Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Re: Sport

Post od Geza »

+28 :mrgreen:
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Al' smo ugazili sami sebe... :glavomuzid: :glavomuzid: :glavomuzid:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Kad je FMP bio bolji od Partizna? :mrgreen:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

2006. finale jadranske lige :mrgreen:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Aleksandar194
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: Koji bus prvi naiđe...

Post od Aleksandar194 »

Ocekivan poraz Zvezde. A onog Radonjica bih govnjivom motkom proterao ne samo iz kluba, vec i iz Srbije. A sa njim i 'sutera' Simonovica. Onda dovesti normalnog trenera, koji bi mogao da organizuje vise od jednog napada (ovaj retard ni taj jedan nije znao), da nauci igrace kako se zagradjuje i skace u odbrani, brani blok, preuzimaju igraci u odbrani itd...itd... Sramota! Mi smo bolje i organizovanije igrali kao pioniri i kadeti, a ova Zvezdina igra, ako se to uopste moze nazvati igrom je previse jadna.

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Slika
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Vukoicic je odlican trener, mlad, školovan, iskusan. Ne znam što su ga smenili, ništa bolji nije Radonjić.

Nisam gledao RG, koliko sam cuo Nole i Rafa igraju u polufinalu. Kada i u koliko?

Sent from my Sirona C1 treatment center
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Nije nama trener problem jer ne igra on utakmicu... vec debili koji ne znaju da igraju... Niko ne sme da preuzme odgovornost i da sutne! Ejj bre.. Idioti!
U svakom slucaju bolji je Simonovic od Savovica.. Savovic vec par utakmica ne moze da se sastavi..
Ali 28! ejjjj bre... :glavomuzid:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Meni su igraci Zvezde delovali inertno, totalno bezvoljno, cinjenica da u cetvrtoj cetvrtini nisu dali kos pa mislim i celih 5min i ne daje neku nadu u sledecim mecevima. Takodje sam misljenja da Vukoicica nisu trebali da menjaju.

Novak I Nadal igraju u petak koliko sam shvatio, vreme ne znam..
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Iako navijam za Zvezdu, rekoh kolegi, jos tokom polufinala, da Partizan osvaja lagano.
Da je Zvezda u formi sa sredine sezone, dobila bi, ali kako igraju u poslednje vreme...
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

Radonjica ne simpatisem ni malo,Vukoicic je bio tata i to je pokazao cim je dosao na pocetku sezone serijom pobeda. Nemamo drugog centra,nemamo trojkase neke,glavne mane Zvezde. Ako popravimo skok i malo nas krene sut ,mozemo dobiti. Treba sto pre zaboraviti ovaj mec i okrenuti se sledecem pa sta Bog da.. :nemampojma:
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Nek si se i ti javio na forumu :P

Ja ne znam sta da kazem, nisam siguran da li je Partizan toliko bolji ili je Zvezda toliko losa, ali mi se ova kosarka sve vise pretvara u fudbal... Sto znaci: krece rivalitet, pobednik se ne moze naslutiti pre utakmice, a u Evropi ce ispadati u prvim krugovima takmicenja :nonono:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Aleksandar194
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: Koji bus prvi naiđe...

Post od Aleksandar194 »

Day Walker napisao:Nije nama trener problem jer ne igra on utakmicu... vec debili koji ne znaju da igraju... Niko ne sme da preuzme odgovornost i da sutne! Ejj bre.. Idioti!
U svakom slucaju bolji je Simonovic od Savovica.. Savovic vec par utakmica ne moze da se sastavi..
Ali 28! ejjjj bre... :glavomuzid:
Brate, u ovom slucaju je ogroman problem trener, veruj mi.
Nije fora da samo sutnes na kos, vec da se izgradi akcija iz koje bi imao vece sanse da pogodis, a Zvezda nijednu akciju nema.

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Slika
Korisnikov avatar
half man
Reactions:

Post od half man »

Gaginh0 napisao:Nek si se i ti javio na forumu :P

Ja ne znam sta da kazem, nisam siguran da li je Partizan toliko bolji ili je Zvezda toliko losa, ali mi se ova kosarka sve vise pretvara u fudbal... Sto znaci: krece rivalitet, pobednik se ne moze naslutiti pre utakmice, a u Evropi ce ispadati u prvim krugovima takmicenja :nonono:
De si Dragane Torbice :mrgreen:
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Slika

Nema Bobija...

EDIT

Objašnjenje je tanko da tanje ne može biti...

"Marjanović je bio dominantan igrač u našoj ligi i pravio je razliku, razmišljao sam o njemu, ali teško da bi se na Evropskom prvenstvu moglo naći adekvatno mesto za njega. Rakočević je toliko toga dao našoj košarci, ali mislim da je došlo vreme za fizičkog dominantnog novog igrača. Savoviću pravila ne omogućavaju da igra za Srbiju, jer on nema naše košarkaško državljanstvo. Što se tiče Milosavljevića dva puta je pozivan, on je dobar igrač, ai ovaj tim koji sma izabrao je najbolji", konstatovao je Ivković.

Volim, u stvari obožavam Dudu, ali ne mogu da verujem da ne bi mogao da iskoristi Bobija, ako ne ofanzivno, onda barem defanzivno. Mada bi i ofanzivno valjao igrač njegovih mogućnosti, jer opet nemamo tog jednog izuzetnog beka šutera...

Milosavljevića nema, a dečko je mnogo dobar igrač.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
half man
Reactions:

Post od half man »

Slazem se potpuno,neverovatno mi je da nema Bobija i pored cinjenice da je proglasen za mvp. Cak i da nije,mislim da je sazreo u kvalitetnog igraca,a sa takvom konstitucijom mislim da bi svakako bio od koristi,pa cak i kao treci centar.. Jedva cekam Evropsko prvenstvo,Duda je car,a mislim da cemo imati extra ekipu ! :sreckovic:
Odgovori