Dobro veče
Re: Dobro veče
Treba imati primerak ZOBS-a u kolima. Za svaki slučaj. 

Grujicu, zar kolona vozila nisu dva ili vise?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ne, najmanje 3 vozila su kolona
A jebo majku, ako ne znaš napamet ZOBS, mogu da te zajebavaju priškolovani policajci sa kursa i uzimaju novce.
Koliko A4 stranica ima zobs, naučiću ga napamet, ko ga j..e
Ne može biti teže od elektromagnetike
Koliko A4 stranica ima zobs, naučiću ga napamet, ko ga j..e

Ne može biti teže od elektromagnetike

Kakva provizija, uplati na svoj račun.Risto napisao:Velika je provizija za prebacivanje toliko novca, zato ih je i nosio u koferu. Naravno, ako je prica istinita
Dosta ljudi prenosi i vece kolicine novca po koferima i sl., doduse, obicno zbog porijekla novca
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jes vala.Grujic napisao:Ne, najmanje 3 vozila su kolona
77) колона возила је низ од најмање три возила која су заустављена или се крећу једно иза
другог истом саобраћајном траком у истом смеру, чији је начин кретања међусобно условљен
и између којих не може без ометања ући друго возило,
@Nikaragva
Placa se provizija prebacivanja novca iz jedne u drugu zemlju i nije mala, fazon 3%, ali ako se dobro secam, zavisi od zemlje, do zemlje.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Ček, ako ja uplatim novac na svoj račun, ne mogu kod iste te banke da ga podignem bez provizije, u inostranstvu?
Nisam mislio da se šalje novac, western union i slično.
Nisam mislio da se šalje novac, western union i slično.
Ne možeš
Imam neke prijatelje koji zive i inostranstvu, prodali ovde stan i nisu smeli da prebacuju preko racuna zbog socijalnog, nego su morali u kesu da iznose, tako da ima i toga.
Ista banka, ali račun ti je otvoren u jednoj zemlji. Ako u toj zemlji uplaćuješ onda nemaš proviziju, ali imaš kada podižeš u drugoj. I obrnuto, kada uplaćuješ u istoj banci ali ti u toj zemlji nije otvoren račun onda imaš proviziju pri uplati, a pri podizanju u matičnoj zemlji nemaš. I kao što Xepoj reče provizije nisu male ni malo.nikaragva napisao:Ček, ako ja uplatim novac na svoj račun, ne mogu kod iste te banke da ga podignem bez provizije, u inostranstvu?
+ ako preko računa, pa i fizičko lice, obrneš preko određene sume na godišnjem nivou onda plaćaš porez. Mislim da je u fazonu 20k e cifra za fizička lica. Koliki je porez ne znam, ali jasni je da onaj ko se pomuči da zaradi novac nije nimalo rad kad mora da da deo njega ili kao proviziju ili kao (ekstra)porez.
Hm, moj burazer ima račun u Intesa banci. Otvoren u Bačkoj Palanci. Uredno bez provizije koristi bankomat u Banja Luci od Intesa banke.
Zbog toga sam mislio da je to pravilo, a ne izuzetak.
Zbog toga sam mislio da je to pravilo, a ne izuzetak.
S obzirom da kažu da su najčešće novčanice od 20 i 50e pre će biti da ovaj lik nije baš imao legalno pokriće za te pare. Tim još gore što ih je nosio u koferu u avionu. Naravno ako im pokaže dobitni loto tiket vratiće mu 

Zar svaka transakcija preko 10k eura ne pali negde lampicu za pranje novca, tako nekako?nikaragva napisao:
Kakva provizija, uplati na svoj račun.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Da, sve peko 10k se prati.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Radar u daljoj traci od Interkontinetala...