Dobro veče
Re: Dobro veče
Ne razumem što je teško da se piše u temi o čipovanju
Ima dosta motora, narocito od VAGa, sa prilicnim razlikama u snazi, a bez fizickih razlika, tj. jedino mapa tj ECU.
Evo moj auto fabricki 1.8TFSI 120ks (120 i 160 su verzije tog motora fizicki potpuno iste),
remap + par nekih modifikacija sada na oko 210ks.
Dakle skoro duplo i kotrlja se idalje...
Evo moj auto fabricki 1.8TFSI 120ks (120 i 160 su verzije tog motora fizicki potpuno iste),
remap + par nekih modifikacija sada na oko 210ks.
Dakle skoro duplo i kotrlja se idalje...

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jer TDIMcGruja napisao:Ne razumem što je teško da se piše u temi o čipovanju
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Grujo,
Prebaci nam sve ovo u tu temu i tamo ćemo pisati. Ja bi prebacio, ali ne mogu. Tako se na drugim forumima radi. Ti si brate meni super lik i mnogo gotivan. Ali za zaduzenje koje na ovom forumu imaš si debela hladovina. Ako nećeš, ne možeš da postigneš ili iz nekog trećeg razloga ne radiš svoj posao,...(Vidi koliko ima forumaša, kao salate, čijih postova ima u koju god temu da udješ. Znači da dosta vremena provode na ovom forumu), ,,zaposlite,, još nekoga od aktuelnih forumaša da vam pomaže u tome (tebi, Grujiću i ostalim čelnicima ovog foruma). Izvinjavam se što vam se mešam u posao, a verovatno ne bi trebao, to je samo predlog i nemojte mi uzeti za zlo.
VVWOB,
Sve što napravi fabrika to je u redu. Sve naknadne ,,majstorske,, modifikacije- NE!
Prebaci nam sve ovo u tu temu i tamo ćemo pisati. Ja bi prebacio, ali ne mogu. Tako se na drugim forumima radi. Ti si brate meni super lik i mnogo gotivan. Ali za zaduzenje koje na ovom forumu imaš si debela hladovina. Ako nećeš, ne možeš da postigneš ili iz nekog trećeg razloga ne radiš svoj posao,...(Vidi koliko ima forumaša, kao salate, čijih postova ima u koju god temu da udješ. Znači da dosta vremena provode na ovom forumu), ,,zaposlite,, još nekoga od aktuelnih forumaša da vam pomaže u tome (tebi, Grujiću i ostalim čelnicima ovog foruma). Izvinjavam se što vam se mešam u posao, a verovatno ne bi trebao, to je samo predlog i nemojte mi uzeti za zlo.
VVWOB,
Sve što napravi fabrika to je u redu. Sve naknadne ,,majstorske,, modifikacije- NE!
TDI i Branja su moji omiljeni forumasi.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Brate, jel ovo skrivena kamera 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Priznaj da je to zbog fejsa one ribeMilos napisao:TDI i Branja su moji omiljeni forumasi.

i kuzmanovic ce ti oprostiti sto si kuzmanovic

Nije 
Necu da prebacujem jer je prica cak i neozbiljna za tu temu.
Procitaj je, ima dosta toga napisanog o tome sta je cipovanje, i kako utice

Necu da prebacujem jer je prica cak i neozbiljna za tu temu.
Procitaj je, ima dosta toga napisanog o tome sta je cipovanje, i kako utice
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
@TDI
Nema ljutnje. U pravu si da je posao moderatora da prebaci gde sta treba što opet ne znači da svako može da piše gde god mu se ćefne.
Ne bi se ja sad ni javio da nisam pre par strana zamolio da se za konkretne diskusije koriste teme namenjene za to, a prethodno sam prebacio sve vezano za kočione pločice tamo gde treba.
Potrebno je malo razumevanja obostrano. Siguran sam da se slažeš.
Svako dobro.
From HTC wia TT
Nema ljutnje. U pravu si da je posao moderatora da prebaci gde sta treba što opet ne znači da svako može da piše gde god mu se ćefne.
Ne bi se ja sad ni javio da nisam pre par strana zamolio da se za konkretne diskusije koriste teme namenjene za to, a prethodno sam prebacio sve vezano za kočione pločice tamo gde treba.
Potrebno je malo razumevanja obostrano. Siguran sam da se slažeš.
Svako dobro.
From HTC wia TT
Posetite www.garaza.rs !
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Crveno de, crveno iGrujic napisao:Jer TDIMcGruja napisao:Ne razumem što je teško da se piše u temi o čipovanju

Послато са GT-N7100
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
trojanac,
Nema problema! Forum je super, drugarska je atmosfera, zezanje...Ali administracija bi valjalo da bude malo strožija. A vi šta god radili ili ne uradili, vaše je.
Grujo,
Čitao već o tome. Pozdravljam, ali to ne smatram dobrim. Objasnio sam zašto, da se ne ponavljam i ako već jesam jedno 5 puta.
Nema problema! Forum je super, drugarska je atmosfera, zezanje...Ali administracija bi valjalo da bude malo strožija. A vi šta god radili ili ne uradili, vaše je.
Grujo,
Čitao već o tome. Pozdravljam, ali to ne smatram dobrim. Objasnio sam zašto, da se ne ponavljam i ako već jesam jedno 5 puta.
Poslednja izmena od TDI u 25 Jun 2015, 20:48, izmenjeno 1 put ukupno.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Lepse je kad uradis off u offtopic temiMcGruja napisao:Ne razumem što je teško da se piše u temi o čipovanju

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
TDI, nisi od juce na forumu, umes da nadjes adekvatnu temu.
Sto se tice prebacivanja, naravno da cemo prebaciti, po tom pitanju smo generalno pazljivi i nema potrebe da nas ucis o tome, problem je sto kad kao vecina pristupamo sa TT-a to ne moze da se uradi.
Sto se tice prebacivanja, naravno da cemo prebaciti, po tom pitanju smo generalno pazljivi i nema potrebe da nas ucis o tome, problem je sto kad kao vecina pristupamo sa TT-a to ne moze da se uradi.
Kad vec pominjete cipovanje, mnogi nasi tjuneri i ne prave mape nego kopiraju mape od evropskih renomiranih kuca, tako da se nije srbin pravio pametniji od inzenjera iz fabrike, vec neki svabo, englez ili italijan.