Dobro veče
Re: Dobro veče
Pravo je pitanje ko ne zeli 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ili gledas reprezentaciju 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
BG Optic u Požeškoj je imao dobre cene za Polaroid.McGruja napisao:Uzeću sad neke, nikad nisam nosio naočare za sunce, ne volim ih, ali mi trebaju sad neke, pa ću uzeti polarizovane
Hvala!
HvalaSloba napisao:Nesa na Klisi... Limarija i farbanje, od boljih je u gradu.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua

Možda ima neke veze:stefanan napisao:Meni proverili preko lične karte i registracije, morao sam i gepek da im otvaram. Nije hteo pandur da mi kaze sta se desilo
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/567521 ... -na-otmicu
Meni se Prada naočare drže odlično evo tačno deset godina (ali nisu polarizovane). Mada to nema veze s markom jer 80% firmiranih naočara ionako pravi Luxottica. Za neke marke se zna, za neke ne, ali uglavnom oni 'sve' prave, što nije nužno loša stvar.
Ne tripujte se da se polarizacija troši. Eventualno može da se sljušti ako je nalepljen, ali to bi se videlo.
Tapatalk
Tapatalk
Moguce, mada MUP jos nije dao zvanicno obavestenje ni za racije na splavovima mozda je povezanoHeinz napisao:Možda ima neke veze:stefanan napisao:Meni proverili preko lične karte i registracije, morao sam i gepek da im otvaram. Nije hteo pandur da mi kaze sta se desilo
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/567521 ... -na-otmicu
Ovo dete je nestalo danas, a vi pričate o sinoćnjim kontrolama.
U pravu si. Mada sam večeras video u V. Ilića pregled gepeka, pa mi palo na pamet.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Gde ćeš lopatom na bager

Drugar mi ovo poslao, stranica se valjda zove "Made in SSSR". I ova slika mi je simpatična:

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.