Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Re: Sport

Post od Vladapetr »

Ma potpuno je nebitno ko je i šta je bio a šta je sada Čović, mi pričamo o nečemu sasvim drugom ali niko od vas ne može da sastavi post bez da pljune po njemu. Na koga mi to liči? :ccc:
Ne razumem uopšte poentu same konstatacije "bio predsednik malog kluba iz predgrađa", jel tu nešto sramotno ili nezakonito? I ako jeste - šta je sramno: biti mali klub, biti predsednik istog ili nešto treće?
Svi bitni su dakle odmah postajali igrači/treneri/predsednici velikih klubova iz grada, ovi ostali su slepci?
Čoveče kao da čitam Duletov intervju, kako ružno a apsolutno van teme pljunete po nekome, užas...

A za sve nabrojano: Drobnjakovu trojku iz auta, prebijanje sudija... vam je i tada servirano objašnjenje da je to u službi većeg dobra, da zle sile rade o glavi Partizanu, udruženje patoloških mrzitelja ruši Duleta itd... Istu priču voze tolike godine...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Nista nije ruzno sto je covek bio predsednik malog kluba iz predgradja , a kako da ga nazovem velikim kad ima jednu titulu u Jadranskoj ligi i mislim dva puta kup, nisam siguran.

Vidis ja sam stavio :kezo: , jer je to vrlo cesto spominjana situacija kada kukate. To je bilo zezanje koje ocito nije shvaceno :pivo:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Ne volim Covica, ali kakav je tek Danilovic direktor? :glavomuzid:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Piros napisao:Raspravljati o Vujosevicu kao treneru koji je stvorio toliko dobrih igraca je bespredmetno sa navijacima Zvezde,
Mislis ukrao? Koje je igrace stvorio, i koliko igraca poniklih u Partizanu igra za nasu reprezentaciju?

Kada stvoris atmosferu da samo iz Partizana mozes da se prodas dobro preko naravno da lagano mozes da ukrades domaceg talenta. Partizanovi uspesi se taman poklapaju sa posrtanjem reprezentacije poslednjih desetak godina. Drugo mesto na EP-u je jedina svetla tacka za to vreme a koliko se secam od 12 igraca samo 4 ili 5 su izdanak partizanove skole.

Grobari toliko mistifikuju Vujosevica da su potpuno izgubili dodir sa realnoscu. Vujosevic je u Partizanu od 2001. a tek 2006. je prvi put usao u top 16. Taj jedan final four je vise udario u glavu nego nama Bari i Tokio. Svaka mu cast za to i jedno ili dva cetvrtfinala Evrolige. Bilo je pre toga blamiranja po Evropi kad je Partizan "harao" na domacoj sceni. Za to vreme, kada bi se nekom drugom klubu pruzila prilika da napravi iznenadjenje sudije bi takvu sansu u korenu sekle. Kada je Partizan bio ostecen na domacoj sceni, posebno greskom koja je mogla drasticno da utice na uzimanje titule?

http://www.youtube.com/watch?v=FqOlM3ae ... r_embedded

Danilovic je dobio zabranu obavljanja funkcija u kosarci od dve godine, posle premlacivanja Jurasa u Vrscu (Vujosevic saucesnik) koja mu je naprasno ukinuta na pocetku sledece sezone tako da prakticno kaznu nije ni imao. Koji sudija bi sudio objektivno u tim okolnostima kad dva velika bosa mogu da rade sta hoce bez ikakvih posledica. Eno snimka na prethodnoj strani kako se Juras ponasa u situaciji kada bi svaki drugi sudija debelog poslao napolje. I posle kao nema gepekovanja sudija.

Evo kako se godinama namesta, ovo je samo jedan od primera sa njihove tekme protiv Radnickog prosle godine.

http://www.youtube.com/watch?v=jIAYPkJ2 ... r_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=wzaxCN18 ... r_embedded
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Woodoo napisao:Kada stvoris atmosferu da samo iz Partizana mozes da se prodas dobro preko naravno da lagano mozes da ukrades domaceg talenta. Partizanovi uspesi se taman poklapaju sa posrtanjem reprezentacije poslednjih desetak godina.
Partizan je kriv što je reprezentacija kilava. :ccc:
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Al' je SA zgazio Miami... :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

Sa je veliki favorit na domacem terenu!
A sto se tice Zvezde i Gasproma i ocekivanih rezultata,pa ljudi mi smo ove godine napravili ogromne uspehe bez obzira na ishod finala. 2 finala i kup osvojen,pre dve sezone smo bili pred gasenjem..
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Da ustedim grobarima reci:
Pa zar nije ugasena Zvezda? :D

TT
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

aleksa napisao:
samo polako napisao:Koliko ja znam tim se zove CSKA!
http://www.cskabasket.com/?lang=en
A ja koliko znam klub za koji treba da navijaju Delije (navijaci zvezde,"cigani") i za koji su navijali 65 godina se nalazi na Malom Kalemegdanu http://pretraga2.apr.gov.rs/PretrageSpo ... ss/4832086 ,tako da stvarno ne kontam otkud se toliko uzbudjuju oko nekog "nebitnog" kluba sa Cukaricke padine http://pretraga2.apr.gov.rs/PretrageSpo ... ss/4832166 !!! :D
:kezo:

e moj ti...da mi je tvoj mozak pa da se odmorim na dva minuta...
I koliko vidim sve simpatizeri FK Secanja i KK Spomenari?
Sve stoji što si napisao ali ćete vi da bi ste videli klempavog morati da sačekate noć muzeja.
:)
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

Sve stoji što si napisao ali ćete vi da bi ste videli klempavog morati da sačekate noć muzeja.
:)[/quote]
:ludilo: :rofl:
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

pedja napisao:Da ustedim grobarima reci:
Pa zar nije ugasena Zvezda? :D

TT
Naravno da jeste! Preciznije zamrznuta na period od 5 godina,ali sve u svemu trenutno NE POSTOJI! :D

Tako da su njihovi navijaci poceli da bodre "FMP sa pozajmljenim imenom",u fazonu daj sta das! :D

Nesto slicno kao kad bi se nama raspao fudbalski klub,i mi brze bolje pocnemo da pratimo,bodrimo,"ginemo",padamo u trans,"branimo cast" npr. ovog kluba http://www.partizanbb.com/web/ :D
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Ma šta mi napriča...a koje su ustvari vama boje dresova?
Bordo-plave ili crno bele?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

samo polako napisao:Ma šta mi napriča...a koje su ustvari vama boje dresova?
Bordo-plave ili crno bele?
Pa eto naprica vam da navijate za FMP i to je cinjenica! :D

A za dresove nisam skontao!? :pardon:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

samo polako napisao:Sve stoji što si napisao ali ćete vi da bi ste videli klempavog morati da sačekate noć muzeja.
:)
Axaxaxa :rofl:
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Imali smo nekoliko sezona gostujuće dresove u tim bojama.

Slika
Slika
Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Odgovori