Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: Sport

Post od Day Walker »

Da je Zvezda postojala mozda ne bi igrali za partizan :pardon:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Nemoj da preterujes uzeli ste titulu mislim 92-93 godine i posle ste propali 2008 godine, a kao nova Zvezda vet postoji od 2010 godine.
Korisnikov avatar
Aleksandar194
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: Koji bus prvi naiđe...

Post od Aleksandar194 »

Mustafu ne vole ni grobari, bar oni koje ja poznajem.
Ja ga iskreno cenim kao golmana, jeste da kiksne nekad, ali da je dobar, dobar je.
Ne verujem da bi njega neko prozivao da nije pricao ono sto jeste. Dosta je igraca iz raznih sportova prelazilo iz Zvezde u Partizan i obrnuto, pa nikom nista. To je biznis i nista vise, ali pricati kako nikad ne bi presao iz Zvezde u Partizan, kleo se u Zvezdu, psovao grobare, itd, to je ipak nesto posebno.

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Slika
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

Nemam razloga ni da ga volim ni da ga ne volim, ali ga cenim kako je odradio posao u Partizanu. Jednostavno mi nije jasna tolika mrznja prema njemu od navijaca Zvezde, a kad je presao kod nas decko je lepo objasnio svoje razloge. Imao je cak dogovor da ne brani protiv vas, ali ste ga bukvalno vi okrenuli protiv Zvezde. Secam se kad je Milko presao kod nas, ali nije bila tolika frka, a on je bio do tada idol Zvezdinih navijaca i presao direktno iz Zvezde u Partizan.
To je jednostavno njihov biznis i normalno je da prelaze iz kluba u klub, a glupost pojedinih fudbalera je sto se zarad sitnih poena kod publike deklarisu kao navijaci. I dan danas ima igraca koji igraju u suprotnim taborima od onih za koje navijaju, jer nekada se ne sloze sve kockice u karijeri kako bi zeleli. Kao sto mi znamo ko su Zvezdasi kod nas, tako i vi verovatno znate ko su Partizanovci kod vas ( ja trenutno znam samo jednog kod vas ;) ) , ali dok god igraju kako treba za svoje klubove nema razloga da ih publika ne podrzava.
Meni su u principu ok ti prelasci, nego me cisto zanimalo kako se vi kao Zvezdasi osecate sto su vam bivsi igraci Partizana doneli titulu, jer mi se cini da vas bas pogadja ta klupska nelojalnost.
Korisnikov avatar
Aleksandar194
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: Koji bus prvi naiđe...

Post od Aleksandar194 »

Ja nisam neki vatreni navijac, volim Zvezdu bukvalno od rodjenja, ali me razocarava celokupna situacija vezana za sport kod nas. Prelaze igraci iz jednog u drugi suparnicki klub, to je normalno, kao sto smo se slozili, sve je to biznis. Ja sam izneo razloge sto me je Stojkovic razocarao, ali to ne znaci da ga ne cenim kao igraca (golmana). Ne bih mu nikad zvizdao kad igra za reprezentaciju. Tu su sportisti kao sto su Kleo, Vujanic, Roberts, Katic, Radmanovic i drugi, nema sta da ih mrzim ili proklinjem, to je sasvim normalno. Dok god dobri igraci prelaze iz kluba u klub u istoj zemlji, jedino sto ce to doprineti je konstantan kvalitet lige (ali je kod nas sve nizi)... Secam se caletove price kako je ranije obaveza igraca bila da se do 25e godine ostaje u zemlji, ali sada su tu vec visu interesi, odnosno, novac je u pitanju...

Slika
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

Nekada je bio zakon da ne mogu do 28 godina, a posle je skinuto na 25 godina i to je bilo super, jer su kvalitetni igraci ostajali u zemlji i igrali i po drugim klubovima, a ne samo u Partizanu i Zvezdi. Tada su samo vanserijski fudbaleri dobijali priliku da sa 18 godina zaigraju za Partizan i Zvezdu , a danas su omladinci maltene oslonci u svojim timovima. Pa zamislite koliko bi bili kvalitetniji klubovi da su tu jos uvek Tadic, Ninkovic, Jovetic, Djuricic, Ljajic, Tosic, Tomic, Nastasic, Sulejmani itd . Naravno da ne bi svi igrali za dva najveca kluba, ali bi zato i manji klubovi imali kvalitet. Upravo ovaj novi sistem je najvise unistio male klubove koji su nekada stvarali igrace.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Sutra, da se takav zakon vrati, odjednim bi svi postali drzavljani raznih nekih zemalja.

