, vreme sam skoro pa isto gubio, ali je zato imao grejanje kao furuna.
Secam se...Krenes na Gazelu, guzva do Nacionala, krenes na Brankov...guzva skoro do Juge, a sa NBG do opstine. I onda zadnje resenje...stari zeleznicki...A tamo svoja prica, guzva gora nego ove prve dve. Most na Adi tada nije postojao.
Ne ponovilo se nikad.
Hajde (ako pricamo o putovanju autobusom), ujutru nema guzve, znas kad ide koji autobus, uhvatis ritam i nemas problem. Ali popodne kad se vracas. Sto kazes, od Zemuna do Zelenjaka, finu partiju odremas. Posle kad presednes na neki autobus preko mosta, ako je guzva u B.D.Stefana, a sto se takodje nije retko desavalo, nebitno, leto ili zima, nastavis jos jednu partiju.
Posle kad sam kupio svoj prvi auto i poceo njime da idem na posao, a najvise sam ga kupio zbog toga, da ustedim to vreme od posla do kuce...Nisam ga nesto puno ustedeo, samo je bilo mnogo udobnije putovanje...I ako taj prvi auto nije imao klimu. Zimi nije bio nikakav problem, vreme sam skoro pa isto gubio, ali je zato imao grejanje kao furuna.
Secam se...Krenes na Gazelu, guzva do Nacionala, krenes na Brankov...guzva skoro do Juge, a sa NBG do opstine. I onda zadnje resenje...stari zeleznicki...A tamo svoja prica, guzva gora nego ove prve dve. Most na Adi tada nije postojao.
Ne ponovilo se nikad.
Branjo, jel se secas koje je boje alfa?
- branja
trula visnja. nisam video da je udarena. vidim murija pored, a nema vozaca. jos jedan auto i ako se seca skuter.
To mi drugarica vozi, baš takav, ako je i krovni nosač gore onda je ona. Iz Borče je.
Nego, što je zaključana tema o obrazovanju i školtvu? Kakva je ova savremena gimnazija što ima Kembridž program, jel zna neko?
Nego, što je zaključana tema o obrazovanju i školtvu? Kakva je ova savremena gimnazija što ima Kembridž program, jel zna neko?

- branja
Nije bila sa nosacem. Nisam se zagledao jer je bila guzva u mom smeru, zbog drugog sudara.
Vec mi se svidja tvoja drugarica
Zna sta valja 
Vec mi se svidja tvoja drugarica

- branja
U sunce ti, ovde se ne zna ko bi koga
Podseca me na jednu sto radi kao instruktor na 25.maju.

Podseca me na jednu sto radi kao instruktor na 25.maju.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- branja
Treba mi crvsta ruka ... 
Gari slobodno nastavi, ja bacio podlogu pa odo na rakijestinu i Dzim Bijestinu....
Samo vej bajo moj
https://www.youtube.com/watch?v=DDWxSF4uD5E

Gari slobodno nastavi, ja bacio podlogu pa odo na rakijestinu i Dzim Bijestinu....
Samo vej bajo moj

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Pre nekih sat vremena na AP kod bezanije u zaustavnoj traci Bentli na UK table, a u srednjoj traci slep sluzba i kace one djavole na felne da slepaju Bentlija. 
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk