Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Re: Sport

Post od crni »

ma svi ti u vrhunskom sportu su jako sumnjivi
evo sad nema mareja, ali kad se pojavi imam osecaj da ce da izgazi i novaka i nadala zajedno
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Sumnjivi su onima koji zele da im budu sumnjivi.

Kao sto vecina prica gluposti kako su neki protektovani jer su to i to treba shvatiti da ima mnogo vise onih koji ne zele da ih protektuju nego koji zele da im pomognu. Ne kazem da se niko ne dopinguje, daleko od toga...

Ali recimo na Olimpijadi nema protektovanih, u to budite sigurni :)

I nemojte samo s Americkim kosarkaskim timom, mrzi me da objasnjavam o tome po milijardu hiljada pet milioniti put :D
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Sport

Post od Floyd »

:plusone:

Aco, jel ti verujes da je Nadal imao neku ozbiljnu povredu?
Bavis sportom i znas koliko su treninzi i kontinuitet bitni za drzanje nivoa koji imas a on se izgubi pola godine zbog "velike povrede" a onda se vrati i gazi sve pred sobom. Skace po onom terenu kao majmun na ekstaziju.

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
Poslednja izmena od Floyd u 09 Jun 2013, 22:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Slažem se sa Acom.

Previše zlobe, premalo tačnih informacija.

Sent using Tapatalk
Poslednja izmena od methane.master u 09 Jun 2013, 22:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:

Post od crni »

pa sad, nije bas sve gazio pred sobom
-Čarls Bukovski-
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Mrzim Nadala.

Toliko.
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:

Post od crni »

sto bre?
pa spanija nije priznala kosovo :kezo:
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Floyd, premalo ja znam o njegovoj povredi da bih dao neku informaciju da mogu bilo sta da tvrdim.

Ja nisam zeleo da kazem ni Armstrong da je dopingovan iako su po realnom gledanju sanse bile 90% da je tako, samo sto dok se ne dokaze da je neko kriv on nije kriv. Price se pricaju za svakog sportistu jer svaki sportista ima svoje protivnike koji opet imaju svoje fanove, ali price su jedno a istina drugo.

Sto se tice povrede, apsolutno je moguce da sportista bude podjednako dobar kao i pre, a moguce je i da ga glupost kosta karijere. Nadal nije sigurno sedeo u fotelji pola godine, mozda je covek redovno trenirao ali nije dolazio na turnire dok nije osetio da je 100% spreman. Ako je to cekao i docekao, tj 100% spreman se vratio, sto bi bilo cudo da osvoji turnir koji je pre toga osvojio 7 puta?

Da ga teniska asocijacija brani apsolutno ne verujem, kao i to da ga bilo ko brani. Da je se osetio ugrozenim pa se sklonio ne znam, ali da ga neko iz svetskog vrha sklanja - nema sanse.

Anti doping agencija je ogromna i jednostavno im trebaju rezultati rada.

Sto se tice Amerikanaca, oni su prilicno nepravedno osudjeni od ostatka sveta. Znamo svi i zasto, ali nisu sportisti krivi sto oni ratuju sa svima i ne treba njih mrzeti zbog toga. Nekoliko vrhunskih Americkih sportista je oboreno na dopingu. Obarali su ih i na Olimpijadi u Americi. Armstrong je bio oslobodjen najjace agencije (wada ili world anti doping agency) a oborila ga je usada (united states anti doping agency) ili ti njegovi zemljaci. Za americke kosarkase je teska izmisljotina za Peking. Rekao sam da me mrzi da pisem al ajde mozda nekoga interesuje.

1. Olimpijada je bila odrzana u Kini. Kina i Amerika vodile su RAT (velikim slovima pisem jer je stvarno bio RAT) ko ce osvojiti vise medalja. Da li mislite da bi ih Kinezi pustili da se dopinguju? (iako moze da ih nahvata bilo ko iz wade, ne samo Kinezi)
Ameri su izbacili Kineze pobedom nad njima na tom takmicenju, mislite li zaista da ce sila kao sto je Kina pustiti najveceg protivnika da ih bruka na svom terenu?

2. Pricaju se price da je neko garantovao za njih i da nisu testirani. Pricao sam s Divcem o tome, kaze da je obicna laz.

3. Imali su dogovor da ako padnu na dopingu nece se pisati o tome. Ovo jeste tacno. Ali ne vazi samo za njih vec valjda za sve iz NBA, bili Srbi, Nemci ili ko vec. Ako padnu na dopingu, za njih su igre zavrsene. Nece biti zbog velikih ugovora objavljeno to, ali su obavezni da idu kuci, pisace da su se povredili.

Ja treniram s Olimpijskim pobednikom u kajaku. Necu da garantujem ni za njega da li se dopinguje ili ne, ne znam, kao i za Nadala i za bilo koga drugog. Ono sto znam je da je on cim je pobedio pozvan na testiranje, i svako ko pobedi je isto to bio duzan.

Da li je neko bio dopingovan a nije pao na testu? Mozda jeste ako je imao nacin da se izvuce. Ali da je pao i da je oslobodjen... Nije, siguran sam.

EDIT:

Sad sam video post od Ogija "Ja mrzim Nadala".

Ogi, ti mrzis ceo svet, ne znam stvarno zasto bi Nadal bio izuzetak?
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Ne tvrdim da se dopinguje ali imam razloga da sumnjam u pricu o povredi.
On igra bolje nego ikad tako da pre verujem da se odmarao od Novaka i vezbao najblaze receno.
Poslednja izmena od Floyd u 09 Jun 2013, 23:14, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

AcaKayak napisao:3. Imali su dogovor da ako padnu na dopingu nece se pisati o tome. Ovo jeste tacno. Ali ne vazi samo za njih vec valjda za sve iz NBA, bili Srbi, Nemci ili ko vec. Ako padnu na dopingu, za njih su igre zavrsene. Nece biti zbog velikih ugovora objavljeno to, ali su obavezni da idu kuci, pisace da su se povredili.

ne znam stvarno zasto bi Nadal bio izuzetak?
Kakav bi ovo bio nastavak rečenice. :kezo:
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Aco, kralju! :klanjamse:
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:

Post od perfiko »

Aco što se dopinga tiče tačno je da je sve Amerikance otkrila njihova anti doping agencija (ili barem one za koje sam čuo), ali... sve te afere nekako isplivaju po završetku njihove karijere, a medalje je tada već pojela maca.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Perfiko, nisu ista pravila za pojedinacne i ekipne sportove. Ne znam napamet, ali u ekipnom mogu tipa jedan ili dvojica da padnu i da nastavi tim da se takmici a preko toga je diskvalifikovan. U pojedinacnom nije isto.

To sto se tice NBA igraca mozda je slucaj i u fudbalu recimo (na Olimpijadi)], ne znam jer tu Ameri nisu jaki pa niko o tome ni ne prica.

Bane, hvala!

EDIT: sad vidim Perfikov post. Naravno, mozes se ti izvuci ako imas odredjenu dozu srece i znanja. Uzimaju se A i B uzorak. Ako je A uzorak pozitivan, testira se B i on kad padne gotov si.

Ako je A negativan, B se cuva do narednih 12 godina za testiranje. Iz razloga sto ce se usavrsiti metoda za testiranje pa ce mozda naci nesto sto nisu. Dakle, ako sada padne neko iz 2001. godine na dopingu, ne znac da su ga zataskali tada, vec je tek sada testiran.

Ima mnogo stvari koje se ne pisu po novinama kao ove koje sam sad pisao koje su tu, nije to bas sve tako jednostavno i naivno kako neki misle. Ako otkriju neku super revolucionarnu metodu mogu 2019-godine da uzmu Felpsu sve medalje iz Pekinga. Slazem se da je on do tad dosta i zaradio od njih i bio popularan, ali ipak se na kraju istina saznala i ne ulazi on u istoriju kao pobednik vec neko drugi...
Poslednja izmena od AcaKayak u 09 Jun 2013, 23:23, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:

Post od perfiko »

A šta se u tom slučaju dešava sa utakmicama na kojima su taj jedan ili dvojica igrali? Kako se one registruju?
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

To ne znam, dobro pitanje :)

Nije moj sport pa me nije bas interesovalo. Probacu da se raspitam ako ne zaboravim :)

EDIT: Nije bilo tesko. Ako jedan padne na dopingu, ceo tim se testira (pre toga ide samo jedna ili dve osobe, tako je uvek).

Ako u celom timu nadju jos jednog ceo tim je diskvalifikovan. Ne pise sta je ako ne nadju, a s obzirom da ne pise verovatno se ide dalje kao da se nista nije desilo.
Odgovori