TT
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

KAd bolje razmislim, jako mi je drago sto je Zvezda osvojila, kad vec nije Partizan, cestitam sad stvarno :)
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

Danas vest sa Monda : Zvezda definitivno evroligaš

03. jun 2013. 21:51 > 21:54
Košarkaši Crvene zvezde Telekom sledeće sezone će igrati Evroligu, kao vicešampioni ABA lige.

A pazite sad ovaj podatak: Na sajtu Aba lige vicesampion je IGOKEA :o . Evo linka sa tabelom http://www.abaliga.com/n1/Home .

Vrlo zanimljiva situacija, ma da Igokea svejedno ne ispunjava uslove za B licencu, ali Lisac je lisac :think:
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

Aleksandar194 napisao:Ja nisam neki vatreni navijac, volim Zvezdu bukvalno od rodjenja, ali me razocarava celokupna situacija vezana za sport kod nas. Prelaze igraci iz jednog u drugi suparnicki klub, to je normalno, kao sto smo se slozili, sve je to biznis. Ja sam izneo razloge sto me je Stojkovic razocarao, ali to ne znaci da ga ne cenim kao igraca (golmana). Ne bih mu nikad zvizdao kad igra za reprezentaciju. Tu su sportisti kao sto su Kleo, Vujanic, Roberts, Katic, Radmanovic i drugi, nema sta da ih mrzim ili proklinjem, to je sasvim normalno. Dok god dobri igraci prelaze iz kluba u klub u istoj zemlji, jedino sto ce to doprineti je konstantan kvalitet lige (ali je kod nas sve nizi)... Secam se caletove price kako je ranije obaveza igraca bila da se do 25e godine ostaje u zemlji, ali sada su tu vec visu interesi, odnosno, novac je u pitanju...

:plusone:
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

Piros napisao:Danas vest sa Monda : Zvezda definitivno evroligaš

Košarkaši Crvene zvezde Telekom sledeće sezone će igrati Evroligu, kao vicešampioni ABA lige.

A pazite sad ovaj podatak: Na sajtu Aba lige vicesampion je IGOKEA :o . Evo linka sa tabelom http://www.abaliga.com/n1/Home .

Vrlo zanimljiva situacija, ma da Igokea svejedno ne ispunjava uslove za B licencu, ali Lisac je lisac :think:
Ne mozes gledati tabelu kad je igran final four.. :)
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Bilo je i pre igrača koji su prelazili iz jednog kluba u drugi ali je na njihov tretman kod navijača uticalo to kako su se ponašali i šta su pisali posle.

Stojković je primer gluposti!
Šta mu je trebala ona majica, šta mu je trebalo ono na derbiju da se kao širi ispred severa ko oragutan a posle po gradu ide sa telohraniteljima ili poziva Grobare da ga čuvaju, bar onie koji zaslepljeni mržnjom ne vide kakav je ljigavac.

Kleo je ta vrsta profesionalca, Mustafa (taj naziv je upravo i dobio zbog ponašanja a sve po jednoj ulozi u filmu) to nije, već je običan đilkoš.

A ja sam još gori kada na njega trošim reči... :)
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Slažem se da je Stojković primer gluposti, mada hronološki nije baš bilo tako kao što si napisao.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Re: Одг: Sport

Post od Piros »

half man napisao:
Piros napisao:Danas vest sa Monda : Zvezda definitivno evroligaš

Ne mozes gledati tabelu kad je igran final four.. :)
Pogledaj sta pise na sajtu : Plasman posle F4 . E to je cudno, a ako se secate prva prica ko stice pravo igranja u EL je bas takva. Prvi iz regularnog i pobednik F4, a onda su promenili pred sam turnir.

Послато са Blade III користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Jedan od razloga zašto ne gledam domaću košarku je ono "otvoreno" pismo koje je Todorić poslao pre par dana Sudijskoj komisiji, a i to je naravno odgovor na ono smešno preglasavanje oko smene Bojića, koje je poteklo od druge moralne gromade srpskog sporta Čovića... :kuku:

Eh, da smo normalna zemlja...

Nego, prođe šugavi Majami... Možda je to i najbolje, po svim parametrima ovo je sudar dve najbolje ekipe u Ligi, .
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori