Sport
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Sport
Bobi se mnogo poboljsao i steta sto onolika strvina nece biti na terenu 

Brzine idu u H-a !!!

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Nisam gledao sinoćnu utakmicu, odn sinoćni "derbi". Malopre sam pogledao skraćeni snimak, i ono što je Partizan odigrao je neviđeno za naše uslove. Ne volim Vujoševića prevashodno zbog izjava, ali onakvi blokovi za Milosavljevića, i onaj pick and roll je neverovatan...
Na momente mi se učinilo da gledam Boston, jer protrčavanje kroz tri uzastopna bloka je nešto se ne viđa svaki dan u evropskoj košarci... Svaka čast!!!
Što se reprezentacije tiče, mislim da ovo neće biti ekstra ekipa. Biće to opet radnička ekipa bez izrazitog beka šutera. Nada i dalje leži, barem za mene u Novici i njegovoj sposobnosti da iskontroliše skok, kako u napadu tako i u odbrani, i mentalitetu koji realno gledano nema nijedan igrač u Evropi. Imaćemo i Bjelicu koji će verovatno u zavisnosti od protivnika i stanja na terenu igrati poziciju od 1-4, bez stalnog mesta u timu...
Mesto pleja je i dalje otvoreno, i puno zavisi od Teodosića koji ostaje u Rusiji do kraja plej ofa, ali je za očekivati da neće ići na prvenstvo.
Sastav me puno podseća na neki čudan miks iskustva i mladosti.
Nego mene zanima, da li iko stvarno, ali zaista misli da je Musli bolji od Bobija??????????????????
Na momente mi se učinilo da gledam Boston, jer protrčavanje kroz tri uzastopna bloka je nešto se ne viđa svaki dan u evropskoj košarci... Svaka čast!!!
Što se reprezentacije tiče, mislim da ovo neće biti ekstra ekipa. Biće to opet radnička ekipa bez izrazitog beka šutera. Nada i dalje leži, barem za mene u Novici i njegovoj sposobnosti da iskontroliše skok, kako u napadu tako i u odbrani, i mentalitetu koji realno gledano nema nijedan igrač u Evropi. Imaćemo i Bjelicu koji će verovatno u zavisnosti od protivnika i stanja na terenu igrati poziciju od 1-4, bez stalnog mesta u timu...
Mesto pleja je i dalje otvoreno, i puno zavisi od Teodosića koji ostaje u Rusiji do kraja plej ofa, ali je za očekivati da neće ići na prvenstvo.
Sastav me puno podseća na neki čudan miks iskustva i mladosti.
Nego mene zanima, da li iko stvarno, ali zaista misli da je Musli bolji od Bobija??????????????????
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Pomalo iznenadjujuci spisak Dude Ivkovica, ali se iskreno nadam da zna sta radi.
Po meni je Bobi Marjanovic zasluzio poziv, pre Muslija svakako, ali je tacno da bi i igra morala da se prilagodi njemu, tj. nesto slicno kao sto je Mega radila. To objasnjenje Dude mi je i logicno, ali da Milosavljevic ne dobije priliku pre Bogdanovica stvarno mi nije jasno .
Raduje me Novicin povratak i nadam se da ce biti spreman bar za dvadeset minuta po utakmici.
Sto se tice malog Gagica dosta sam ga gledao ove sezone i decko je neverovatno napredovao, ima strahovito brze ruke i zna dobro da istrci kontru. Najveca njegova mana su nerezonski faulovi koje pravi i dovodi sebe u situaciju da bude opterecen licnim greskama. Mnogo bolji centar od recimo Muslija.
Sve u svemu momci navijacu za vas i zelim vam puno uspeha na prvenstvu.
Po meni je Bobi Marjanovic zasluzio poziv, pre Muslija svakako, ali je tacno da bi i igra morala da se prilagodi njemu, tj. nesto slicno kao sto je Mega radila. To objasnjenje Dude mi je i logicno, ali da Milosavljevic ne dobije priliku pre Bogdanovica stvarno mi nije jasno .
Raduje me Novicin povratak i nadam se da ce biti spreman bar za dvadeset minuta po utakmici.
Sto se tice malog Gagica dosta sam ga gledao ove sezone i decko je neverovatno napredovao, ima strahovito brze ruke i zna dobro da istrci kontru. Najveca njegova mana su nerezonski faulovi koje pravi i dovodi sebe u situaciju da bude opterecen licnim greskama. Mnogo bolji centar od recimo Muslija.
Sve u svemu momci navijacu za vas i zelim vam puno uspeha na prvenstvu.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Sjajan meč!!
Sve je moguće u petom setu!
Sent from my Sirona C1 treatment center
Sve je moguće u petom setu!
Sent from my Sirona C1 treatment center
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sve ne na Noletu, ali ako ostane na ovom nivou dobija ga sigurno. Odličan meč, mada ne mogu da pratim sve jer radim.
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Day Walker
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Prelomilo je to sto je Nadal sve vracao, a Novak izbacivao neke bezvezne lopte.
Da je u glavi bio kao prosle godine, zavrsio bi ovaj mec odavno.
Sta da se radi, ostaje sledeca godina. Nije bitan Nadal (mada je pobeda nad njih posebno bitna, pa jos u Parizu, a poraz jos bolniji), vec cinjenica da (opet) nije uzeo RG...
Bez obzira na 4h igre, teske noge, dekoncentraciju i slicno, onakvi smecevi i lopte ne smeju da se promasuju, ako se zeli biti najbolji, pogotovo ne u toj meri.
Da je u glavi bio kao prosle godine, zavrsio bi ovaj mec odavno.
Sta da se radi, ostaje sledeca godina. Nije bitan Nadal (mada je pobeda nad njih posebno bitna, pa jos u Parizu, a poraz jos bolniji), vec cinjenica da (opet) nije uzeo RG...
Bez obzira na 4h igre, teske noge, dekoncentraciju i slicno, onakvi smecevi i lopte ne smeju da se promasuju, ako se zeli biti najbolji, pogotovo ne u toj meri.