Sport
- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
Re: Sport
Ocekivan poraz Zvezde. A onog Radonjica bih govnjivom motkom proterao ne samo iz kluba, vec i iz Srbije. A sa njim i 'sutera' Simonovica. Onda dovesti normalnog trenera, koji bi mogao da organizuje vise od jednog napada (ovaj retard ni taj jedan nije znao), da nauci igrace kako se zagradjuje i skace u odbrani, brani blok, preuzimaju igraci u odbrani itd...itd... Sramota! Mi smo bolje i organizovanije igrali kao pioniri i kadeti, a ova Zvezdina igra, ako se to uopste moze nazvati igrom je previse jadna.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Vukoicic je odlican trener, mlad, školovan, iskusan. Ne znam što su ga smenili, ništa bolji nije Radonjić.
Nisam gledao RG, koliko sam cuo Nole i Rafa igraju u polufinalu. Kada i u koliko?
Sent from my Sirona C1 treatment center
Nisam gledao RG, koliko sam cuo Nole i Rafa igraju u polufinalu. Kada i u koliko?
Sent from my Sirona C1 treatment center
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nije nama trener problem jer ne igra on utakmicu... vec debili koji ne znaju da igraju... Niko ne sme da preuzme odgovornost i da sutne! Ejj bre.. Idioti!
U svakom slucaju bolji je Simonovic od Savovica.. Savovic vec par utakmica ne moze da se sastavi..
Ali 28! ejjjj bre...
U svakom slucaju bolji je Simonovic od Savovica.. Savovic vec par utakmica ne moze da se sastavi..
Ali 28! ejjjj bre...

Brzine idu u H-a !!!

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Meni su igraci Zvezde delovali inertno, totalno bezvoljno, cinjenica da u cetvrtoj cetvrtini nisu dali kos pa mislim i celih 5min i ne daje neku nadu u sledecim mecevima. Takodje sam misljenja da Vukoicica nisu trebali da menjaju.
Novak I Nadal igraju u petak koliko sam shvatio, vreme ne znam..
Novak I Nadal igraju u petak koliko sam shvatio, vreme ne znam..
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Iako navijam za Zvezdu, rekoh kolegi, jos tokom polufinala, da Partizan osvaja lagano.
Da je Zvezda u formi sa sredine sezone, dobila bi, ali kako igraju u poslednje vreme...
Da je Zvezda u formi sa sredine sezone, dobila bi, ali kako igraju u poslednje vreme...
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Radonjica ne simpatisem ni malo,Vukoicic je bio tata i to je pokazao cim je dosao na pocetku sezone serijom pobeda. Nemamo drugog centra,nemamo trojkase neke,glavne mane Zvezde. Ako popravimo skok i malo nas krene sut ,mozemo dobiti. Treba sto pre zaboraviti ovaj mec i okrenuti se sledecem pa sta Bog da.. 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Nek si se i ti javio na forumu
Ja ne znam sta da kazem, nisam siguran da li je Partizan toliko bolji ili je Zvezda toliko losa, ali mi se ova kosarka sve vise pretvara u fudbal... Sto znaci: krece rivalitet, pobednik se ne moze naslutiti pre utakmice, a u Evropi ce ispadati u prvim krugovima takmicenja

Ja ne znam sta da kazem, nisam siguran da li je Partizan toliko bolji ili je Zvezda toliko losa, ali mi se ova kosarka sve vise pretvara u fudbal... Sto znaci: krece rivalitet, pobednik se ne moze naslutiti pre utakmice, a u Evropi ce ispadati u prvim krugovima takmicenja

- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
Brate, u ovom slucaju je ogroman problem trener, veruj mi.Day Walker napisao:Nije nama trener problem jer ne igra on utakmicu... vec debili koji ne znaju da igraju... Niko ne sme da preuzme odgovornost i da sutne! Ejj bre.. Idioti!
Ali 28! ejjjj bre...
Nije fora da samo sutnes na kos, vec da se izgradi akcija iz koje bi imao vece sanse da pogodis, a Zvezda nijednu akciju nema.

- half man
De si Dragane TorbiceGaginh0 napisao:Nek si se i ti javio na forumu![]()

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Nema Bobija...
EDIT
Objašnjenje je tanko da tanje ne može biti...
"Marjanović je bio dominantan igrač u našoj ligi i pravio je razliku, razmišljao sam o njemu, ali teško da bi se na Evropskom prvenstvu moglo naći adekvatno mesto za njega. Rakočević je toliko toga dao našoj košarci, ali mislim da je došlo vreme za fizičkog dominantnog novog igrača. Savoviću pravila ne omogućavaju da igra za Srbiju, jer on nema naše košarkaško državljanstvo. Što se tiče Milosavljevića dva puta je pozivan, on je dobar igrač, ai ovaj tim koji sma izabrao je najbolji", konstatovao je Ivković.
Volim, u stvari obožavam Dudu, ali ne mogu da verujem da ne bi mogao da iskoristi Bobija, ako ne ofanzivno, onda barem defanzivno. Mada bi i ofanzivno valjao igrač njegovih mogućnosti, jer opet nemamo tog jednog izuzetnog beka šutera...
Milosavljevića nema, a dečko je mnogo dobar igrač.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- half man
Slazem se potpuno,neverovatno mi je da nema Bobija i pored cinjenice da je proglasen za mvp. Cak i da nije,mislim da je sazreo u kvalitetnog igraca,a sa takvom konstitucijom mislim da bi svakako bio od koristi,pa cak i kao treci centar.. Jedva cekam Evropsko prvenstvo,Duda je car,a mislim da cemo imati extra ekipu !